(Bár nekem is van PS én inlább GIMP-ezek.
Segítséget kérek!
2010. október 03. 13:49
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Többieknek teljesen igazuk van. A PS nagyon bonyolult tud lenni, ha nem ismerjük legalább az alapokat. Azt pedig megtanulhatod más, egyszerűbb képszerkesztővel is. Egyébként rengeteg segítség akad a GIMP-hez is.
)
2010. október 03. 16:16
Idézet (DisneyFan @ 2010.09.25. 22:39)
Nem sikerül elmentenem AVI formátumban 
Írd meg bővebben, hogy miért nem, mit ír ki, egyszóval: hogy mi a probléma. Ha akarod, PÜ-ben is jöhet.
2010. október 03. 16:23
Nekem egy egyszerű kérdésem lenne: már 1-2 hete bontogatom a szárnyaimat avatar, illetve profilképkészítés terén is. Annyi volna, hogy a profilképet illetően mi az optimális legnagyobb méret, amilyet ha berakok, teljesen jól látszik minden, szép, és nem kell méreteznem sem a kívánt képet?
Köszönöm az esetleges segítséget!
Köszönöm az esetleges segítséget!
2010. október 03. 20:32
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Idézet (Levente1991 @ 2010.10.03. 16:16)
Írd meg bővebben, hogy miért nem, mit ír ki, egyszóval: hogy mi a probléma. Ha akarod, PÜ-ben is jöhet.
Nem ir ki semmit. Elmenti, de nem tudom milyen formátumban. Egy fehér lapocska van a helyén
2010. október 03. 22:09
Idézet (DisneyFan @ 2010.10.03. 20:32)
Nem ir ki semmit. Elmenti, de nem tudom milyen formátumban. Egy fehér lapocska van a helyén 
Aham, értelek. Mindent jól csináltál, én vagyok a ludas, bocsi... kihagytam az utolsó lépést...
Szóval ezt a már elmentett videot, aminek az ikonja a kis fehér lapocska, egyszerűen csak nevezd át, és írd a fájl neve mellé (szóköz, ilyesmi nem kell!) hogy .avi. Amint ez megtörtént, a kis fehér lap eltűnik, és az ikon ismét reagálni fog a duplaklikkre, és akkor már fog indulni a video.
Ha valami nem megy, írjál nyugodtan, és bocsi a bakimért!
2010. október 04. 14:43
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Idézet (Levente1991 @ 2010.10.03. 22:09)
Aham, értelek. Mindent jól csináltál, én vagyok a ludas, bocsi... kihagytam az utolsó lépést...
Szóval ezt a már elmentett videot, aminek az ikonja a kis fehér lapocska, egyszerűen csak nevezd át, és írd a fájl neve mellé (szóköz, ilyesmi nem kell!) hogy .avi. Amint ez megtörtént, a kis fehér lap eltűnik, és az ikon ismét reagálni fog a duplaklikkre, és akkor már fog indulni a video.
Jááj, de jó
2010. október 04. 14:48
Idézet (DisneyFan @ 2010.10.04. 14:43)
Jááj, de jó
Végre sikerült
Köszönöm szépen a segitséget 
Nincs mit, szívesen!
2010. október 05. 15:28
|
|
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline
|
Nos, nekem is segítségre lenne szükségem. Mogbolondult a netem, 800 MB-os elvileg viszont gyakorlatilag nem képes 400 MB-nál többel tölteni. Illetve ha megnyomok egy gombot, egy felugró ablakban megjelenik ez a webcím, de minden oldalnál: http://***.***.***.**/after.php?type=starity.hu A *-gal jelölt az az IP címem. Régebben még csak starity-n csinálta, mostmár MyVIP-en is. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget.
Előre is köszönöm a segítséget.
2010. október 05. 16:47
Sziasztok!
Rendeltem a neten 5 db. DVD-tokot a telenovelláimhoz, amit ma hozott meg a futár. Szeretnék hozzájuk borítót nyomtatni, amik meg is vannak régóta, már csak a nyomtatás maradt hátra, de mivel még életemben nem csináltam ilyet, fogalmam nincs, hogyan kezdjek hozzá. Hogyan lehet ezt az egészet méretre szabni, hogy ugyanakkora legyen a borító, mint a tok, ne legyen kilógott felesleg, egyszóval, tökéletesen passzoljon?
Valamint, mivel nekem nem valami jó a kézügyességem, a behelyezéséhez is szívesen fogadnék valami jó kis trükköt! : )
Aki tud, légyszi segítsen!
Köszönöm előre is!
Rendeltem a neten 5 db. DVD-tokot a telenovelláimhoz, amit ma hozott meg a futár. Szeretnék hozzájuk borítót nyomtatni, amik meg is vannak régóta, már csak a nyomtatás maradt hátra, de mivel még életemben nem csináltam ilyet, fogalmam nincs, hogyan kezdjek hozzá. Hogyan lehet ezt az egészet méretre szabni, hogy ugyanakkora legyen a borító, mint a tok, ne legyen kilógott felesleg, egyszóval, tökéletesen passzoljon?
Valamint, mivel nekem nem valami jó a kézügyességem, a behelyezéséhez is szívesen fogadnék valami jó kis trükköt! : )
Aki tud, légyszi segítsen!
Köszönöm előre is!
2010. október 06. 13:14
Na megpróbálom röviden összefoglalni röviden, hogy mi a probléma.
Anno pár hete szétlet szedve a gépem, hogy a port kiszedjem. Sikeresen a hűtő is le lett véve. Majd miután minden visszakerült a, elkezdet magától kikapcsolni a gépem. Na később rájöttünk, hogy a hűtőt pasztázni kell. Na ez meg is történt, ráraktuk az egészet, de pár napja újra kezdte az egész kikapcsolást és itt tartunk most. A kérdésem az, hogy ilyenkor mi van? Újra vegyek pasztát vagy a Táp egységgel van a gond?? Help!!!!!!!!!! Előre is köszi!
Anno pár hete szétlet szedve a gépem, hogy a port kiszedjem. Sikeresen a hűtő is le lett véve. Majd miután minden visszakerült a, elkezdet magától kikapcsolni a gépem. Na később rájöttünk, hogy a hűtőt pasztázni kell. Na ez meg is történt, ráraktuk az egészet, de pár napja újra kezdte az egész kikapcsolást és itt tartunk most. A kérdésem az, hogy ilyenkor mi van? Újra vegyek pasztát vagy a Táp egységgel van a gond?? Help!!!!!!!!!! Előre is köszi!
2010. október 06. 13:26
Idézet (digirl @ 2010.10.06. 13:14)
Na megpróbálom röviden összefoglalni röviden, hogy mi a probléma.
Anno pár hete szétlet szedve a gépem, hogy a port kiszedjem. Sikeresen a hűtő is le lett véve. Majd miután minden visszakerült a, elkezdet magától kikapcsolni a gépem. Na később rájöttünk, hogy a hűtőt pasztázni kell. Na ez meg is történt, ráraktuk az egészet, de pár napja újra kezdte az egész kikapcsolást és itt tartunk most. A kérdésem az, hogy ilyenkor mi van? Újra vegyek pasztát vagy a Táp egységgel van a gond?? Help!! Előre is köszi!
Anno pár hete szétlet szedve a gépem, hogy a port kiszedjem. Sikeresen a hűtő is le lett véve. Majd miután minden visszakerült a, elkezdet magától kikapcsolni a gépem. Na később rájöttünk, hogy a hűtőt pasztázni kell. Na ez meg is történt, ráraktuk az egészet, de pár napja újra kezdte az egész kikapcsolást és itt tartunk most. A kérdésem az, hogy ilyenkor mi van? Újra vegyek pasztát vagy a Táp egységgel van a gond?? Help!! Előre is köszi!
A beépített védelem kapcsolja ki a gépet a processzor túlmelegedése miatt. Nem szabadott volna leszedni a hűtőt, ha egyszer a processzor a helyére kerül és ráteszik, onnantól kezdve nem ajánlatos szétszedni, mert lehet, hogy többet nem fog működni. A hűtőventilátor elindul? Azt kell még megpróbálni kitisztítani.
2010. október 06. 13:28
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Szia!
Segítségkérő topik van már, de ez most nem fontos
Nos, újraindulások valóban lehetnek melegedéstől. Pasztát felesleges megint rakni, inkább meg kéne nézni, hogy biztosan jól lett e felrakva a hűtő. Feltételezem processzor hűtőről van szó. A helyetekben bevinném egy szervizbe, biztos, ami biztos alapon. A CPU egy elég kényes hardver
Mindenképpen jól kéne felrakni azt a hűtőt/pasztát! Kezdetnek megnézhetnéd, hogy milyen hőmérsékleten megy a proci. Például az Everest valamelyik verziójával. De sok program alkalmas a hardverek hőmérsékletnének mérésére.
Nekem is volt anno hasonló problémám a régi gépemmel, nekem hűtőcsere kellett. DE mivel neked eddig nem volt ilyen gondod, feltételezem csak rosszul lett feltéve a hűtő, valami nem stimmel ott, az biztos
A segítséget kérek topik egyébként szintén a Technika rész alatt található! Sok sikert!
Segítségkérő topik van már, de ez most nem fontos
Nekem is volt anno hasonló problémám a régi gépemmel, nekem hűtőcsere kellett. DE mivel neked eddig nem volt ilyen gondod, feltételezem csak rosszul lett feltéve a hűtő, valami nem stimmel ott, az biztos
A segítséget kérek topik egyébként szintén a Technika rész alatt található! Sok sikert!
2010. október 06. 13:52
Először is El Mexicano: a hűtő elkezd müködni, de utána pár másodperc múlva már ki is kapcsol. Szóval PuMIToO nem is tudom, hogy megnézni programmal, hogy mekkora a hőmérséklete. Egyébként tudom, hogy van ilyen topik, de egyrészt ott már kértem segítséget és nem kaptam válasz és mivel most rosszabb a gépem állapota + nagyon kellene a gépem így úgy gondoltam, hogy így nagyobb eséllyel kapok válasz. Eddig is sejtettem, hogy a hűtővel van a gond, csak nem vagyok benne biztos, hogy mi. Majd este fele megnézetem tesómmal a hűtőt, hogy jól rakta-e vissza, mert én a szerencsémmel csak letörnék valamit. Remélem nem kell elvinni szervizbe. Próbálok pozitívan hozzáálni
2010. október 06. 21:26
Na sikeresen működik a gépem. A hiba az volt, hogy nem volt rendesen visszarakva a hűtő. Remélem mostanság már nem lesz gond vele
2010. október 09. 00:32
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Véletlenül a Mozillaról levettem a felső menüsort vagy mit.
Ahol van pl a nézet stb. És nem tudom visszarakni, mivel eltűnt a Nézet menüpont is.
Hol tudnám újra elérni azt a funkciót, hogy vissza tudjam rakni? Remélem tudtok segíteni.
2010. október 09. 01:04
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.10.09. 00:32)
Véletlenül a Mozillaról levettem a felső menüsort vagy mit.
Ahol van pl a nézet stb. És nem tudom visszarakni, mivel eltűnt a Nézet menüpont is.
Hol tudnám újra elérni azt a funkciót, hogy vissza tudjam rakni? Remélem tudtok segíteni. 
Megoldódott.
2010. október 10. 10:38
Nekem az lenne,hogy ahhoz mit kéne tegyek,hogy egyedi "titulusom" legyen?? Vagy esetleg ez abban függene,mennyi ideje vagyok tag?
2010. október 10. 13:41
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (cukimálna @ 2010.10.10. 10:38)
Nekem az lenne,hogy ahhoz mit kéne tegyek,hogy egyedi "titulusom" legyen?? Vagy esetleg ez abban függene,mennyi ideje vagyok tag?

Olvasd el a visszabeszélőben található oldalakkal kapcsolatos tippek, ötletek topikot. Sokat tanulhatsz belőle.
Az aláírásomban is ott a link.
2010. október 10. 13:44
Idézet (cukimálna @ 2010.10.10. 10:38)

1000 hozzászólás szükséges ahoz hogy a titulusod te magad állíthasd be. Azonban figyelmeztetnélek hogy ez nem azt jelenti hogy ész nélkül halmozd a hozzászólásokat...az értelmetleneket a moderátorok úgyis törlik szóval felesleges( és ez a témanyitásra is vonatkozik).
1 felhasználónak tetszik:
Beba13
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Aggódnak a rajongók Olivia Wilde-ért - ijesztően néz ki
Aggódnak a rajongók Olivia Wilde-ért - ijesztően néz ki
Szinte árnyéka önmagának.
Barry Keoghan most végre elárulta, hogy megcsalta-e Sabrina Carpentert
Barry Keoghan most végre elárulta, hogy megcsalta-e Sabrina Carpentert
Selena Gomez férjének mesélt.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
Ki hitte volna? Elképesztő adósságot halmozott fel Ian Somerhalder
Ki hitte volna? Elképesztő adósságot halmozott fel Ian Somerhalder
Kétségbeejtő volt a helyzete.
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.