Hajrá Kati!
Wolf Kati
2011. május 14. 21:51
Hihetetlenül jó volt a produkció,csak gratulálni tudok Katinak a teljesítményéért. Bőven megérdemelné a győzelmet,talán ő érdemelné meg a legjobban az összes versenyző közül. Mikor még a x-faktort néztem teljesen másmilyennek gondoltam de pozitívan csalódtam és szurkolok hogy nyerjen a versenyen.
Hajrá Kati!
Hajrá Kati!
2011. május 14. 22:07
Elsem hiszem Kati fantaztikus volt és világtrend Twitteren
2011. május 14. 23:28
Idézet (dave095 @ 2011.05.14. 23:26)
Ebben csak az a vicces, ha mi nyerjük, majd elgondolkodhatunk azon, hogy miből lesz pénzünk megcsinálni a színhelyet a 2012-es versenyre. 
Jó kérdés.
Bár én úgy vettem észre, hogy a Bluet és Lenát nagyon kampányolták, szeretném ha Kati nyerne de nem lennék meglepve ha a Blue nyerné például. Nagyon sok 'tinisuna' szavazott rájuk, obsessed fangörlökból sok van, mindenféle klubokat hoztak létre stb. Nem tudom ..
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. május 14. 23:32
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.05.14. 23:26)
Ebben csak az a vicces, ha mi nyerjük, majd elgondolkodhatunk azon, hogy miből lesz pénzünk megcsinálni a színhelyet a 2012-es versenyre. 
Majd megrendezzük a Puskás Ferenc Stadionban, reméljük nem omlik le a hangerőtől a felső lelátó..
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.05.14. 23:28)
Jó kérdés.
Bár én úgy vettem észre, hogy a Bluet és Lenát nagyon kampányolták, szeretném ha Kati nyerne de nem lennék meglepve ha a Blue nyerné például. Nagyon sok 'tinisuna' szavazott rájuk, obsessed fangörlökból sok van, mindenféle klubokat hoztak létre stb. Nem tudom ..
Az meglehet, de szerintem lapos volt mind a kettő. Lenat tavaly óta nem bírom, a Blue meg a hivatalos klipjében jobban nyomta mint élőben. Szerintem esélyesek vagyunk a győzelemre.
Idézet (kateblock @ 2011.05.14. 23:28)
Jó kérdés.
Hátha a zsűrik elintézik nekünk.
2011. május 14. 23:41
Idézet (dave095 @ 2011.05.14. 23:36)
Különben nekem még az Izlandiak is szimpatikusak. Persze Kati a #1. 
Nekem Grúzia
2011. május 14. 23:42
Mi nem kapunk pontot?
2011. május 14. 23:44
Idézet (nOmiee @ 2011.05.14. 23:42)
Mi nem kapunk pontot? 
Úgy tűnik nem
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.