amúgy én is ezzel tolom,elmegy a laposon
Milyen játékkal játszol mostanában ?
2009. március 19. 12:02
nem szim.,hanem arcade 
2009. március 19. 13:30
|
|
frenetiq |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 928 Csatolások: 81 Azonosító: 286 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. March 18. - 23:23)
A Secret Files: Tunguska? Szerintem elnéztél valamit, mert az majd csak májusban jön.
Én is nagyon várom már.
Bármilyen fura is bizonyos helyeken (khm) beszerezhetõ
A Hawx meg arcade, ha szimulátor lenne akkor kicsit átgondolnák az irányítást/fizikát.
Need for Speed vs GTR? Csak hogy egy példát dobjak be
2009. március 19. 14:41
|
|
frenetiq |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 928 Csatolások: 81 Azonosító: 286 offline
|
http://cdgalaxis.hu/PC/16301/secret-files-...tas-cordis.html
Barátságos ára is van, a magyar feliratból kiindulva sztem nem szinkronos, de érdemes felhívni õket és rákérdezni.
Barátságos ára is van, a magyar feliratból kiindulva sztem nem szinkronos, de érdemes felhívni õket és rákérdezni.
2009. március 19. 16:25
Idézet(Necros @ 2009. March 19. - 14:06)
Tegnap még nem láttam sehol. Bakker, ez csak szinkronos?
Akkor én még várok... 
bh.
2009. március 19. 16:58
Nekem a TR: Legend volt az elsõ Lara kalandjai közül, amelyik igazán tetszett és végig is vittem, azóta csak fejlõdik a sorozat. Crystal Dynamics rulz.
Nálam a második rész volt sokáig a dédelgetett kedvenc, majd jött a Legend, és kiütéssel gyõzött. Az Anniversary is tetszik, jóval nehezebbek és összetettebbek a pályák, viszont a történet és mellékkarakterek terén a Legend nyomába sem ér.
A Secret Files: Tunguska? Szerintem elnéztél valamit, mert az majd csak májusban jön.
Én is nagyon várom már.
Május? Azok után, hogy õszre ígérték? Emberkínzás.
Innen az infó:
http://www.pcdome.hu/cikk/2401/secret_file...ritas_cordis_pc
http://cdgalaxis.hu/PC/16301/secret-files-...tas-cordis.html - Szerk, látom, frenetiq már csatolta a linket.
Feliratos.
Képregény:
2009. március 19. 17:09
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
A források megvannak, csak azt hittem, teljesen szinkronos. Bár, így is gyanús, hogy a menü és a feliratok csak magyarul lesznek, de majd meglátjuk. Például a Burnout-ot sem tudtam rábírni, hogy a menük angol nyelvûek legyenek, így kénytelen vagyok a béna magyar megfelelõket bámulni... Rühellem az ilyet. A Guruhoz is volt nemrég a Heroes IV, gondoltam de jó, régen raktam már fel, erre full magyar...
Szinkron meg minden írott szöveg és menü. Nem is maradt sokáig a gépen.
2009. március 20. 04:44
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. March 19. - 17:09)
A források megvannak, csak azt hittem, teljesen szinkronos. Bár, így is gyanús, hogy a menü és a feliratok csak magyarul lesznek, de majd meglátjuk.
Így is van...
Ok, honosítsák a játékokat, de miért nem lehet benne hagyni az angol nyelvet is?
szerk.: Porthole-lõrés/hajóablak - ezt a poént is sikerült kihagyniuk.

szerk.: Csak nem bírom megállni, tovább figyelem a magyar szöveget és több marhaság után jön ez: a "nice tush", amit egy szép lányra mond így van magyarul: "szép szemfog".
2009. április 21. 12:02
So Blonde ( végre rendes gépen -újon- fog futni!! juhhééé!!! )
utána
Tomb Raider Underworld ( Én szeret Lara )
utána
Tomb Raider Underworld ( Én szeret Lara )
2009. április 21. 12:09
Idézet(Necros @ 2009. April 21. - 11:55)
Valaki tudja, miért lehet az, hogy az UT3 telepítõ csak uninstallálni akar, felrakni nem? Nincs felrakva sem a teljes játék, sem a demó. 
registryben nincs valami elásva ?
2009. április 22. 23:04
|
|
|
Idézet(frenetiq @ 2009. April 21. - 14:20)
Wanted
Közepes, egyszer végig lehet vinni, ha nem megy az agyatokra az elbaszott irányítás. A sztoriban semmi extra, egy picit többet tudunk meg a fõszereplõ múltjáról, a grafika néhol egész pofás, máshol meg csúnyácska, a játékmenet a GoW-ra hajaz, kiegészítve a kanyarlövéssel. A fõnökök elleni harcok elég unalmasak és nem túl kreatívak, az akciójelenetbe ötvözött QTE-k (quick time event) érdekesek, de nem vesztettük volna sokat, ha csak egy kis átvezetõ videóként oldják meg õket. Akinek a film bejött (mint nekem), túl tudja magát tenni a portolás hiányosságain (viszont legalább az optimalizálás jó lett, a gépemen simán futott) és nem unja meg a játékmenetet, annak néhány óra szórakozás garantált, több nem, mert elég rövid a játék és újrajátszani nem sok értelme van. 7.5/10
2009. május 23. 11:47
Megjelent a SIMS 3, úgymond...... igen, "úgy"
Szóval hamarosan kiprópálom!
Szóval hamarosan kiprópálom!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: