A Happier Than Ever Billie Eilish második stúdióalbuma, amely 2021. július 30-án jelent meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tényleg akkora bukás lenne a visszatérése? Megjelent Billie Eilish új lemeze
2021. augusztus 01. 13:18
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Szögezzük le, hogy nagyon is kedvelem Billie munkásságát és zenéit. De szerintem most egyhangúra sikeredett az egész. Egy-két dallamosabb, kiemelkedőbb alap, utána meg mindenhol elég lapos, tompa maga a zene.
Szerintem az lenne a legjobb, ha hagyná a zenéiben kibontakozni a hangját, mert az is van neki, nem csak ez a suttogós énekhang. Tudom, ez az ő védjegye, de nem vagyok biztos benne, hogy meddig lehet ezt így csinálni, milyen mértékig?
És tényleg nem fikázni akarom, de egy előadóművésznek szerintem képesnek kell lennie megújulásra és a változatosságra, mert nagyon könnyen ki lehet meríteni egy irányzatot, ha folytonosan, körbe-körbe ugyanazt próbálja felhasználni. Sajnos, egyszerűen elveszíti az értékét ezáltal.
Szerintem az lenne a legjobb, ha hagyná a zenéiben kibontakozni a hangját, mert az is van neki, nem csak ez a suttogós énekhang. Tudom, ez az ő védjegye, de nem vagyok biztos benne, hogy meddig lehet ezt így csinálni, milyen mértékig?
És tényleg nem fikázni akarom, de egy előadóművésznek szerintem képesnek kell lennie megújulásra és a változatosságra, mert nagyon könnyen ki lehet meríteni egy irányzatot, ha folytonosan, körbe-körbe ugyanazt próbálja felhasználni. Sajnos, egyszerűen elveszíti az értékét ezáltal.
2021. augusztus 01. 18:03
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
1-2 szám van rajta, ami számomra hallgatható, de mindenestre örülök, hogy boldog!
2021. augusztus 02. 09:29
|
|
magicalwomen19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.07.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 294236 offline
|
Nekem tetszenek a számok
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: