Milyen játékkal játszol mostanában ?
2010. július 05. 20:10
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
sims 3
1 felhasználónak tetszik:
agicaa9412
2010. július 18. 17:42
tudna valaki egy jó fps-t mondani ami elmegy 3,2es amdvel 1g rammal és ati x1600pro-val
Halo,HL2,Cod4,Cod6 megvolt már, Crysis nem megy sajnos
2010. július 18. 18:14
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (heartless @ 2010.07.18. 17:42)
tudna valaki egy jó fps-t mondani ami elmegy 3,2es amdvel 1g rammal és ati x1600pro-val
Így hirtelen a Far Cry 2 és a Brothers in Arms sorozat jut eszembe, de a Medal of Honor: Airborne sem rossz, illetve ott a CoD5 is, amit kihagytál. Ez a leggyengébb az általam felsoroltak közül, de pár órát egész jól el lehet vele szórakozni, és Jack Bauer hangját is hallhatod.
Ha régebbi játékok is érdekelnek, akkor tudom ajánlani az Undyingot, szerintem a legjobb horror-FPS (szintén Clive Barker játék, mint a Jericho), ha egy adag szerepjáték is belekerülhet a mixbe, akkor a Deus Ex 1-2 is.
Ja, vagy a Red Faction sorozat, rombolható tereppel.
1 felhasználónak tetszik:
heartless
2010. július 18. 18:19
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
heartless: HL2-nek pedig muszáj lenne mennie a gépeden! Cod szériából is tudnál válogatni szerintem. Ami tuti menne és zseniális az a Left4Dead első része. Ami szintén régebbi és nagyon jó az a Return to Castle Wolfenstein (nagyon jó játék volt anno, és attól még, hogy régebbi, élvezhető). Ha multiban is gondolkozol, akkor CS széria, vagy esetleg Quake 3, utóbbit évekig toltam aktívan...
2010. július 18. 18:21
Idézet (Necros @ 2010.07.18. 18:14)
Így hirtelen a Far Cry 2 és a Brothers in Arms sorozat jut eszembe, de a Medal of Honor: Airborne sem rossz, illetve ott a CoD5 is, amit kihagytál. Ez a leggyengébb az általam felsoroltak közül, de pár órát egész jól el lehet vele szórakozni, és Jack Bauer hangját is hallhatod.
De ott van a Rainbow Six: Vegas 1-2 is, az UT3, a Gears of War (ok, ez TPS, de nincs nagy különbség). A Ghost Recon játékok is jók, ha jöhet horror is, akkor a Jericho.
Ha régebbi játékok is érdekelnek, akkor tudom ajánlani az Undyingot, szerintem a legjobb horror-FPS (szintén Clive Barker játék, mint a Jericho), ha egy adag szerepjáték is belekerülhet a mixbe, akkor a Deus Ex 1-2 is.
Inkább a modern dolgok érdekelnek, ezért is is hagytam ki a COD 5. részét. Far Cry 2-t most próbálom ki, laptopon játszottam vele, de vga gyengesége miatt nem volt annyira élvezetes. Rs6 Vegas volt már kipróbálva, sajnos az sem ment elfogadható sebességgel. UT3 szintén zenész, nagyon játszanék vele, de esélytelen. Gears of War tudom milyen, de őszintén szerintem az se futna. Jericho-t próbáltam valamikor régebben, ha megvan még dvd-n akkor azt is újra felrakom megnézni. Undyingot lehet megnézem, Deus Ex 2-t tegnap próbáltam, nem ment szépen. Nem tudom mi az oka talán a Win7 oprendszer.
Thx a helpet, majd meglátom mi fut és mi nem.
2010. július 18. 18:23
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.18. 18:19)
heartless: HL2-nek pedig muszáj lenne mennie a gépeden! Cod szériából is tudnál válogatni szerintem. Ami tuti menne és zseniális az a Left4Dead első része. Ami szintén régebbi és nagyon jó az a Return to Castle Wolfenstein (nagyon jó játék volt anno, és attól még, hogy régebbi, élvezhető). Ha multiban is gondolkozol, akkor CS széria, vagy esetleg Quake 3, utóbbit évekig toltam aktívan...
hl2 összes részét kijátszottam, a crysis nem megy. codból csak a modernek jöttek be igazán. left4dead meg igazából csak multiban élvezetes haverokkal. wolfy nem jött be annyira
2010. július 31. 17:40
kijátszottam a Clive Barker's Jericho-t. kuurvajó game volt
2010. augusztus 08. 17:16
Húha ez jó kérdés mert sok játékkal szoktam játszani a didigames.hu-n ja meg van versenyautóssal!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?