Kati messze a legjobbak között volt, rajta kívül talán ha 3-4 jót tudnék mondani a mezőnyből...
Wolf Kati
2011. május 15. 00:55
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Soha nem néztem, de ha tudom, hogy ez így megy, nem is néztem volna...
Kati messze a legjobbak között volt, rajta kívül talán ha 3-4 jót tudnék mondani a mezőnyből...
2011. május 15. 11:42
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.15. 11:41)
Huu, nagyon kiakadtam. Kati volt a legjobb. 
Igen ő volt a legeslegjobb. De Katira mér nem szavaztak többet!
2011. május 15. 11:48
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Bár Kati száma volt az egész versenyben szinte a legjobb, mégis teljesen esélytelen volt a nyerés. Az emberek többsége ugyanis az alapján szavazott, hogy éppen melyik országgal van jóban az ő országuk. Ezért történt például az, hogy Azerbajdzsán nyert, mert rengetek kisebb országgal jóban van. De zeneileg szerintem Kati benne kellett volna hogy legyen a legjobb 5-ben.
Szerintem pont Azerbajdzsán volt az az ország, amelyik a legrosszabb számmal jött.
És így utólag hozzátenném, hogy a finnek (mint mindig) aranyosak voltak velünk és maximális pontszámot kaptunk tőlük, mi viszont semennyit nem adtunk nekik...
Szerintem pont Azerbajdzsán volt az az ország, amelyik a legrosszabb számmal jött.
És így utólag hozzátenném, hogy a finnek (mint mindig) aranyosak voltak velünk és maximális pontszámot kaptunk tőlük, mi viszont semennyit nem adtunk nekik...
1 felhasználónak tetszik:
noni001
2011. május 15. 13:11
|
|
ashleycuncitisdalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 142260 offline
|
Kár hogy csak 22. lett az euróviziós dalfesztiválon
Szerintem nagyon jól énekel.Azért jó hogy tehetségkutatóban lett híres mert így megtudtuk hogy valaójában milyen a hangja és nem playbackről ment
Szerintem nagyon jól énekel.Azért jó hogy tehetségkutatóban lett híres mert így megtudtuk hogy valaójában milyen a hangja és nem playbackről ment
2011. május 15. 13:18
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
én is meglepődtem, hogy Kati 22. lett. De a Svédek iszonyat jók voltak. Meg nekem még az Ukrán lány tetszett. MInt ahogy divaft is írta, jövőre Fluort küldjük a g**gránáttal.
D
1 felhasználónak tetszik:
noni001
2012. február 06. 16:35
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (rami0401 @ 2012.02.06. 14:31)
Szerintem nagyon tehetséges énekesnő, ami nagyon nagy szó, mert Magyarországon ilyen "mű celebecskék" vannak, de Kati igazi sztár

Ebben egyetértek, Kati a legjobb
2012. február 06. 17:12
Nagyon szeretem,csodás hangja van!!!A zenéi is jók stb...
2012. október 23. 10:41
Kati az egyik legjobb magyar énekesnő. Nem érdekelt az euróvízió, az egy állati színvonaltalan műsor, ahol kicsit sem a hang számít. Tudom, hogy Kati volt a legjobb, ezt mindenki tudja, csak nem meri elismerni.
2012. október 27. 15:24
Imádom
Mert nagyon jól énekel, és nagyon kedves is.
Mert nagyon jól énekel, és nagyon kedves is.
2012. november 23. 14:56
Én is imádom
Nagyon jó énekesnő, szimpatikus is.
Nagyon jó énekesnő, szimpatikus is.
Kapcsolódó sztárok
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Megszólalt Justin Baldoni ügyvédje.
Nem lesz per! Blake Lively és Justin Baldoni végre megegyezett
Nem lesz per! Blake Lively és Justin Baldoni végre megegyezett
Mégsem lesz per jövő héten.
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Lehet köztük valami?
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.