Michael Jackson - Thriller Videoshoot
2008. szeptember 18. 20:14
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2008. September 18. - 17:10)
Szuper!
Régen ilyen dzsekit akartam ........
Régen ilyen dzsekit akartam ........
Én most is elfogadnám...fõleg ha az õvé lenne...csak legfejjebb nem hordanám hanem becsomagolnám
2008. szeptember 18. 20:27
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Télleg egyébként láttam olyan koncerteket h bedobja a dzsekijét a közönségbe
de....hát nemhiszem h az a szegény ruhadarab túléli...mert ha valaki el is kapja a
többiek szétszedik...abból egy darabka is marhanagy érték!!
Ha én elkapnám...hát nemtom...gyorsan elrejteném a ruhám alá aztán spuri!! már amennyire lehet spurizni a közönségben
de....hát nemhiszem h az a szegény ruhadarab túléli...mert ha valaki el is kapja a
Ha én elkapnám...hát nemtom...gyorsan elrejteném a ruhám alá aztán spuri!! már amennyire lehet spurizni a közönségben
2008. szeptember 18. 20:30
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(dijja @ 2008. September 18. - 19:27)
Télleg egyébként láttam olyan koncerteket h bedobja a dzsekijét a közönségbe

Én kalap-bedobásokra emlékszem .... azt már nem lehetett kalapnak nevezni a srác kezében, aki elkapta .... pár monokli árán...
Felejtsd el a spurit
2008. szeptember 18. 20:38
|
|
dijjanight elf™ |
|
Idézet(Éowyn @ 2008. September 18. - 19:30)
Én kalap-bedobásokra emlékszem .... azt már nem lehetett kalapnak nevezni a srác kezében, aki elkapta .... pár monokli árán...
Felejtsd el a spurit
Felejtsd el a spurit
Na jó igazából csak egy olyat láttam ahol dzsekit dobott...
Egyénként hallottam olyat h Michael 50. szülinapja alkalmából készít egy új abumot...és mivel az nem is volt olyan régen...hát én várom!! (már ha ez igaz)
2008. szeptember 18. 20:55
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(dijja @ 2008. September 18. - 19:38)
Na jó igazából csak egy olyat láttam ahol dzsekit dobott...
hát nem tom...sztem nekem megérné azt a pár lila foltot ami pár nap alatt el is tûnik...addig se kéne suliba menni
Egyénként hallottam olyat h Michael 50. szülinapja alkalmából készít egy új abumot...és mivel az nem is volt olyan régen...hát én várom!! (már ha ez igaz)
Én most a King of Pop c. válogatásalbumról tudok (aminek a számai országonkénti szavazás alapján kerültek a lemezekre), az újjal hogy mi van? Jó kérdés, michaeljackson.hu << itt majd tudni fogják a tutit
2008. szeptember 26. 11:54
|
|
Devonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.06. Hozzászólás: 31 Csatolások: 18 Azonosító: 6562 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2008. September 18. - 19:55)
Én most a King of Pop c. válogatásalbumról tudok (aminek a számai országonkénti szavazás alapján kerültek a lemezekre), az újjal hogy mi van? Jó kérdés, michaeljackson.hu << itt majd tudni fogják a tutit 
Ott már nem, esetleg a michaeljacksonmuseum.com-on
2008. szeptember 26. 15:45
|
|
dijjanight elf™ |
|
Egyébként most meg az csütörtöki (09.25) Story-ban van egy keresztrejtvény amit ha megfejtesz nyerhetsz egy cd-t. Mondjuk ez csak egy válogatás album lehet mer ez van ráírva h Magyaorország kedvenc dalai.
2009. augusztus 27. 09:42
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Az örök klasszikus:) Ezt mindenki ismeri 
2009. szeptember 05. 21:14
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
|
De rohadt jó az elsõ kép: a sárga kontaktlencse
A 3-on meg éppen pislog
(Az ilyen rosszul sikerült képeket szokták a bulvárlapok felhasználni arra, hogy összehordjanak minden hülyeséget -bárkirõl- "drogos", "nincs minden rendben vele" stb szövegekkel ***hányok***
)
+
gyönyörû
A 3-on meg éppen pislog
+
gyönyörû
2009. november 11. 21:34
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
még 1 
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?

0 felhasználónak tetszik: