Demi elvesztette Joe Jonas iránti tiszteletét
2010. szeptember 21. 16:06
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
jaj még mindig nem békéltem meg a gondolattal hogy Joe és Ash xD Ashley ezerszer jobbat érdemel :É ahogy Demi sem érdemelte meg hogy ez a bájgúnár összetörje a szívét -.- Taylor Swift-ről már nem is beszélve!!! #TeamAntiJoe
1 felhasználónak tetszik:
Timicsy008
2010. szeptember 21. 16:06
|
|
zsoka30visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 131507 offline
|
demi-vel összeillettek meg ashley idősebb is mint ő de nem is az a lényeg hanem az hogy demit a minden koncerten szembesiteni azzal hogy szakitottak és barátok maradhattak de milyen barát az ilyen
2010. szeptember 21. 16:12
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
hát ez tényleg szar érzés lehet Deminek!!
2010. szeptember 21. 16:14
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Nem bírom Demit, de most kivételesen igaza van.
Néhány hónap/nap műlva pedig azzal lesz tele a sajtó, hogy Joe szakított Ashleyvel...már előre látom
Néhány hónap/nap műlva pedig azzal lesz tele a sajtó, hogy Joe szakított Ashleyvel...már előre látom
Timicsy008
2010. szeptember 21. 16:34
NEM BÍROM ASHLEYT! Meg Joe-nak minek kell cipelnie őt is mindenhová? Remélem nem lesz hosszú távú Joe és Ashley kapcsolata, nem illenek össze, és Ashley tönkre teszi az ő és a barátai közti viszonyt! Deminek nagyon igaza van!
2010. szeptember 21. 16:40
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Én úgy vagyok ezzel, hogy szeretem Demit, Ashley-t és Joe-t is, igazából ilyen sorrendben. De a Joe és Ashley párost ki nem állhítom. Szerintem nem illenek össze. A Joe és Demi párost sokkal jobban szerettem.
Persze ez csak az én véleményem, ha ők így boldogok együtt, akkor minden jót nekik. (:
Persze ez csak az én véleményem, ha ők így boldogok együtt, akkor minden jót nekik. (:
2010. szeptember 21. 16:45
Szegény Demi!!
Mondjuk elég kínos lehet hogy a volt barátodnak a csaja veled megy turnézni!!:S
2010. szeptember 21. 16:53
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
én valahogy nem sajnálom demit. de ez az ashley sem túl szimpatikus... nem látszanak túlzottan boldognak. azért demivel legalább készült néhány kép joe-ról, ahol nevetnek és boldognak tűnnek, de ez a csaj... hát...
akkor inkább demi.
2010. szeptember 21. 16:56
JOE SOSEM SZERETTE DEMIT!!! ez nyilvánvaló...a közös képeken is látszik... Joe egy rakás szar xD
Timicsy008
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.