Machine Gun Kelly nemrég kérte meg a színésznő kezét, újabb részleteket árult el a gyűrűről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megan Fox jegygyűrűjét úgy tervezték meg, hogy fájjon, ha leveszi
2022. január 20. 23:36
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Ez talán egy kicsit sok… Millió egy indoka lehet az embernek, hogy levegye a gyűrűjét, pl. takarítás, sütés, főzés. Egyáltalán nem biztos, hogy pont a kapcsolat vége miatt vennék le.
2022. január 21. 01:50
|
H0meAl0neúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.07. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 285566 offline
|
"Talán az övék az eddigi legromantikusabb történet" valóban milyen romantikus, hogy a csávó olyan gyűrűt tervezett, amit fájdalom levenni, pedig ahogy WhiteRose. is írta, az ember számtalan okból megteheti azt.
Tbh, én kissé szkeptikus vagyok, szerintem csak kitalálta a tag az egész "fáj levenni mert a szerelem fáj" hülyeséget. Bár az is igaz, hogy amilyen kretének szaladgálnak a Földön, abszolút nem elképzelhetetlen a dolog...
Tbh, én kissé szkeptikus vagyok, szerintem csak kitalálta a tag az egész "fáj levenni mert a szerelem fáj" hülyeséget. Bár az is igaz, hogy amilyen kretének szaladgálnak a Földön, abszolút nem elképzelhetetlen a dolog...
2022. január 21. 12:42
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Miért interjúztatják őket még mindig? Minden egyes alkalommal olyan dolgokat tudunk meg, amik kicsit sem érdekesek, inkább orbitális hülyeségek
2022. január 23. 23:12
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
Ès ennek mi a funkciója? Vagy mindegy csak legyen egy cikk?
2022. január 24. 16:23
|
|
Elissa_Tilghmanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.01.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 311907 offline
|
Érdekes volt olvasni
2022. január 25. 11:40
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Mint a sündisznó tüskével bélelt cipős hercegnő mese gyerekkorunkból
Ha levenni fájdalmas, mert úgy alakították ki, akkor viselni is, nem? Ígyis-úgyis folyamatosan hozzáérhet a bőréhez, feltéve, hogy nem csak szimbolikusan "fáj" levenni, mert a szára egy tüskés rózsát vagy mit testesít meg.
Ha levenni fájdalmas, mert úgy alakították ki, akkor viselni is, nem? Ígyis-úgyis folyamatosan hozzáérhet a bőréhez, feltéve, hogy nem csak szimbolikusan "fáj" levenni, mert a szára egy tüskés rózsát vagy mit testesít meg.
1 felhasználónak tetszik:
Dalnim
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.