X-faktor, Csillagszületik, Megasztár? Melyik a kedvenced? Ki volt a kedvenced?
2010. május 11. 20:02
Megasztár mert az egyik iskolatársam is benne lesz és bejutott a legjobb 100 közé!
Le Quang Huy hajrá!!!
2010. május 11. 20:07
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
Az X-Factor a legjobb
2010. május 12. 11:05
Csak addig nézem mindkettőt, amíg a degeneráltak vannak benne.
2010. május 12. 11:18
Én mindkettőt interneten fogom követni szerintem. De lehet, hogy csak azt, amelyikben jobbak/szimpatikusabbak vannak. + lakótársam együttessel továbbjutott a második fordulóban is már Megasztárban, úgyhogy azt mindenképpen nézni fogom majd.
2010. május 12. 16:51
|
|
linsey.96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.05. Hozzászólás: 628 Csatolások: 115 Azonosító: 104038 offline
|
Idézet (Lindsayy @ 2010.05.12. 16:26)
eggyértelműen az x-factort fogom nézni mert a barátnőm keresztannya menni fog!
Hát én sztem egyiket sem xĐ
magamszerint akkor is a gép előtt fogyok ülni
2010. május 16. 17:56
|
|
Hitman da staRR |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1 Azonosító: 127084 offline
|
Egyiket sem.Megasztárból is csak előválogatást nézek mivel ott még van min kacagni...- és itt a reklám ideje/helye BIKICSUNÁJ!!! -
2010. július 10. 15:16
Egyiket sem. X-Faktorba belenézek mert érdekel mennyi a különbség az angol és a magyar verzió között
2010. július 10. 15:18
vegyesen nézem szerintem
az X-Faktort csak a haveroknak való drukkolás miatt
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: