Starity

Együtt töltötte a szerelmesek napját Kim Kardashian és Pete Davidson - fotók!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. február 14. 13:29 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Kim Kardashian nem törődik Kanye West nyilvános könyörgésével: a Valentin-napot Pete Davidsonnal töltötte.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. február 14. 19:39 #2
ComMD
ComMD
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 874
Csatolások: 0
Azonosító: 275859
Én kezdem azt hinni hogy Kim csak azért csinálja ezt az egészet hogy róla beszéljenek. Végülis nem áll messze tőlük az ilyen taktika, sőt lehet meg is egyeztek a közös hírverésben. Az emberek csodálkoznak mások felháborodnak, esetleg nem értik a dolgot… mert semmi értelme nincs
2022. február 14. 19:54 #3
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Olyan furák együtt biggrin.gif Én kajak nem tudom elképzelni hogy egyáltalán van e valami közös bennük vagy tudnak e egyáltalán beszélgetni valamiröl is mert olyan mások mindketten.
De lehet ők rá az élő példa hogy az “ellentétek vonzál egymást”
2022. február 14. 23:12 #4
omasnez
omasnez
visszatérő vendég
Hozzászólás: 191
Azonosító: 255071
Hát nem tudom..lehet én vagyok az egyetlen, de személy szerint...kedvelem őket együtt.biggrin.gif
Jó látni, hogy mindig felszabadultan nevetnek egymás társaságában. Szerintem Kimnek is ez tetszhet, hogy nem vágja tarkón a partnere, ha megenged magának egy kósza mosolyt, mert Pete-tel (ellenben Kanyéval) nem kötelező a poker face.
Azt nem tudom mennyire illenek össze, mennyire van közös témájuk, de szerintem Kimnek perpill jót tesz a srác társasága. Azt meg hogy mennyire veszik komolyan a kapcsolatukat, vagy csak lelki felüdülés számukra - aztán majd kiderül mi legyen, - csak ők tudják.
2022. február 15. 00:31 #5
ComMD
ComMD
Hozzászólás: 874
Azonosító: 275859
A mosolygós dolog tényleg meglepett engem is, mármint az, hogy sosem mosolygott régen, miért? Kanye miatt? Kanye ezt is irányítani akarta? Én mindig azt hittem hogy csak amiatt hogy ne ráncosodjon
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok