Demi elvesztette Joe Jonas iránti tiszteletét
2010. szeptember 21. 17:00
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Szegény Demi!nem érdemli meg ezt!!
2010. szeptember 21. 17:07
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Vhogy már ennek is felhajtásszaga van... am ezt beillesztem, nekem tetszett: Többször is levideózták a rajongók, ahogy megölték egymást a koncerteken, azonban pár napja egyetlen egy ilyen videót nem láthattunk. Most kiderült miért.
Rémlik hogy a megölték szó negatív tartalmú????
:D:D
Rémlik hogy a megölték szó negatív tartalmú????
2010. szeptember 21. 17:18
|
|
Csaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 395 Csatolások: 70 Azonosító: 129727 offline
|
Ők voltak a kedvenc párosom!
De külön külön is hajrá!!!
Bár azt hallottam,hogy Ashley sem valami hűséges állítólag járt még mással is, amikor már hivatalosan Joeval volt...
De külön külön is hajrá!!!
Bár azt hallottam,hogy Ashley sem valami hűséges állítólag járt még mással is, amikor már hivatalosan Joeval volt...
2010. szeptember 21. 17:21
én naon birom Demit sztem Joe rosszul tette h szakított vle mer jófej és Ashley-t nem ismerem annyira ezér nem tok róla véleményt mondani
2010. szeptember 21. 17:28
remélem is hogy talál valakit :-) és tényleg nemjó azt látni a volt barátnőnek, hogy a fiúnak ottvan az újj barátnője .. tudom hogy ez mennyire bosszantó :-)
2010. szeptember 21. 17:39
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Hát ez azért tényleg bunkó dolog volt tőle... Okés, nem akkora szám, de nagyon bunkó dolog.
2010. szeptember 21. 17:45
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Demivel olyan aranyos.. Ashley -el véleményem szerint kevésbé.
De ha őt jobban szereti..
Láttam pár képet Demiről és Joe -ról ameddig együtt voltak.. És mintha Joe szégyellte volna Demit.. Demi látszott, hogy nagyon boldog Joe mellett, de Joe nem repdesett az örömtől. Szinte eltaszította magától Demit azokon a képeken... Nem lepne meg, ha már akkor is kavart volna Ashley -vel..
:/ sajnálom h szakítottak
De ha őt jobban szereti..
Láttam pár képet Demiről és Joe -ról ameddig együtt voltak.. És mintha Joe szégyellte volna Demit.. Demi látszott, hogy nagyon boldog Joe mellett, de Joe nem repdesett az örömtől. Szinte eltaszította magától Demit azokon a képeken... Nem lepne meg, ha már akkor is kavart volna Ashley -vel..
:/ sajnálom h szakítottak
1 felhasználónak tetszik:
Timicsy008
2010. szeptember 21. 17:52
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
"Többször is levideózták a rajongók, ahogy megölték egymást a koncerteken" ---> basszus, ezek már fel is tudnak támadni? nagyszerű. Egyébiránt meg ezért nem kell a munkát a magánélettel keverni. Ahogy szokták mondani "ne piszkíts oda, ahol eszel".
2010. szeptember 21. 17:53
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Én már az elején megmondtam, hogy Demi-Joe nem illik össze, mert Joe egy szemét és Demi húzza majd a rövidebbet...Azt azért hozzátenném, hogy Ashleyt is nagyon bírom és vele télleg jobban összeillenek Joe-val, bár sztem nem lesz ez se egy hosszú románc...
1 felhasználónak tetszik:
Timicsy008
2010. szeptember 21. 17:53
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Idézet (Vy98 @ 2010.09.21. 15:16)
Kár,hogy szakított Joe Demivel,de látom továbblépett és Deminek is ezt kéne tennie. 
szegény Demi!!nem érdemli ezt!!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.