Egy lista arról, melyek azok a dolgok, amelyek igazán idegesítőek egy filmben.
A teljes cikkhez kattints ide!
20 kínos dolog, ami sokak szerint azonnal elront egy filmet
2022. január 23. 00:31
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
21. Felesleges és értelmetlen lmbtq propaganda beleerőszakolása, funkció nélkül, csak azért, hogy benne legyen...
1 felhasználónak tetszik:
Pezzie92
2022. január 23. 20:26
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Szerintem az nèz ki nagyon hülyèn amikor a színèsznők úgy kelnek fel a jelenetbe hogy full sminkbe vannak , megèrtem valami smink mindig van rajtuk de sok filmbe túl sok
2022. január 24. 16:39
|
|
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7706 Csatolások: 460936 Azonosító: 206112 offline
|
Én 5-el értek teljesen egyet a 20-ból.
a többi számomra nem lényeges, hogy elrontson egy filmet
az én 21. pontom viszont: rebootolt film, rögtön elbax mindent
az én 21. pontom viszont: rebootolt film, rögtön elbax mindent
2022. január 25. 11:37
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Az 5. és a 12. nagyon igaz.
I Love Paris, ez is igaz, a filmek 90%-ában nincs különösebb szerepük, csak jó, ha van egy-egy meleg szereplő, hogy tutira PC legyen a történet. Színesbőrű karaktereket is csak az utóbbi időben kezdtek el rendesen beleépíteni a filmekbe.
I Love Paris, ez is igaz, a filmek 90%-ában nincs különösebb szerepük, csak jó, ha van egy-egy meleg szereplő, hogy tutira PC legyen a történet. Színesbőrű karaktereket is csak az utóbbi időben kezdtek el rendesen beleépíteni a filmekbe.
2022. január 25. 13:53
|
|
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 312 Csatolások: 10 Azonosító: 284914 offline
|
Olyan „logikus”, hogy egy LGBTQ karakter nem létezhet békében anélkül, hogy a szexualitásának célja meg funkciója legyen és így vagy úgy, de a történet sorsfordító részét képezze; viszont ugyanezt valamiért soha nem láttam leírva egy heteró karakterrel kapcsolatban sem – vajon miért? Vicces, hogy egyesek inkább néznek végig 10, 20, 30 filmet ugyanolyan sablonos, semmitmondó karakterekkel, nulla személyiséggel, minthogy egy kicsit, egy aprócskát nyitottak legyenek másmilyen történetekre, és ha mégis eljutnak odáig, hogy megnézzenek egy ilyet, akkor – figyelmet nem fordítva a történetre, úgy egyáltalán… – jobbra-balra mutogatnak és üvöltöznek, hogy egy fekete vagy egy meleg karakter cselekményt. Megosztó lesz, amit mondok, de azért nem olyan nehéz felfogni, hogy a színesbőrű, nem-heteró, kisebbségi csoportból származó, mozgássérült stb. karakterek nagy része nem holmi propaganda, és létezhetnek anélkül is egy történetben, hogy előbbi tulajdonságaikat úton-útfélen „hasznossá” kelljen tenniük, hogy „kiérdemeljék” a helyüket a sztoriban. Enyhén elb*szott felfogás, már elnézést.
2022. május 10. 21:51
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Majd ha ugyanilyen vehemenciával bemutatják a cukorbetegeket, laktóz- vagy gluténérzékenyeket, mozgássérülteket, hiperaktívakat, látás vagy hallássérülteket, akik szintén kisebbség, mégis külön-külön is sokkal többen vannak, mint a szóban forgó lmbtq csoport, majd akkor elgondolkozok egy másik állásponton...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.