Am nagyon jók a képek köszi!
Jonas, Jonas L.A.
2010. november 03. 10:15
Nagyon szeretem ezt a sorozatot:Nick és Stella a kedvencem.
2011. január 03. 15:04
Ez a sorozat valami hihetetlenül pocsék. A "sima" Jonas jó volt, szerettem, most is megnézem a századik ismétlést is ha elkapom, de ez...
A Disney azért "újította meg", mert nem hozta a nézettséget, de ezzel öngólt lőttek: akinek bejött a sitcom jelleg az nem volt vevő erre a romantikus izére, aki pedig nem szerette az első szériát az nem nézte az L.A.-t sem. A karakterek is megsínylették, a jópofa Joe-ból egy szenvedő hőscincér lett, Nick kalandja Macyvel nonszensz, a -jó értelemben - bolond Kevin pedig egyszerűen eltűnt. Apropó Macy: a karakter nevét és az őt alakító Nicole Andersont leszámítva egy teljesen más lányt láthattunk, rendben változik az ember, de egy ekkora 180 fokos fordulatot -a történet szerint pár hónap alatt- nem vesz senkinek a jelleme sem. A vagány Stella pedig csak agonizált, szenvedett a szerelemtől, ami arra késztetett, hogy a tévének vágjam a távkapcsolót.
2011. január 03. 16:10
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
Imádom mind a 2 évadot, bár sajnálom, hogy csak a másodikban jutott eszükben a folyamatos sorozat (.."Az előző részek tartalmából..A következő rész tartalmából"..)
A kedvenc részem első évadban a Dupla Randi, az LA-ben pedig eddig a vitorlázós tetszik nagyon
Joe
Stella
..itt van néhány kép (az első az én mesterművemm, az utolsó pedig a kedvencemm
)
A kedvenc részem első évadban a Dupla Randi, az LA-ben pedig eddig a vitorlázós tetszik nagyon
Joe
..itt van néhány kép (az első az én mesterművemm, az utolsó pedig a kedvencemm
2011. január 03. 16:22
|
|
emily7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 442 Csatolások: 18 Azonosító: 132673 offline
|
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.03. 15:04)
Ez a sorozat valami hihetetlenül pocsék. A "sima" Jonas jó volt, szerettem, most is megnézem a századik ismétlést is ha elkapom, de ez...
A Disney azért "újította meg", mert nem hozta a nézettséget, de ezzel öngólt lőttek: akinek bejött a sitcom jelleg az nem volt vevő erre a romantikus izére, aki pedig nem szerette az első szériát az nem nézte az L.A.-t sem. A karakterek is megsínylették, a jópofa Joe-ból egy szenvedő hőscincér lett, Nick kalandja Macyvel nonszensz, a -jó értelemben - bolond Kevin pedig egyszerűen eltűnt. Apropó Macy: a karakter nevét és az őt alakító Nicole Andersont leszámítva egy teljesen más lányt láthattunk, rendben változik az ember, de egy ekkora 180 fokos fordulatot -a történet szerint pár hónap alatt- nem vesz senkinek a jelleme sem. A vagány Stella pedig csak agonizált, szenvedett a szerelemtől, ami arra késztetett, hogy a tévének vágjam a távkapcsolót.
fura, hogy ugyanazon a véleményen vagyunk
nekem is elegem van ebből az L.A. változatból
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: