Starity

J.Lo még soha nem érezte magát ennyire gyönyörűnek, mint Ben Affleck mellett

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2023. november 04. 08:04 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A híresség bevallotta, Ben Affleck oldalán mindig szépnek érzi magát, és továbbra is nagyon szerelmes.
A teljes cikkhez kattints ide!
2023. november 04. 08:47 #2
Christay
Christay
visszatérő vendég
Hozzászólás: 282
Azonosító: 263317
Egyszer volt egy olyan kijelentése hogy még nem született meg az az ember aki őt eltudnà jàtszani. Szerintem nem kellett Ben ahhoz hogy önbizalma legyen mert neki van elég bőven. Ez a mennyire boldogok vagyunk dolog meg tudjuk mit szokott jelenteni.
2023. november 04. 16:21 #3
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Ben mellett újra fiatalnak érzi magát mint amikor először voltak együtt de elég megnézni Ben arcát és süt róla hogy pocsékul van Jenniferrel. Jennifer szereti irányítani a dolgokat ebbe a pasikat is bele értem nem egyszer buktak már le mostani urával hogy J. megmondja mit csináljon hova álljon vagy éppen mosolyogjon ez a nő nem tud mást szeretni csak saját magát Ben meg egy barom aki megérdemli ami rá vár nem volt jó neki egy feleség aki támogatta segített neki mellette volt mikor függő volt és szült neki 3 gyereket most majd Jlo megmutatja ki a főnök.
2023. november 06. 12:40 #4
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Ez a Ben egy nagy gyerek. Lehet még fel is sír éjjel. Aki alkoholista és játékfüggő, mindig az marad. Ráadásul nagyon csúnyán öregszik, a sebész is most már legyen közös.
2023. november 08. 23:26 #5
SoLettisha
SoLettisha

Státusz"This is who the fuck I am."
Hozzászólás: 509
Azonosító: 159669
Hát én akárhány képet vagy videót látok róluk, ami autentikus hétköznapokból való, azon mindig nagyon nyomorultul néznek ki egymás mellett biggrin.gif De ha ő mondja, akkor biztos kva nagy a boldogság...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok