Ezekkel a kicsi változtatásokkal te is hozzájárulhatsz a bolygónk egészségéhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 apró dolog, amivel idén jobbá teheted a Földet
2021. január 03. 16:51
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Mivel a konyhánk túl pici hozzá, így nem tudok fűszerkertet kialakítani, pedig annyira szeretnék! A párommal etikai okokból váltottunk először a vegetáriánus, később a vegán életmódra és bátran tudom ajánlani mindenkinek, ráadásul itt a veganuár is ami pont jó apropó arra, hogy játékosan is kipróbáljuk az állati eredetű élelmiszerek elhagyását.
Tényleg csak pozitív hozadéka van.
Tudtommal 21 nap alatt sikeresen veszünk fel új szokásokat és hagyjuk el a korábbiakat minden gond nélkül.
A többi pont pipa nálam. Már hónapok óta magam készítem el a tisztítószereket amik tényleg csak filléres dolgokból tevődnek össze. Szuper cikk, remélem ösztönözni fog valakit.
A többi pont pipa nálam. Már hónapok óta magam készítem el a tisztítószereket amik tényleg csak filléres dolgokból tevődnek össze. Szuper cikk, remélem ösztönözni fog valakit.
2021. január 04. 18:34
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Az összes fent említett dolgot használom és követem, kivéve a textil sminkmosó korongokat, ugyanis a szemkörnyékemet sajnos irritálta, kipirosodott és kipattogott az egész.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: