Starity

Marry, kiss or miss? (Házasodnál, csókolnád vagy felejtenéd?)

322 oldal 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 30. 16:36 #2441
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (dorii_TVD @ 2012.11.30. 15:30)

Ian Somerhalder, Adam Levine, Sebastian Stan.

Nekem az első kettő olyan szinten visszataszító, hogy nagyon biggrin.gif
Marry: Sebastian Stan (de inkább ne)
Kiss: grrr Ian, de csak nagyon berugva
Miss: Adam

Danny Pino, André 3000, Doug Reinhardt
2012. november 30. 16:36 #2442
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Idézet (dorii_TVD @ 2012.11.30. 15:30)
Marry: Patrick
Kiss: Matthew 
Miss: Simon
Ian Somerhalder, Adam Levine, Sebastian Stan.

Marry: Ian Somerhalder
Kiss: Sebastian Stan
Miss: Adam Levine

Chris Hemsworth, Orlando Bloom, Taylor Lautner?
2012. november 30. 16:43 #2443
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Idézet (Bettyke94 @ 2012.11.30. 16:36)
Marry: Ian Somerhalder
Kiss: Sebastian Stan
Miss: Adam Levine
Chris Hemsworth, Orlando Bloom, Taylor Lautner?

Marry: Chris
Kiss: Orlando
Miss: Taylor
Daniel Craig, Keanu Reeves, Jud Law
2012. november 30. 16:53 #2444
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.11.30. 16:36)
Nekem az első kettő olyan szinten visszataszító, hogy nagyon biggrin.gif

Ennyire nem csipázod a vérszívókat? biggrin.gif Rakj fokhagyma-füzért a nyakadba, attól nagy ívben elkerülnek rohog.gif

Idézet
Daniel Craig, Keanu Reeves, Jude Law

Oh man... rolleyes.gif

Marry: Keanu
Kiss: Daniel
Miss: Jude (lehet vinni, mert én ilyen vagyok rohog.gif )

Idézet
Danny Pino, André 3000, Doug Reinhardt

Öhöm, még kihagyom őket...

Marry: Danny
Kiss: André 3000
Miss: Doug

Eric Burdon, Mick Jagger, Bob Dylan
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. november 30. 16:59 #2445
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Running Fool @ 2012.11.30. 16:53)
Ennyire nem csipázod a vérszívókat?  biggrin.gif Rakj fokhagyma-füzért a nyakadba, attól nagy ívben elkerülnek  rohog.gif

Szóval válasszak két gyűlölt dolgom közül? What a joy... biggrin.gif

Idézet
Miss: Jude (lehet vinni, mert én ilyen vagyok  rohog.gif )

Már úgyis a férjed, csak próbatétel elé akarod állítani, mi? spiteful.gif

Idézet
Eric Burdon, Mick Jagger, Bob Dylan

De remélem fiatalon biggrin.gif
Marry: Mick
Kiss: Bob
Miss: Eric

Na akkor mégegyszer megkérdezem, ha már csak én vagyok olyan mérhetetlenül udvarias, hogy ha egyszerre válaszolunk és az enyém érkezik később, akkor szerkesztek... tongue.gif
ÉS NEM, NEM ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN biggrin.gif Godblessya

fiatal Robbie Robertson, fiatal John Lennon, fiatal Ringo Starr
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2012. november 30. 17:19 #2446
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.11.30. 16:59)
Szóval válasszak két gyűlölt dolgom közül? What a joy... biggrin.gif

Oopsie Daisy, nem tudtam, bocsi biggrin.gif Akkor marad a karó, a kereszt, meg az hogy egy bázinagy zseblámpával közlekedsz. Ha ezek nem használnak, lehet gyanakodni, hogy egy csillámpóni-szerű kamuvámpírral van dolgod, aki a napi véradagját vérnarancsból és véres hurkából kaparja össze rohog.gif

(Nekem se bejövős ez a Sommerhalder gyerek, akkor inkább a zárda cool.gif )

Idézet
Már úgyis a férjed, csak próbatétel elé akarod állítani, mi? spiteful.gif

Olyasféle biggrin.gif Ha hűséges marad, árva gyerek módjára fogok összekupordni az örömkönnyeimből képződött tócsában, ha meg nem, akkor meg úgy vagyok vele, hogy azt kaptam, amit megérdemeltem, szóval... rohog.gif

Idézet
De remélem fiatalon biggrin.gif 
Marry: Mick
Kiss: Bob
Miss: Eric

Naná biggrin.gif De akkor se vetlek meg, ha netán az öregebb kiadásokra van gusztusod rohog.gif

Idézet
fiatal Robbie Robertson, fiatal John Lennon, fiatal Ringo Starr

Marry: John
Kiss: Ringo (enyhe Beatles-függőség, na laugh.gif )
Miss: Robbie

Paul McCartney, Elvis Presley, Michael Jackson (fiatalon és üdén, of course)
2012. november 30. 17:29 #2447
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Running Fool @ 2012.11.30. 17:19)
Oopsie Daisy, nem tudtam, bocsi  biggrin.gif Akkor marad a karó, a kereszt, meg az hogy egy bázinagy zseblámpával közlekedsz. Ha ezek nem használnak, lehet gyanakodni, hogy egy csillámpóni-szerű kamuvámpírral van dolgod, aki a napi véradagját vérnarancsból és véres hurkából kaparja össze  rohog.gif 
(Nekem se bejövős ez a Sommerhalder gyerek, akkor inkább a zárda  cool.gif )

Most mondjam azt, hogy nem lenne kevésbé hiteles, mint Somerhalder meg az a másik? rohog.gif Ez nekem egy hatalmas rejtély, hogy miféle hipnotizáló sugárzást bocsát ki ez az Ian, hogy ennyien odavannak érte. Tipikus zacskót a fejére kategória, mint az Ed Westwick srác rohog.gif

Idézet
Olyasféle  biggrin.gif Ha hűséges marad, árva gyerek módjára fogok összekupordni az örömkönnyeimből képződött tócsában, ha meg nem, akkor meg úgy vagyok vele, hogy azt kaptam, amit megérdemeltem, szóval...  rohog.gif 

És semmi BOSSZÚÚ? spiteful.gif

Idézet
Naná  biggrin.gif De akkor se vetlek meg, ha netán az öregebb kiadásokra van gusztusod  rohog.gif

Na jóvanám' voltunk már rasszisták, nekrofilok, most már ez is képbe kerül? Amúgy sem kéne lebuktatni...

Hmm pedig Robbie eléggé yummy volt a Last Waltz korszakban biggrin.gif

Idézet
Paul McCartney, Elvis Presley, Michael Jackson (fiatalon és üdén, of course)

Marry: Michael (a Bad korszakost rendelném, ha lehet válogatni tongue.gif )
Kiss: Elvis
Miss: Paul (nem)

Hugh Laurie, Ben Stiller, Chris Rock
2012. november 30. 17:54 #2448
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.11.30. 17:29)
Most mondjam azt, hogy nem lenne kevésbé hiteles, mint Somerhalder meg az a másik? rohog.gif Ez nekem egy hatalmas rejtély, hogy miféle hipnotizáló sugárzást bocsát ki ez az Ian, hogy ennyien odavannak érte. Tipikus zacskót a fejére kategória, mint az Ed Westwick srác rohog.gif

Jótól kérdezed te is biggrin.gif Gyerekkori trauma által okozott torzult szépérzék, koszos monitor/tévéképernyő, bármi lehet. Anno a Lostban láttam először, és már akkor is legszívesebben szöges kesztyűvel csapkodtam volna tarkón, mint a nyulat szokás rohog.gif Westwicket meg hagyjuk. Belenéztem a Gossip Girl-be, mert a mamám mindig azt mondta, hogy sose alkossunk véleményt arról, amit nem láttunk/tapasztaltunk stb. – két epizód után abbahagytam, mert mindenki totál ellenszenves volt benne. Matthew Settle az egyedüli férfiú aki tetszett benne, de őt is inkább így kérném blush.gif _nevet.gif

Idézet
És semmi BOSSZÚÚ? spiteful.gif

Semmi különös, csak büntetésből azokat lepedőket kell kivasalnia és hajtogatnia (velem, mert ennél nagyobb büntetés nem igazán van biggrin.gif ) amiket összegyűrt rohog.gif

Idézet
Na jóvanám' voltunk már rasszisták, nekrofilok, most már ez is képbe kerül? Amúgy sem kéne lebuktatni...

Nézd, a nekrofília után ez elhanyagolható semmiségnek számít, szóval rá se ránts biggrin.gif

Idézet
Hmm pedig Robbie eléggé yummy volt a Last Waltz korszakban biggrin.gif

Jólvannna, most lelkiismeret-furdalást keltesz bennem? tongue.gif Vigasztald meg, ha már úgyis arra jársz... spiteful.gif

Idézet
Marry: Michael (a Bad korszakost rendelném, ha lehet válogatni tongue.gif )

Feneaztajóízlésedet biggrin.gif

Idézet
Hugh Laurie, Ben Stiller, Chris Rock

Marry: Ben
Kiss: Chris
Miss: Hugh (nope)

Ian Curtis, Jeff Buckley, David Schwimmer
2012. november 30. 18:07 #2449
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Running Fool @ 2012.11.30. 17:54)
Jótól kérdezed te is biggrin.gif Gyerekkori trauma által okozott torzult szépérzék, koszos monitor/tévéképernyő, bármi lehet. Anno a Lostban láttam először, és már akkor is legszívesebben szöges kesztyűvel csapkodtam volna tarkón, mint a nyulat szokás rohog.gif Westwicket meg hagyjuk. Belenéztem a Gossip Girl-be, mert a mamám mindig azt mondta, hogy sose alkossunk véleményt arról, amit nem láttunk/tapasztaltunk stb. – két epizód után abbahagytam, mert mindenki totál ellenszenves volt benne. Matthew Settle az egyedüli férfiú aki tetszett benne, de őt is inkább így kérném  blush.gif  _nevet.gif 

Vagy állandó ronda szépítő rózsaszín szemüveg biggrin.gif Arcvonás-torzító, ahj a rohadt modern technika rohog.gif Én a Lostban amint megláttam el is felejtettem, a vámpír időszakban pedig kíváncsiságom miatt nézegettem, hogy mi esznek rajta ennyire. Rémes unsure.gif Ednek is rendesen megijeszt a feje, akárcsak a sorozat. biggrin.gif

Idézet
Semmi különös, csak büntetésből azokat lepedőket kell kivasalnia és hajtogatnia (velem, mert ennél nagyobb büntetés nem igazán van  biggrin.gif ) amiket összegyűrt  rohog.gif   

Áá, szerintem túl gyöngéd vagy. Vehetsz ötletet a bemutatkozásomból, végső esetben rohog.gif

Idézet
Jólvannna, most lelkiismeret-furdalást keltesz bennem?  tongue.gif Vigasztald meg, ha már úgyis arra jársz... spiteful.gif 

Ha már ennyire akarod, én feláldozom magam, MERT ÉN ILYEN VAGYOK tongue.gif

Idézet
Feneaztajóízlésedet  biggrin.gif

Ez isteni adottság, kéremszépen...

Idézet
Ian Curtis, Jeff Buckley, David Schwimmer 

Marry: Ian
Kiss: Jeff
Miss: a héten már másodjára kell ideírnom szegény dinoszaurusz-Rosst sad.gif

Chris Pontius, fiatal Chris Isaak, Pete Doherty
2012. november 30. 18:42 #2450
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.11.30. 18:07)
Vagy állandó ronda szépítő rózsaszín szemüveg biggrin.gif Arcvonás-torzító, ahj a rohadt modern technika rohog.gif Én a Lostban amint megláttam el is felejtettem, a vámpír időszakban pedig kíváncsiságom miatt nézegettem, hogy mi esznek rajta ennyire. Rémes unsure.gif Ednek is rendesen megijeszt a feje, akárcsak a sorozat. biggrin.gif

Ki tudja, lehet, hogy a mi tévénkkel van a baj - amit kizárt dolognak tartok tongue.gif Filóztam már azon, hogy megkérdezek egy rajongót, hogy ugyanmá' mitől vadul be a vámppírrajongó fehérnép eme gyerek láttán, de inkább letettem erről a tervemről, mert egy magamfajta egyszerű földi halandó úgy se értené meg rohog.gif Westwick dettó, benne sincs meg az a bizonyos X (esetleg a lábaiban biggrin.gif). Áh, hagyjuk, szimplán az a gond, hogy nem bukunk a műanyag, fröccsöntött bábukra, ennyi pardon.gif

Idézet
Áá, szerintem túl gyöngéd vagy. Vehetsz ötletet a bemutatkozásomból, végső esetben rohog.gif

Köszöntem a lehetőséget, lehet, hogy élni is fogok vele, de nem azért, hogy a hűtlen férjeimet büntessem. Az a gond, hogy olyan szépen tudnak rám nézni, amikor bocsánatért esedeznek, hogy megesik rajtuk a szőrös szívem. (Persze ez nem azt jelenti, hogy szemet hunyok a disznóságaik felett, mit gondolsz, Fassbendert miért szoktam a fához kötözni? _nevet.gif )

Apropó, a bemutatkozásod. Ki inspirált téged, Sade márki, vagy Patrick Bateman? biggrin.gif

Idézet
Ha már ennyire akarod, én feláldozom magam, MERT ÉN ILYEN VAGYOK tongue.gif

Tudtam, hogy rád lehet számítani laugh.gif Amiért ilyen önfeláldozó vagy, el is intézem, hogy szentté avassanak, oké? biggrin.gif

Idézet
Ez isteni adottság, kéremszépen...

NO COMMENT biggrin.gif

Idézet
Marry: Ian
Kiss: Jeff
Miss: a héten már másodjára kell ideírnom szegény dinoszaurusz-Rosst sad.gif

Idézet
Chris Pontius, fiatal Chris Isaak, Pete Doherty

Marry: Chris Isaak wub3.gif
Kiss: a másik Chris biggrin.gif
Miss: Pete (nooo way)

Matt LeBlanc, Stuart Townsend, Will Smith
2012. november 30. 19:34 #2451
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Running Fool @ 2012.11.30. 18:42)
Ki tudja, lehet, hogy a mi tévénkkel van a baj - amit kizárt dolognak tartok tongue.gif Filóztam már azon, hogy megkérdezek egy rajongót, hogy ugyanmá' mitől vadul be a vámppírrajongó fehérnép eme gyerek láttán, de inkább letettem erről a tervemről, mert egy magamfajta egyszerű földi halandó úgy se értené meg  rohog.gif Westwick dettó, benne sincs meg az a bizonyos X (esetleg a lábaiban biggrin.gif). Áh, hagyjuk, szimplán az a gond, hogy nem bukunk a műanyag, fröccsöntött bábukra, ennyi  pardon.gif

Azt biztos, hogy nem értené, fölösleges is próbálkozni. biggrin.gif Benne az X-Faktor vagy ahogy én hívom, a Benicio-faktor ellentéte van meg rohog.gif

Idézet
Köszöntem a lehetőséget, lehet, hogy élni is fogok vele, de nem azért, hogy a hűtlen férjeimet büntessem. Az a gond, hogy olyan szépen tudnak rám nézni, amikor bocsánatért esedeznek, hogy megesik rajtuk a szőrös szívem. (Persze ez nem azt jelenti, hogy szemet hunyok a disznóságaik felett, mit gondolsz, Fassbendert miért szoktam a fához kötözni?  _nevet.gif )

Meg vannak áldva veled ezek a daliások...

Idézet
Apropó, a bemutatkozásod. Ki inspirált téged, Sade márki, vagy Patrick Bateman?  biggrin.gif

Csak a DÜH, barátom, csak a düh...meg persze a tömény zsenialitásom. blush.gif De azért fejet hajtok a művészek előtt.

Idézet
Tudtam, hogy rád lehet számítani  laugh.gif Amiért ilyen önfeláldozó vagy, el is intézem, hogy szentté avassanak, oké? biggrin.gif 

Mondanám, hogy túlbecsülsz, dehát...nem így van laugh.gif Köszönöm, és akkor már a szentté avatásom alkamából hasonló önfeláldozó tevékenységeket fogok végezni.

Idézet
Matt LeBlanc, Stuart Townsend, Will Smith

Marry: Matt (így kérném, de ha már ezt a videót nézzük, akkor inkább Matthew wub.gif )
Kiss: Will
Miss: Stuart

Michael C. Hall, Michael Shannon a lehető legemberibb kinézetével, fiatal Mike Starr
2012. november 30. 21:41 #2452
- törölt felhasználó -    
[quote=janet7,2012.11.30. 19:34~3602900]Benne az X-Faktor vagy ahogy én hívom, a Benicio-faktor ellentéte van meg rohog.gif [/quote]

Hát nem tudom, hogy mi van benne, de tuti, hogy szenved valami kirakatbaba-szindrómában, vagy valami hasonlóan, ránk nézve súlyos nyavalyában laugh.gif

quote]Meg vannak áldva veled ezek a daliások...[/quote]

Nézd, én nem poénból mondtam, hogy nehéz eset vagyok biggrin.gif Meg is kaptam néhányszor, hogy számomra Freddy Krueger vagy Hannibal Lecter lenne az ideális férj, bár lehet, hogy ők is nyüszítve kucorognának a sarokba rohog.gif

[quote]Csak a DÜH, barátom, csak a düh...meg persze a tömény zsenialitásom. blush.gif De azért fejet hajtok a művészek előtt.[/quote]

Aaaz igen, emelem a nem létező kalapom előtted. Mégis mivel lehet belőled kicsalogatni belőled a tűzokádó sárkány és Norman Bates keverékét? (Csak azért kérdem, mert nem akarok egy akaratlanul elmotyogott rossz szó miatt kutyakaja-alapanyag (mondjuk T*sco gazdaságos) lenni.)

[quote]Mondanám, hogy túlbecsülsz, dehát...nem így van laugh.gif Köszönöm, és akkor már a szentté avatásom alkamából hasonló önfeláldozó tevékenységeket fogok végezni.[/quote]

Jól van, akkor az újabb megbízatásod azt lesz, hogy Jude barátunkat befogadod, mert nem akar lepedőt hajtogatni (legalábbis velem nem _nevet.gif ) és elmenekült otthonról. És legyen bármekkora csibész, azt nem szeretném, hogy megfagyjon... rohog.gif

[quote]Marry: Matt (így kérném, de ha már ezt a videót nézzük, akkor inkább Matthew wub.gif )[/quote]

Most nem azért, de itt mindhárom férfiú wub.gif

[quote]Michael C. Hall, Michael Shannon a lehető legemberibb kinézetével, fiatal Mike Starr[/quote]

_nevet.gif Olyan vagy _nevet.gif Nem tudom, mi a bajod vele, se nem púpos, se nem sánta, nincs kampója az egyik keze helyett... Mi a gond? biggrin.gif

Egyébként meg:
Marry: Michael C. Hall
Kiss: Mike Starr
Miss: Michael Shannon (és nem azért mert általában „embertelenül” néz ki _nevet.gif )

fiatal Michael J. Fox, Anthony Perkins, Kyle MacLachlan
2012. november 30. 21:53 #2453
- törölt felhasználó -    
Marry: Anthony Perkins
Kiss: fiatal Michael J. Fox
Miss: Kyle (annak ellenére is, h kedvelem)

Zayn Mallik, Aaron Carter, Jesse Metcalfe

[quote=Running Fool,2012.11.30. 21:41~3603246]Hát nem tudom, hogy mi van benne, de tuti, hogy szenved valami kirakatbaba-szindrómában, vagy valami hasonlóan, ránk nézve súlyos nyavalyában laugh.gif
quote]Meg vannak áldva veled ezek a daliások...[/quote]

Nézd, én nem poénból mondtam, hogy nehéz eset vagyok biggrin.gif Meg is kaptam néhányszor, hogy számomra Freddy Krueger vagy Hannibal Lecter lenne az ideális férj, bár lehet, hogy ők is nyüszítve kucorognának a sarokba rohog.gif
Aaaz igen, emelem a nem létező kalapom előtted. Mégis mivel lehet belőled kicsalogatni belőled a tűzokádó sárkány és Norman Bates keverékét? (Csak azért kérdem, mert nem akarok egy akaratlanul elmotyogott rossz szó miatt kutyakaja-alapanyag (mondjuk T*sco gazdaságos) lenni.)
Jól van, akkor az újabb megbízatásod azt lesz, hogy Jude barátunkat befogadod, mert nem akar lepedőt hajtogatni (legalábbis velem nem _nevet.gif ) és elmenekült otthonról. És legyen bármekkora csibész, azt nem szeretném, hogy megfagyjon... rohog.gif
Most nem azért, de itt mindhárom férfiú wub.gif
_nevet.gif Olyan vagy _nevet.gif Nem tudom, mi a bajod vele, se nem púpos, se nem sánta, nincs kampója az egyik keze helyett... Mi a gond? biggrin.gif
Egyébként meg:
Marry: Michael C. Hall
Kiss: Mike Starr
Miss: Michael Shannon (és nem azért mert általában „embertelenül” néz ki _nevet.gif )
fiatal Michael J. Fox, Anthony Perkins, Kyle MacLachlan[/quote]
2012. november 30. 22:04 #2454
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Running Fool @ 2012.11.30. 21:41)

Ez ismerős, nekem is gyakran előjön a hasonló "romantikus" énem rohog.gif

Idézet

Csak nem szabad az embernek helytelen Judasokat dícsérnie, ennyi a titok rohog.gif

Idézet

Még mindig arany szíved van. És mivel nekem is...ismét feláldozom magam. De majd alkalomadtán kérek tőled egy szívességet rohog.gif Azért megmondhatnád neki, hogy az I Heart Huckabees kinézetével jöjjön tongue.gif

Idézet
Most nem azért, de itt mindhárom férfiú  wub.gif 

Igaz, itt még David is egész okés.

Idézet

Ja, írod itt róla a védőbeszédet, aztán meg berakod a misshez, lebuktál, sajnálom biggrin.gif

Idézet
fiatal Michael J. Fox, Anthony Perkins, Kyle MacLachlan

Marry: egy fiú legjobb barátja az anyja
Kiss: Michael
Miss: Kyle

Közben meg ellopták a legrégebbi férjemet és kaptam egy díszb.zi választékot pompom.gif
Marry: Jesse, de bármelyik másik is lehetne, ugyanannyira kellenek
Kiss: Zayn rohog.gif
Miss: Aaron

Eminem, Anthony Mackie, akárki is ez a cukorfalat
2012. november 30. 22:58 #2455
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.11.30. 22:04)
Ez ismerős, nekem is gyakran előjön a hasonló "romantikus" énem rohog.gif

Nocsak nocsak, te is sodrófával simogatod őket? Vagy olyan építő dolgokat mondasz, hogy „annyira férfias vagy, hogy már nőnek is elmehetsz”? biggrin.gif Szegény Anthony és a többiek...

Idézet
Csak nem szabad az embernek helytelen Judasokat dícsérnie, ennyi a titok rohog.gif

Óh, az menni fog. biggrin.gif Főleg, hogy én azon maradi némberek táborába tartozom, akik az ún. klasszikus musical-eket (Hair, Grease stb.) csak filmváltozatban tudom eltűrni. Ne kérdezd, hogy miért.

Idézet
Még mindig arany szíved van. És mivel nekem is...ismét feláldozom magam. De majd alkalomadtán kérek tőled egy szívességet rohog.gif Azért megmondhatnád neki, hogy az I Heart Huckabees kinézetével jöjjön tongue.gif

Ezen ne múljék biggrin.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_md6xlfSlnk1rxjw31o3_250.gif

Idézet
Ja, írod itt róla a védőbeszédet, aztán meg berakod a misshez, lebuktál, sajnálom biggrin.gif

Jólvanna tongue.gif

Idézet
Marry: egy fiú legjobb barátja az anyja
Kiss: Michael
Miss: Kyle
Közben meg ellopták a legrégebbi férjemet és kaptam egy díszb.zi választékot pompom.gif 
Marry: Jesse, de bármelyik másik is lehetne, ugyanannyira kellenek
Kiss: Zayn rohog.gif 
Miss: Aaron
Eminem, Anthony Mackie, akárki is ez a cukorfalat

Idézet
Zayn Mallik, Aaron Carter, Jesse Metcalfe

Atya-gatya, őket Anthony kicsinálná fél perc alatt _nevet.gif

Marry: Anthony
Kiss: a jónevű Senki, John Doe (vagy Petőfi után szabadon: Minek nevezzelek? rohog.gif )
Miss: Eminem

Taye Diggs, Gary Dourdan, Michael Wincott
2012. november 30. 23:18 #2456
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Running Fool @ 2012.11.30. 22:58)
Nocsak nocsak, te is sodrófával simogatod őket? Vagy olyan építő dolgokat mondasz, hogy „annyira férfias vagy, hogy már nőnek is elmehetsz”? biggrin.gif Szegény Anthony és a többiek...

Oh, ennél sokkal de sokkal "építőbbeket" is rohog.gif Ha nem tudnám milyen fantasztikus vagyok, akkor nem érteném, hogy hogy viselnek el még mindig...

Idézet
Óh, az menni fog. biggrin.gif Főleg, hogy én azon maradi némberek táborába tartozom, akik az ún. klasszikus musical-eket (Hair, Grease stb.) csak filmváltozatban tudom eltűrni. Ne kérdezd, hogy miért.

Helyes, tetszik ez a hozzáállás biggrin.gif Ez esetben nem tapasztalhatod meg a bemutatkozásomban említett élvezeteket, de ha nagyon akarod, majd ott lehetsz, amikor végrehajtom az ízlésficamos, elmeháborodottakon spiteful.gif

Idézet
Ezen ne múljék biggrin.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_md6xlfSlnk1rxjw31o3_250.gif

thumbsup.gif Tudtam, hogy megértessz.

Idézet
Atya-gatya, őket Anthony kicsinálná fél perc alatt  _nevet.gif 

Őket ki nem? rohog.gif

Idézet
Kiss: a jónevű Senki, John Doe (vagy Petőfi után szabadon: Minek nevezzelek?  rohog.gif )

Nem tudok dönteni a jobbnál jobb verziók közül, ilyen lehetőségek mellett az embert az sem zavarja, ha nem tudja meg az igazi nevét biggrin.gif

Idézet
Taye Diggs, Gary Dourdan, Michael Wincott

Hmm milyen személyre szabott biggrin.gif
Marry: Taye
Kiss: Gary
Miss: Michael

Cliff Burton, Jack White, Sean Bean
2012. december 01. 00:15 #2457
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.11.30. 23:18)
Oh, ennél sokkal de sokkal "építőbbeket" is rohog.gif Ha nem tudnám milyen fantasztikus vagyok, akkor nem érteném, hogy hogy viselnek el még mindig...

Köszöntem szépen, most sikerült megnyugtatnod, hogy igenis léteznek nálam őrültebb hölgyemények eme sárgolyón laugh.gif Bár azt mondják az okosok, hogy a zsenialitást csak egy hajszál választja el az őrülettől, szóval a te esetedben minden érthető rohog.gif

Idézet
Helyes, tetszik ez a hozzáállás biggrin.gif Ez esetben nem tapasztalhatod meg a bemutatkozásomban említett élvezeteket, de ha nagyon akarod, majd ott lehetsz, amikor végrehajtom az ízlésficamos, elmeháborodottakon spiteful.gif

Ez is csak a neveltetésemnek köszönhető, anyámék nem akarták, hogy egy kulturális zsákutca legyen belőlem rohog.gif Sznob vagyok, vagy sem, de nem tehetek arról, hogy pl. a I Got Life-ot csak Treat Williams előadásában tudom élvezni pardon.gif

A horrorfesztre meg csak akkor fizetek be, ha garantálsz valakit, aki felmos engem, mert nem tudom mindig fapofával nézni a brutalitást, még ha az illető meg is érdemli rohog.gif

Idézet
thumbsup.gif Tudtam, hogy megértessz.

Ejj no, ez a legkevesebb biggrin.gif (Mondjuk nekem annyira mindegy, hogy milyen a külseje, a mosolyától általában falnak megyek *lefejeli a monitort* )

Idézet
Őket ki nem? rohog.gif

Mondjuk Justin Bieber és a tesztoszteronhiányos barátai rohog.gif

Idézet
Nem tudok dönteni a jobbnál jobb verziók közül, ilyen lehetőségek mellett az embert az sem zavarja, ha nem tudja meg az igazi nevét biggrin.gif

Azért egy idő után elkérném a személyijét, nehogy akkor derüljön ki, hogy egy körözött baltás gyilkossal van dolgom, amikor már körberajzolnak krétával vagy éppen a fejemet keresik a bozótosban _nevet.gif

Idézet
Cliff Burton, Jack White, Sean Bean

Azért te se bíztad a véletlenre, mit ne mondjak laugh.gif

Marry: Cliff
Kiss: Jack
Miss: Sean (Nem veszem el Grace-től, mert különben én is ugyanarra a sorsra jutok, mint a kedvenc ízlésficamos "barátaid" rohog.gif Egy ideig biztos hősiesen tűrném a szenvedést, de Damu Rolandnál még azt bevallanám, amit csak szerettem volna elkövetni _nevet.gif )

Olivier Martinez, Seth Rogen, Adrien Brody
2012. december 01. 00:36 #2458
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Running Fool @ 2012.12.01. 00:15)
Köszöntem szépen, most sikerült megnyugtatnod, hogy igenis léteznek nálam őrültebb hölgyemények eme sárgolyón laugh.gif Bár azt mondják az okosok, hogy a zsenialitást csak egy hajszál választja el az őrülettől, szóval a te esetedben minden érthető rohog.gif

Ezzel csak az a baj, hogy engem viszont senki nem nyugtat meg ugyanebben az esetben rohog.gif Ez szent igaz, épp én vagyok rá az élő példa, ez nem vitás tongue.gif

Idézet
Ez is csak a neveltetésemnek köszönhető, anyámék nem akarták, hogy egy kulturális zsákutca legyen belőlem  rohog.gif Sznob vagyok, vagy sem, de nem tehetek arról, hogy pl. a I Got Life-ot csak Treat Williams előadásában tudom élvezni pardon.gif
A horrorfesztre meg csak akkor fizetek be, ha garantálsz valakit, aki felmos engem, mert nem tudom mindig fapofával nézni a brutalitást, még ha az illető meg is érdemli  rohog.gif

Szerencsés vagy, ha a szüleimen múlik én anyum részéről csak Zámbó Jimmy, apum részéről pedig a régi magyar nóták szépségeit tanulhatnám meg. biggrin.gif Valahol azért fényemet emeli, hogy magamtól kerültem el azt a bizonyos zsákutcát rohog.gif Alapból sem vagyok rajongója az ilyen filmeknek (az a bizonyos kivétel biggrin.gif), de az ilyen alapdarabokkal egyértelmű, hogy ugyanígy állok. Azzal a bizonyossal meg plááne biggrin.gif És ne aggódj, majd kerítek valakit neked. biggrin.gif

Idézet
Ejj no, ez a legkevesebb  biggrin.gif (Mondjuk nekem annyira mindegy, hogy milyen a külseje, a mosolyától általában falnak megyek *lefejeli a monitort* )

Együtt érzek, de ha már úgyis ilyen kiváltságos helyzetben vagyok, megengedhetem magamnak a válogatást biggrin.gif

Idézet
Azért egy idő után elkérném a személyijét, nehogy akkor derüljön ki, hogy egy körözött baltás gyilkossal van dolgom, amikor már körberajzolnak krétával vagy éppen a fejemet keresik a bozótosban  _nevet.gif 

Igaz, elég baltás gyilkos mosolya van rohog.gif Én azt mondom, feláldozom magam, ha előtte valami örömet is okoz nekem mr. ismetetlen tongue.gif

Idézet
Miss: Sean (Nem veszem el Grace-től, mert különben én is ugyanarra a sorsra jutok, mint a kedvenc ízlésficamos "barátaid"  rohog.gif Egy ideig biztos hősiesen tűrném a szenvedést, de Damu Rolandnál még azt bevallanám, amit csak szerettem volna elkövetni  _nevet.gif )

Ej no, mindenki ilyen elutasító ezzel a finom úriemberrel szemben, ez botrányos. Azért éreztem én, hogy kell oda az a lehetőség, akinél ez nem talál be az már tényleg vasból van, de majd megtöröm őt is, a bárók segítségével tongue.gif

Idézet
Olivier Martinez, Seth Rogen, Adrien Brody

Marry: Seth
Kiss: Oliver
Miss: Adrien

Tom Hardy, Brad Renfo, Matt Damon
2012. december 01. 01:42 #2459
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.12.01. 00:36)
Ezzel csak az a baj, hogy engem viszont senki nem nyugtat meg ugyanebben az esetben rohog.gif Ez szent igaz, épp én vagyok rá az élő példa, ez nem vitás tongue.gif

Ne lógasd az orrod, inkább örülj annak, hogy valamiben kiemelkedő vagy. Ráadásul fiatal vagy még, szóval e téren csak fejlődni tudsz rohog.gif

Idézet
Szerencsés vagy, ha a szüleimen múlik én anyum részéről csak Zámbó Jimmy, apum részéről pedig a régi magyar nóták szépségeit tanulhatnám meg. biggrin.gif Valahol azért fényemet emeli, hogy magamtól kerültem el azt a bizonyos zsákutcát rohog.gif Alapból sem vagyok rajongója az ilyen filmeknek (az a bizonyos kivétel biggrin.gif), de az ilyen alapdarabokkal egyértelmű, hogy ugyanígy állok. Azzal a bizonyossal meg plááne biggrin.gif És ne aggódj, majd kerítek valakit neked. biggrin.gif 

Nnnaaa, Zámbóékat nem kéne bántani, jelen korunk gyermeknevelési reformjának egy részét alkotják, legalábbis én mindent megcsináltam zokszó nélkül, csak anyám ne rakja be azt a rettegett kazettát, szóval nehogy azt hidd, hogy kimaradtam a jóból _nevet.gif Talán az volt a szerencsém, hogy a szüleim viszonylag fiatalok voltak, mikor megszülettem (jóatyám épphogy csak betöltötte a második x-et laugh.gif ), a családi legendárium szerint Alice Cooper meg Pokolgép mellett aludtam el (meg is látszik a végeredmény rohog.gif ) No meg a VH1. Persze azért ők is hallgattak/hallgatnak olyan zenéket, amik hallatán a szobámba lévő tapéta veszélyben van rolleyes.gif Viszont a jelenlegi kedvenceim nagy része „saját felfedezés”, főleg a 60-70-es (vagy éppen annál régebbi) évek zenei vonala.

Vagyis te már régebben se hagytad magad befolyásolni. Ez dicséretes biggrin.gif (Te, a végén még kivágnak minket, mint macskát sz@rni, amiért szétoffoljuk a topikot laugh.gif )

Idézet
Együtt érzek, de ha már úgyis ilyen kiváltságos helyzetben vagyok, megengedhetem magamnak a válogatást biggrin.gif

Én is megértem a helyzeted, de úgy vagyok vele, hogy inkább nem húzom a számat a külseje miatt, mert a végén megvádol, hogy egy felszínesen gondolkodó tyúk vagyok, akiket a belső értékek nem is érdekelnek, bevágja a durcát, én meg ehetem a kefét fulladásig, mert ... tongue.gif

Idézet
Igaz, elég baltás gyilkos mosolya van rohog.gif Én azt mondom, feláldozom magam, ha előtte valami örömet is okoz nekem mr. ismetetlen tongue.gif

Jól van, már azt hittem, hogy csak nekem jutnak ilyen paranoid gondolatok az eszembe biggrin.gif Azt viszont már nem értem, hogy miért nem Teréz Anya a nickneved, mert rövid időn belül már háromszor áldozod fel magad... na várjunk csak, emlékeim szerint Terézanyus sem volt ilyen aktív e téren, a kis amatőr biggrin.gif

Idézet
Ej no, mindenki ilyen elutasító ezzel a finom úriemberrel szemben, ez botrányos. Azért éreztem én, hogy kell oda az a lehetőség, akinél ez nem talál be az már tényleg vasból van, de majd megtöröm őt is, a bárók segítségével tongue.gif

Nem elutasításról van szó, csak egészséges félelmet táplálok eme kifogástalan modorú úriember iránt biggrin.gif (nagyon OFF: elhiszem, hogy erőszakos egy fráter, meg minden, deee ez a nemi erőszakos ügy kicsit sántít nekem... ON)

Megtöröd? Te jószagú medvelepénnyel trágyázott málnabokor, hadd küldjek egy részvétemet nyilvánító levelet a férjeidnek rohog.gif

Idézet
Marry: Seth
Kiss: Oliver
Miss: Adrien
Tom Hardy, Brad Renfo, Matt Damon

Marry: Mr. Csókos Száj _nevet.gif
Kiss: Brad
Miss: Matt (na jó, cirka tíz ével ezelőtt azért blush.gif )

Ethan Hawke, Robert Sean Leonard, Paul Rudd
2012. december 01. 02:01 #2460
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Running Fool @ 2012.12.01. 01:42)
Ne lógasd az orrod, inkább örülj annak, hogy valamiben kiemelkedő vagy. Ráadásul fiatal vagy még, szóval e téren csak fejlődni tudsz rohog.gif

Ja, LEGALÁBB EBBEN rohog.gif Ha nem is viszem semmire, ha nem leszek jó semmiben, legalább ez megmarad és életem végéig fejleszthetem vígan biggrin.gif

Idézet
Nnnaaa, Zámbóékat nem kéne bántani, jelen korunk gyermeknevelési reformjának egy részét alkotják, legalábbis én mindent megcsináltam zokszó nélkül, csak anyám ne rakja be azt a rettegett kazettát, szóval nehogy azt hidd, hogy kimaradtam a jóból _nevet.gif Talán az volt a szerencsém, hogy a szüleim viszonylag fiatalok voltak, mikor megszülettem (jóatyám épphogy csak betöltötte a második x-et laugh.gif ), a családi legendárium szerint Alice Cooper meg Pokolgép mellett aludtam el (meg is látszik a végeredmény rohog.gif ) No meg a VH1. Persze azért ők is hallgattak/hallgatnak olyan zenéket, amik hallatán a szobámba lévő tapéta veszélyben van  rolleyes.gif Viszont a jelenlegi kedvenceim nagy része „saját felfedezés”, főleg a 60-70-es (vagy éppen annál régebbi) évek zenei vonala.

Én sosem vetemednék arra, hogy ne ismerjem el a kulturális jelentőségét, persze engem nem zsaroltak vele, csak a délutáni alvással rohog.gif Nekem a legkevesebb szerencsém sem volt ilyen téren, mindig úgy irigylem azokat, akiknek volt.

Idézet
Vagyis te már régebben se hagytad magad befolyásolni. Ez dicséretes biggrin.gif (Te, a végén még kivágnak minket, mint macskát sz@rni, amiért szétoffoljuk a topikot laugh.gif

Figyelj, azért a Bon-Bon-t szerettem. Enough said biggrin.gif
Hé, közvetett módon minden egyes témánk kapcsolódik a topikhoz, csak ki kell következtetni biggrin.gif

Idézet
Én is megértem a helyzeted, de úgy vagyok vele, hogy inkább nem húzom a számat a külseje miatt, mert a végén megvádol, hogy egy felszínesen gondolkodó tyúk vagyok, akiket a belső értékek nem is érdekelnek, bevágja a durcát, én meg ehetem a kefét fulladásig, mert ... tongue.gif

Ohóó, téged sakkban tud tartani ezzel, mi? biggrin.gif

Idézet
Jól van, már azt hittem, hogy csak nekem jutnak ilyen paranoid gondolatok az eszembe biggrin.gif Azt viszont már nem értem, hogy miért nem Teréz Anya a nickneved, mert rövid időn belül már háromszor áldozod fel magad... na várjunk csak, emlékeim szerint Terézanyus sem volt ilyen aktív e téren, a kis amatőr biggrin.gif

Épp ezért, a Teréz Anya név nem lenne elég, hogy kifejezze képességeimet és jó szándékomat, majd x év múlva már janet7 lesz a mérvadó ilyen téren, figyeld csak meg! biggrin.gif

Idézet
Nem elutasításról van szó, csak egészséges félelmet táplálok eme kifogástalan modorú úriember iránt biggrin.gif (nagyon OFF: elhiszem, hogy erőszakos egy fráter, meg minden, deee ez a nemi erőszakos ügy kicsit sántít nekem... ON)

Óvatosságod némileg indokolatlannak érzem rohog.gif az eleje óta így vagyok vele, szerintem simán kamu

Idézet
Megtöröd? Te jószagú medvelepénnyel trágyázott málnabokor, hadd küldjek egy részvétemet nyilvánító levelet a férjeidnek  rohog.gif

Mivel ők már nem mernek ilyen súlyos bűnöket elkövetni, mint a bemutatkozásban említett alávalók, nekik azért némileg jobb dolguk van, nem kell sajnálni őket, kemények, túlélik rohog.gif

Idézet
Ethan Hawke, Robert Sean Leonard, Paul Rudd

Marry: Paul
Kiss: Ethan
Miss: Robert

Donald Faison, Eric Mabius, Adam Brody
322 oldal 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!