Hajrá Kati!
Wolf Kati
2011. május 14. 21:51
Hihetetlenül jó volt a produkció,csak gratulálni tudok Katinak a teljesítményéért. Bőven megérdemelné a győzelmet,talán ő érdemelné meg a legjobban az összes versenyző közül. Mikor még a x-faktort néztem teljesen másmilyennek gondoltam de pozitívan csalódtam és szurkolok hogy nyerjen a versenyen.
Hajrá Kati!
Hajrá Kati!
2011. május 14. 22:07
Elsem hiszem Kati fantaztikus volt és világtrend Twitteren
2011. május 14. 23:28
Idézet (dave095 @ 2011.05.14. 23:26)
Ebben csak az a vicces, ha mi nyerjük, majd elgondolkodhatunk azon, hogy miből lesz pénzünk megcsinálni a színhelyet a 2012-es versenyre. 
Jó kérdés.
Bár én úgy vettem észre, hogy a Bluet és Lenát nagyon kampányolták, szeretném ha Kati nyerne de nem lennék meglepve ha a Blue nyerné például. Nagyon sok 'tinisuna' szavazott rájuk, obsessed fangörlökból sok van, mindenféle klubokat hoztak létre stb. Nem tudom ..
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. május 14. 23:32
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.05.14. 23:26)
Ebben csak az a vicces, ha mi nyerjük, majd elgondolkodhatunk azon, hogy miből lesz pénzünk megcsinálni a színhelyet a 2012-es versenyre. 
Majd megrendezzük a Puskás Ferenc Stadionban, reméljük nem omlik le a hangerőtől a felső lelátó..
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.05.14. 23:28)
Jó kérdés.
Bár én úgy vettem észre, hogy a Bluet és Lenát nagyon kampányolták, szeretném ha Kati nyerne de nem lennék meglepve ha a Blue nyerné például. Nagyon sok 'tinisuna' szavazott rájuk, obsessed fangörlökból sok van, mindenféle klubokat hoztak létre stb. Nem tudom ..
Az meglehet, de szerintem lapos volt mind a kettő. Lenat tavaly óta nem bírom, a Blue meg a hivatalos klipjében jobban nyomta mint élőben. Szerintem esélyesek vagyunk a győzelemre.
Idézet (kateblock @ 2011.05.14. 23:28)
Jó kérdés.
Hátha a zsűrik elintézik nekünk.
2011. május 14. 23:41
Idézet (dave095 @ 2011.05.14. 23:36)
Különben nekem még az Izlandiak is szimpatikusak. Persze Kati a #1. 
Nekem Grúzia
2011. május 14. 23:42
Mi nem kapunk pontot?
2011. május 14. 23:44
Idézet (nOmiee @ 2011.05.14. 23:42)
Mi nem kapunk pontot? 
Úgy tűnik nem
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Mr. Fantasy-val került összetűzésbe.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?