Machine Gun Kelly nemrég kérte meg a színésznő kezét, újabb részleteket árult el a gyűrűről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megan Fox jegygyűrűjét úgy tervezték meg, hogy fájjon, ha leveszi
2022. január 20. 23:36
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Ez talán egy kicsit sok… Millió egy indoka lehet az embernek, hogy levegye a gyűrűjét, pl. takarítás, sütés, főzés. Egyáltalán nem biztos, hogy pont a kapcsolat vége miatt vennék le.
2022. január 21. 01:50
|
H0meAl0neúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.07. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 285566 offline
|
"Talán az övék az eddigi legromantikusabb történet" valóban milyen romantikus, hogy a csávó olyan gyűrűt tervezett, amit fájdalom levenni, pedig ahogy WhiteRose. is írta, az ember számtalan okból megteheti azt.
Tbh, én kissé szkeptikus vagyok, szerintem csak kitalálta a tag az egész "fáj levenni mert a szerelem fáj" hülyeséget. Bár az is igaz, hogy amilyen kretének szaladgálnak a Földön, abszolút nem elképzelhetetlen a dolog...
Tbh, én kissé szkeptikus vagyok, szerintem csak kitalálta a tag az egész "fáj levenni mert a szerelem fáj" hülyeséget. Bár az is igaz, hogy amilyen kretének szaladgálnak a Földön, abszolút nem elképzelhetetlen a dolog...
2022. január 21. 12:42
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Miért interjúztatják őket még mindig? Minden egyes alkalommal olyan dolgokat tudunk meg, amik kicsit sem érdekesek, inkább orbitális hülyeségek
2022. január 23. 23:12
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
Ès ennek mi a funkciója? Vagy mindegy csak legyen egy cikk?
2022. január 24. 16:23
|
|
Elissa_Tilghmanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.01.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 311907 offline
|
Érdekes volt olvasni
2022. január 25. 11:40
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Mint a sündisznó tüskével bélelt cipős hercegnő mese gyerekkorunkból
Ha levenni fájdalmas, mert úgy alakították ki, akkor viselni is, nem? Ígyis-úgyis folyamatosan hozzáérhet a bőréhez, feltéve, hogy nem csak szimbolikusan "fáj" levenni, mert a szára egy tüskés rózsát vagy mit testesít meg.
Ha levenni fájdalmas, mert úgy alakították ki, akkor viselni is, nem? Ígyis-úgyis folyamatosan hozzáérhet a bőréhez, feltéve, hogy nem csak szimbolikusan "fáj" levenni, mert a szára egy tüskés rózsát vagy mit testesít meg.
1 felhasználónak tetszik:
Dalnim
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.