Mary-Kate & Ashley Olsen -Metropolitan Museum of Art Costume Institute
2008. május 06. 03:43
|
|
meaning_cameronLeighton♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.07. Hozzászólás: 1561 Csatolások: 5072 Azonosító: 25469 offline
|
2008. május 06. 12:33
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Ash ruhája nagyon tetszik,de a haja meg ez a nosmink vagy legalábbis csak elég minimális erre az eseményre szerintem nem a legjobb :S Mary-Kate viszont borzalmas volt
nem tudom mikorra tombolja már ki magát és kezd el normálisabban öltözködni...
2008. május 06. 14:15
|
|
krisztievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.18. Hozzászólás: 120 Csatolások: 45 Azonosító: 35041 offline
|
Ashley nagyon jól néz ki!! nemis baj h nincs kisminkelve
tökre mosolyog meg minden., nagyon szép.. Mary-Kate meg mint egy öreg nyanya... mintha az anyja lenne :S észhez térhetne már....
2008. május 06. 14:44
|
|
Devil003visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.26. Hozzászólás: 421 Csatolások: 2293 Azonosító: 44541 offline
|
Mary-Katenek szerintem a haja nagyon rossz és a testtartása förtelmes. Ashley olyan szépen ki tudja húzni magát, MK meg így begörnyed. A hajában meg eddig nem volt ilyen fehér melír és a szemöldöke is nagyon világos lett, ettõl néz ki ilyen öregesen és betegesen, amúgy is fehér a bõre...
2008. május 06. 15:19
|
|
cinderella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.22. Hozzászólás: 703 Csatolások: 2425 Azonosító: 5526 offline
|
Nekem most egyikük se tetszik. Szerintem jobban tették volna ha inkább otthon maradnak.
2008. május 07. 02:01
|
|
Garfield |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 525 Csatolások: 3 Azonosító: 69 offline
|
Ashley nagyon is jól néz ki! Semmi baj azzal, hogy nincs rajta kiló festék! A haja is jó, a ruhája is szexi, tökéletes összhatás! MK meg gyorsan mutassa meg magát egy pszichiáternek...
Köszi a képeket!
Köszi a képeket!
2012. március 19. 16:17
Ashley szokás szerint gyönyörű
, de Mary-Kate ruhája
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

2 felhasználónak tetszik: