Starity

Cuki fotót osztott meg Tom Felton a Harry Potter forgatásáról

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. március 05. 12:24 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Abból az időből osztott meg fényképet a sztár, amikor még gyerekek voltak kollégáival.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. március 05. 21:59 #2
LuiseLocksmith
LuiseLocksmith
visszatérő vendég

Státusz"Soha ne add fel! Csak ha elegendő bélyeg van rajta!"
Hozzászólás: 127
Csatolások: 2
Azonosító: 259307
Nagyon szeretem Tomit. De az instáját nézve mindig azt érzem, hogy Draco szerepét siratja, mint az egyetlen olyan filmet/filmsorozatot, ahol a szakma szemében nevét szerzett. Mert lássuk be... Volt pár nem túl ismert szerepe, amikben felejthető alakított (nem feltétlenül a saját hibájából). Draco viszont a fanok szemében egy meg nem értett, bonyolult és tragikus karakter, aki eltévedt az életben az eleve elrendelt sors miatt. A dramione fanok eszméletlenül szuper fanfiction-önket írták. Szinte telebeszélik a fejünket, hogy lássunk bele olyat is a fimbe, ami nincs ott.
2021. március 05. 23:11 #3
Ariella2001
Ariella2001

StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
Hozzászólás: 1170
Csatolások: 0
Azonosító: 229442
Kicsit egyet értek az előttem szólóval. Nagyon örülök, hogy Tom ennyire szorosan kötődik a Harrya Potterhez, tulajdonképpen a gárdából ő az egyetlen, aki ezt megteszi, de számomra is olyan, mintha ragaszkodna valamihez, ami már rég elmúlt. Persze tényleg örülök, hogy ilyen közvetlen és jófej a rajongókkal,és a nagyon hardcore fanok bizonyára imádják ezt, de nekem is olyan, mintha megrekedt volna és újra meg újra átélné ezt a korszakot.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok