Starity

Félmeztelen fotóval ünnepelte Elliot Page, hogy nemet váltott

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. május 28. 20:34 #21
madeleine.
madeleine.
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1673
Csatolások: 10489
Azonosító: 261034
Idézet (emperator @ 2021.05.28. 16:00)
Beteg a világ :-( ez nevetséges, szánalmas, gusztustalan, szomorú stb.. Ajánlanék pszichiátert vagy elmegyógyot ez már deformitás és ezt nem támogatni kell. Két nem van nő férfi a többi transzhomo lezbó és társai nem férnek bele az erkölcsi normába. Felőlem lehet hínár vagy moszat is de a négy fal között és ne tolják az arcomba. Ez már kezd nagyon átesni a ló másik oldalára. Vicc!!!!

Helyesbítenék: a TE erkölcsi normádba nem fér bele. Ne beszélj mások nevében, például az enyémben sem. Engem egyáltalán nem zavar, ha valaki így érzi magát boldognak, így tud kiteljesedni, mint ember. Nagy gond, hogy a 21. században ez még mindig ekkora probléma.

Ez a "négy fal között" dolog meg igazából a hetero párokra is vonatkozik. Én például a nem azonos nemű párok nyelvelésére sem vagyok kíváncsi az utcán.
1 felhasználónak tetszik: cdamnverss
2021. május 29. 14:15 #22
anonime15
anonime15
visszatérő vendég

StátuszHumor = Fájdalom + idő
Hozzászólás: 155
Csatolások: 0
Azonosító: 242908
Emperator kinek mi, ... nekem az nevetséges, szánalmas, gusztustalan aki utálkozik, és unalmában ilyeneket ír. Képzeld az erkölcs olyan elfogadott "szabályzat" amit az emberek hoznak létre. Az az erkölcs, amiről te beszélsz számomra nem erkölcs. Ez a tiéd, de ne gondold, hogy az egész világ ilyen. A te problémád, hogy megrekedtél a múltban, amikor az embereket megvetették mert önmaguk mertek lenni. És igen, lehet valaki nőből férfi, férfiból nő stb. bármi. Tökmindegy mi az, ha az valakit boldoggá tesz. Ez az én erkölcsöm...
1 felhasználónak tetszik: cdamnverss
2021. május 29. 14:16 #23
anonime15
anonime15
visszatérő vendég

StátuszHumor = Fájdalom + idő
Hozzászólás: 155
Csatolások: 0
Azonosító: 242908
Akkor mondd meg azoknak a férfiaknak is, hogy tartsák 4 fal között a szexualitásukat, akik utánunk fütyülnek az utcán, vagy követnek a sötét utcán stb... állj eléjük, és mondd meg ezt nekik. Mert ők tényleg bántanak másokat, az aki csak próbálja kifejezni önmagát az nem ártott neked. Ennyi
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok