Idézet (janet7 @ 2012.12.01. 00:36)
Ezzel csak az a baj, hogy engem viszont senki nem nyugtat meg ugyanebben az esetben

Ez szent igaz, épp én vagyok rá az élő példa, ez nem vitás
Ne lógasd az orrod, inkább örülj annak, hogy valamiben kiemelkedő vagy. Ráadásul fiatal vagy még, szóval e téren csak fejlődni tudsz
Idézet
Szerencsés vagy, ha a szüleimen múlik én anyum részéről csak Zámbó Jimmy, apum részéről pedig a régi magyar nóták szépségeit tanulhatnám meg.

Valahol azért fényemet emeli, hogy magamtól kerültem el azt a bizonyos zsákutcát

Alapból sem vagyok rajongója az ilyen filmeknek (az a bizonyos kivétel

), de az ilyen alapdarabokkal egyértelmű, hogy ugyanígy állok. Azzal a bizonyossal meg plááne

És ne aggódj, majd kerítek valakit neked.
Nnnaaa, Zámbóékat nem kéne bántani, jelen korunk gyermeknevelési reformjának egy részét alkotják, legalábbis én mindent megcsináltam zokszó nélkül, csak anyám ne rakja be azt a rettegett kazettát, szóval nehogy azt hidd, hogy kimaradtam a jóból

Talán az volt a szerencsém, hogy a szüleim viszonylag fiatalok voltak, mikor megszülettem (jóatyám épphogy csak betöltötte a második x-et

), a családi legendárium szerint Alice Cooper meg Pokolgép mellett aludtam el (meg is látszik a végeredmény

) No meg a VH1. Persze azért ők is hallgattak/hallgatnak olyan zenéket, amik hallatán a szobámba lévő tapéta veszélyben van

Viszont a jelenlegi kedvenceim nagy része „saját felfedezés”, főleg a 60-70-es (vagy éppen annál régebbi) évek zenei vonala.
Vagyis te már régebben se hagytad magad befolyásolni. Ez dicséretes

(Te, a végén még kivágnak minket, mint macskát sz@rni, amiért szétoffoljuk a topikot

)
Idézet
Együtt érzek, de ha már úgyis ilyen kiváltságos helyzetben vagyok, megengedhetem magamnak a válogatást
Én is megértem a helyzeted, de úgy vagyok vele, hogy inkább nem húzom a számat a külseje miatt, mert a végén megvádol, hogy egy felszínesen gondolkodó tyúk vagyok, akiket a belső értékek nem is érdekelnek, bevágja a durcát, én meg ehetem a kefét fulladásig, mert ...
Idézet
Igaz, elég baltás gyilkos mosolya van

Én azt mondom, feláldozom magam, ha előtte valami örömet is okoz nekem mr. ismetetlen
Jól van, már azt hittem, hogy csak nekem jutnak ilyen paranoid gondolatok az eszembe

Azt viszont már nem értem, hogy miért nem Teréz Anya a nickneved, mert rövid időn belül már háromszor áldozod fel magad... na várjunk csak, emlékeim szerint Terézanyus sem volt ilyen aktív e téren, a kis amatőr
Idézet
Ej no, mindenki ilyen elutasító ezzel a finom úriemberrel szemben, ez botrányos. Azért éreztem én, hogy kell oda az a lehetőség, akinél ez nem talál be az már tényleg vasból van, de majd megtöröm őt is, a bárók segítségével
Nem elutasításról van szó, csak egészséges félelmet táplálok eme kifogástalan modorú úriember iránt

(nagyon OFF:
elhiszem, hogy erőszakos egy fráter, meg minden, deee ez a nemi erőszakos ügy kicsit sántít nekem... ON)
Megtöröd? Te jószagú medvelepénnyel trágyázott málnabokor, hadd küldjek egy részvétemet nyilvánító levelet a férjeidnek
Idézet
Marry: Seth
Kiss: Oliver
Miss: Adrien
Tom Hardy, Brad Renfo, Matt Damon
Marry: Mr. Csókos Száj
Kiss: Brad
Miss: Matt (na jó, cirka tíz ével ezelőtt azért

)
Ethan Hawke, Robert Sean Leonard, Paul Rudd