Arcápolási rutinját mutatta be Phoebe Tonkin, a Vámpírnaplók és H2o sztárja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szeretnél olyan ragyogó bőrt, mint Phoebe Tonkinnak? A színésznő elárulta a titkát
2020. november 30. 22:09
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem a sikerességét szeretném megkérdőjelezni ennek az arcápolási rutinnak, de nekem az arcom semmi mást nem visel el, mint a Bioderma termékeket. Tudom, nem egy Chanel: de nem is vagyok Phoebe Tonkin.
Rengeteg dolgot kipróbáltam az évek alatt, de egyedül ez jött be és tőlük is csak két terméket használok rendszeresen. Lehet, hogy túl érzékeny a bőröm, de az ilyen videókat látva mindig ugyanaz jut eszembe: biztosan minőségi termékek és semmi esetre sem "szemetet" tesznek magukra, de nem mernék ennyi mindent rákenni az arcomra, hogy aztán másnap tűzpiros, égő arccal ébredjek.
Rengeteg dolgot kipróbáltam az évek alatt, de egyedül ez jött be és tőlük is csak két terméket használok rendszeresen. Lehet, hogy túl érzékeny a bőröm, de az ilyen videókat látva mindig ugyanaz jut eszembe: biztosan minőségi termékek és semmi esetre sem "szemetet" tesznek magukra, de nem mernék ennyi mindent rákenni az arcomra, hogy aztán másnap tűzpiros, égő arccal ébredjek.
2020. november 30. 23:49
Csak az akcentusa miatt néztem végig a videót, imádom.
Nekem bőven elég az, hogy este gyorsan lemosom a sminkem és éjszakai krémmel bekenem az arcom. Eddig bevált, nem igenylek más terméket, bár másra nem is nagyon lenne már erőm se türelmem lol
Nekem bőven elég az, hogy este gyorsan lemosom a sminkem és éjszakai krémmel bekenem az arcom. Eddig bevált, nem igenylek más terméket, bár másra nem is nagyon lenne már erőm se türelmem lol
2020. december 02. 13:03
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Nekem is régen ilyen sok lépéses rutinom volt, de többet ártott mint használt. Végül aztán a kozmetikus rakta rendbe az arcom, aki mondta, hogy a kevesebb néha több, ezért már csak 3 termékem van, abból is az egyiket csak hetente kétszer használom.
2020. december 04. 10:25
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Csak engem idegesít, hogy nem képes összefogni a haját? Nekem akár középhosszú vagy hosszú, idegesít, ha a reggeli vagy esti arctisztításnál ki van engedve. Maszkot használ minden este?
Az arcolajakat én is szeretem, nagyon jók. Meg a feszesítő szérumok
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: