Am nagyon jók a képek köszi!
Jonas, Jonas L.A.
2010. november 03. 10:15
Nagyon szeretem ezt a sorozatot:Nick és Stella a kedvencem.
2011. január 03. 15:04
Ez a sorozat valami hihetetlenül pocsék. A "sima" Jonas jó volt, szerettem, most is megnézem a századik ismétlést is ha elkapom, de ez...
A Disney azért "újította meg", mert nem hozta a nézettséget, de ezzel öngólt lőttek: akinek bejött a sitcom jelleg az nem volt vevő erre a romantikus izére, aki pedig nem szerette az első szériát az nem nézte az L.A.-t sem. A karakterek is megsínylették, a jópofa Joe-ból egy szenvedő hőscincér lett, Nick kalandja Macyvel nonszensz, a -jó értelemben - bolond Kevin pedig egyszerűen eltűnt. Apropó Macy: a karakter nevét és az őt alakító Nicole Andersont leszámítva egy teljesen más lányt láthattunk, rendben változik az ember, de egy ekkora 180 fokos fordulatot -a történet szerint pár hónap alatt- nem vesz senkinek a jelleme sem. A vagány Stella pedig csak agonizált, szenvedett a szerelemtől, ami arra késztetett, hogy a tévének vágjam a távkapcsolót.
2011. január 03. 16:10
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
Imádom mind a 2 évadot, bár sajnálom, hogy csak a másodikban jutott eszükben a folyamatos sorozat (.."Az előző részek tartalmából..A következő rész tartalmából"..)
A kedvenc részem első évadban a Dupla Randi, az LA-ben pedig eddig a vitorlázós tetszik nagyon
Joe
Stella
..itt van néhány kép (az első az én mesterművemm, az utolsó pedig a kedvencemm
)
A kedvenc részem első évadban a Dupla Randi, az LA-ben pedig eddig a vitorlázós tetszik nagyon
Joe
..itt van néhány kép (az első az én mesterművemm, az utolsó pedig a kedvencemm
2011. január 03. 16:22
|
|
emily7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 442 Csatolások: 18 Azonosító: 132673 offline
|
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.03. 15:04)
Ez a sorozat valami hihetetlenül pocsék. A "sima" Jonas jó volt, szerettem, most is megnézem a századik ismétlést is ha elkapom, de ez...
A Disney azért "újította meg", mert nem hozta a nézettséget, de ezzel öngólt lőttek: akinek bejött a sitcom jelleg az nem volt vevő erre a romantikus izére, aki pedig nem szerette az első szériát az nem nézte az L.A.-t sem. A karakterek is megsínylették, a jópofa Joe-ból egy szenvedő hőscincér lett, Nick kalandja Macyvel nonszensz, a -jó értelemben - bolond Kevin pedig egyszerűen eltűnt. Apropó Macy: a karakter nevét és az őt alakító Nicole Andersont leszámítva egy teljesen más lányt láthattunk, rendben változik az ember, de egy ekkora 180 fokos fordulatot -a történet szerint pár hónap alatt- nem vesz senkinek a jelleme sem. A vagány Stella pedig csak agonizált, szenvedett a szerelemtől, ami arra késztetett, hogy a tévének vágjam a távkapcsolót.
fura, hogy ugyanazon a véleményen vagyunk
nekem is elegem van ebből az L.A. változatból
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?

0 felhasználónak tetszik: