Félreértés ne essék, azzal nincs semmi baj, ha valaki szerényebb, vagy egyszerűen csak konzervatívabb az öltözködés terén, azonban miért kell más nőket ler*bancozni és közönségesnek bélyegezni azért, mert ők többet mutatnak meg a testükből? 2021 van, jó lenne már ezt az egész slut-shaminget a múltban hagyni, sose volt menő.
A remix egyébként tetszik, Doja és Megan remek választás volt hozzá, jól passzol a három lány hangja egymáshoz, és megvan köztük a kémia is. A klip viszont nem a legfantáziadúsabb, a 34+35 eredeti verziójához készült videó sokkal kreatívabb, és látszik, hogy több energiát fektettek bele. A színvilág, meg úgy az egész aesthetic ennek ellenére tetszett, és Ari szettjét is imádtam (kell az a fekete body), plusz a frizurája és a sminkje is gyönyörűen sikerült. Doja haja ellenben... érdekes döntés volt, az biztos.
Szexi pizsamapartit mutat be Ariana Grande, Megan Thee Stallion és Doja Cat új klipje
2021. február 13. 11:56
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
kb ilyen klip passzol amugy a szovegjez szoval nem kell alszentnek lenni:) baaar Arin nem mutat valami jol szerintem az a “ruha”, picit tul vekony hozza szerintem
2021. február 13. 11:58
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
ugh egyebkenr igen, Arianan rengeteg a plasztika de hat Istenem ha egyszer megteheti. en is biztos megcsinaltatnek sok mindent ha a 21.szazad legnagyobb popsztarja lennek egy rakat loveval
2021. február 13. 14:03
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Uhm. Bármennyire szeretem is Ari dalait, a 34+35-tel nem tudok megbékélni. Nem mondom, hogy újkeletű dolog a témáról dalt írni, viszont az én ízlésemnek egy s*ggrázós, fehérneműs szám a 69-ezésről semmi más, csak közönséges. Az már csak hagyján, hogy millió fiatal rajongónak is egyfajta példát mutat ezzel (mármint, el sem akarom képzelni, hogy tizen egy-két évesek teli torokból éneklik, hogy "f*ck me til' daylight... )
2021. február 13. 15:00
|
|
lyravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.16. Hozzászólás: 106 Csatolások: 9 Azonosító: 285920 offline
|
Régebben is léteztek ugyanilyen témákról szóló dalok, nem újkeletű dolog ez. Tudjuk, furcsa, hogy most már nem csak pasik énekelnek ilyen nyersen a szexről.
Na, de ez már más téma.
Egyébként nekem egyedül Doja része tetszik, jól megy a hangja a zenéhez.
Egyébként nekem egyedül Doja része tetszik, jól megy a hangja a zenéhez.
2021. február 13. 23:45
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Rohadtul unalmas már ez az irritáló szexizés a 38 kilójával, meg az izzadtság szagú lolitaláskodásával. Ideje lenne valami újat villantani... vagy olyan klippeket készíteni, ahol ne adj isten, a zenén van mondjuk a fókusz, nem a pucsításon, meg a kéjelgésen. De hát kinek mivel sikerül felhívnia magára a figyelmet, ugyebár
2021. február 14. 11:03
|
Emilia07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.11.25. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 284053 offline
|
SoLettisha Ariananak a hangjaval sikerul felhivnia a figyelemet es ez volt az 1.ilyen zeneje meg a klippje de ezzel a klippel az a bajotok hogy mi van benne az elozo klippel az eredetivel pedig az volt a baj hogy nem fuggottok ossze a zenevel tehat szerintem ideje lenne eldonteni hogy mit akartok
2021. február 14. 12:17
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
a hozzászólásokat olvasva valami sokkal durvább klippre számítottam, sokan már olyan véleménnyel vagytok róla, mintha valami orgiát csaptak volna, meg úgy látom még mindig népszerű leszólni őket, mert fehérneműben vannak. nemtudom, őszintén szólva én ilyen klippre számítottam, lehet velem van a baj, de a dal mégiscsak a szexről szól.
tudom, meglepő még mindig, hogy a nők is énekelnek a szexről. érdekes, mikor férfielőadók énekelnek a szexről, akkor senki nem jön azzal, hogy mi lesz a fiatal rajongóikkal.
2021. február 14. 13:31
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Idézet (riri17 @ 2021.02.14. 12:17)
a hozzászólásokat olvasva valami sokkal durvább klippre számítottam, sokan már olyan véleménnyel vagytok róla, mintha valami orgiát csaptak volna, meg úgy látom még mindig népszerű leszólni őket, mert fehérneműben vannak. nemtudom, őszintén szólva én ilyen klippre számítottam, lehet velem van a baj, de a dal mégiscsak a szexről szól.
tudom, meglepő még mindig, hogy a nők is énekelnek a szexről. érdekes, mikor férfielőadók énekelnek a szexről, akkor senki nem jön azzal, hogy mi lesz a fiatal rajongóikkal. 
Nézd, én nem teszek különbséget aközött, hogy férfi vagy női előadó énekel a szexről; csupán csak annyit írtam, az én értékrendem és ízlésvilágom nem veszi be a szexizős dalokat (akár férfi az előadó, akár nő). Nekem ez túl felszínes és üres. Szeretem Arianát és régóta hallgatom dalait; azt viszont nem mondom, hogy az összes dalának üzenetével azonosulni tudok. És amellett sem tudok elemenni, hogy vajon miféle értéket közvetít egy ilyen témájú dal a fiatalok felé. Abban természetesen egyetértek veled, hogy vannak ennél azért sokkal "durvább" klipek, nem is állítottam az ellenkezőjét.
2021. február 15. 18:12
|
|
Neslihann.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 270196 offline
|
nekem ez a dal sehogy sem akar tetszeni. egyszerűen egyik verzió sem jön be. annyira unalmas és élvezhetetlen...
2021. február 17. 00:40
|
janinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.15. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 286939 offline
|
Nekem semmi bajom az ilyen stílusú zenével, de Arianának sehogy sem áll jól ez a stílus, akármennyire próbálkozik. Ez lett az eddigi legrosszabb albuma szerintem. De Meg és Doja része jó lett. Nekik jól áll ez a stílus, van hangjuk és testük is hozzá, de Ariana nagyon nem passzol ide. És tényleg szánalmas, hogy tagadja, hogy műtve lenne
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

1 felhasználónak tetszik: