Starity

Szexi pizsamapartit mutat be Ariana Grande, Megan Thee Stallion és Doja Cat új klipje

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. február 12. 22:56 #21
Zoeh
Zoeh
the bolter

Státuszkeep some room in your heart for the unimaginable
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6923
Csatolások: 3536
Azonosító: 271178
Félreértés ne essék, azzal nincs semmi baj, ha valaki szerényebb, vagy egyszerűen csak konzervatívabb az öltözködés terén, azonban miért kell más nőket ler*bancozni és közönségesnek bélyegezni azért, mert ők többet mutatnak meg a testükből? 2021 van, jó lenne már ezt az egész slut-shaminget a múltban hagyni, sose volt menő.
A remix egyébként tetszik, Doja és Megan remek választás volt hozzá, jól passzol a három lány hangja egymáshoz, és megvan köztük a kémia is. A klip viszont nem a legfantáziadúsabb, a 34+35 eredeti verziójához készült videó sokkal kreatívabb, és látszik, hogy több energiát fektettek bele. A színvilág, meg úgy az egész aesthetic ennek ellenére tetszett, és Ari szettjét is imádtam (kell az a fekete body), plusz a frizurája és a sminkje is gyönyörűen sikerült. Doja haja ellenben... érdekes döntés volt, az biztos.
1 felhasználónak tetszik: lyra
2021. február 13. 11:56 #22
Cassia
Cassia
visszatérő vendég

StátuszYou never stop loving someone. You either never did or you always will.
Hozzászólás: 248
Csatolások: 0
Azonosító: 253297
kb ilyen klip passzol amugy a szovegjez szoval nem kell alszentnek lenni:) baaar Arin nem mutat valami jol szerintem az a “ruha”, picit tul vekony hozza szerintem
2021. február 13. 11:58 #23
Cassia
Cassia
visszatérő vendég

StátuszYou never stop loving someone. You either never did or you always will.
Hozzászólás: 248
Azonosító: 253297
ugh egyebkenr igen, Arianan rengeteg a plasztika de hat Istenem ha egyszer megteheti. en is biztos megcsinaltatnek sok mindent ha a 21.szazad legnagyobb popsztarja lennek egy rakat loveval
2021. február 13. 14:03 #24
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Uhm. Bármennyire szeretem is Ari dalait, a 34+35-tel nem tudok megbékélni. Nem mondom, hogy újkeletű dolog a témáról dalt írni, viszont az én ízlésemnek egy s*ggrázós, fehérneműs szám a 69-ezésről semmi más, csak közönséges. Az már csak hagyján, hogy millió fiatal rajongónak is egyfajta példát mutat ezzel (mármint, el sem akarom képzelni, hogy tizen egy-két évesek teli torokból éneklik, hogy "f*ck me til' daylight... )
4 felhasználónak tetszik: Harlow, thundercloud, An_d_a, Maiko
2021. február 13. 15:00 #25
lyra
lyra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 106
Csatolások: 9
Azonosító: 285920
Régebben is léteztek ugyanilyen témákról szóló dalok, nem újkeletű dolog ez. Tudjuk, furcsa, hogy most már nem csak pasik énekelnek ilyen nyersen a szexről. laugh.gif Na, de ez már más téma.
Egyébként nekem egyedül Doja része tetszik, jól megy a hangja a zenéhez.
2021. február 13. 23:45 #26
SoLettisha
SoLettisha

Státusz"This is who the fuck I am."
Hozzászólás: 509
Azonosító: 159669
Rohadtul unalmas már ez az irritáló szexizés a 38 kilójával, meg az izzadtság szagú lolitaláskodásával. Ideje lenne valami újat villantani... vagy olyan klippeket készíteni, ahol ne adj isten, a zenén van mondjuk a fókusz, nem a pucsításon, meg a kéjelgésen. De hát kinek mivel sikerül felhívnia magára a figyelmet, ugyebár
2021. február 14. 11:03 #27
Emilia07
Emilia07
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 284053
SoLettisha Ariananak a hangjaval sikerul felhivnia a figyelemet es ez volt az 1.ilyen zeneje meg a klippje de ezzel a klippel az a bajotok hogy mi van benne az elozo klippel az eredetivel pedig az volt a baj hogy nem fuggottok ossze a zenevel tehat szerintem ideje lenne eldonteni hogy mit akartok
2021. február 14. 12:17 #28
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
a hozzászólásokat olvasva valami sokkal durvább klippre számítottam, sokan már olyan véleménnyel vagytok róla, mintha valami orgiát csaptak volna, meg úgy látom még mindig népszerű leszólni őket, mert fehérneműben vannak. nemtudom, őszintén szólva én ilyen klippre számítottam, lehet velem van a baj, de a dal mégiscsak a szexről szól. pardon.gif tudom, meglepő még mindig, hogy a nők is énekelnek a szexről. érdekes, mikor férfielőadók énekelnek a szexről, akkor senki nem jön azzal, hogy mi lesz a fiatal rajongóikkal. laugh.gif
2021. február 14. 13:31 #29
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Idézet (riri17 @ 2021.02.14. 12:17)
a hozzászólásokat olvasva valami sokkal durvább klippre számítottam, sokan már olyan véleménnyel vagytok róla, mintha valami orgiát csaptak volna, meg úgy látom még mindig népszerű leszólni őket, mert fehérneműben vannak. nemtudom, őszintén szólva én ilyen klippre számítottam, lehet velem van a baj, de a dal mégiscsak a szexről szól. pardon.gif tudom, meglepő még mindig, hogy a nők is énekelnek a szexről. érdekes, mikor férfielőadók énekelnek a szexről, akkor senki nem jön azzal, hogy mi lesz a fiatal rajongóikkal. laugh.gif

Nézd, én nem teszek különbséget aközött, hogy férfi vagy női előadó énekel a szexről; csupán csak annyit írtam, az én értékrendem és ízlésvilágom nem veszi be a szexizős dalokat (akár férfi az előadó, akár nő). Nekem ez túl felszínes és üres. Szeretem Arianát és régóta hallgatom dalait; azt viszont nem mondom, hogy az összes dalának üzenetével azonosulni tudok. És amellett sem tudok elemenni, hogy vajon miféle értéket közvetít egy ilyen témájú dal a fiatalok felé. Abban természetesen egyetértek veled, hogy vannak ennél azért sokkal "durvább" klipek, nem is állítottam az ellenkezőjét. wink.gif
2021. február 15. 18:12 #30
Neslihann.
Neslihann.
visszatérő vendég

Státuszi’m chilling on the west side, boo.
Hozzászólás: 145
Azonosító: 270196
nekem ez a dal sehogy sem akar tetszeni. egyszerűen egyik verzió sem jön be. annyira unalmas és élvezhetetlen...
2021. február 17. 00:40 #31
janine
janine
visszatérő vendég
Hozzászólás: 108
Azonosító: 286939
Nekem semmi bajom az ilyen stílusú zenével, de Arianának sehogy sem áll jól ez a stílus, akármennyire próbálkozik. Ez lett az eddigi legrosszabb albuma szerintem. De Meg és Doja része jó lett. Nekik jól áll ez a stílus, van hangjuk és testük is hozzá, de Ariana nagyon nem passzol ide. És tényleg szánalmas, hogy tagadja, hogy műtve lenne
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Doja Cat Doja Cat 6626.