A héten jelent meg a nagy sikerű sorozat utolsó epizódja, 15 évadot élt meg az Odaát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Könnyezve búcsúztatták a rajongók az Odaátot - véget ért a sorozat
2020. november 22. 12:08
|
|
Skandtielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 263784 offline
|
Végig bőgtem az utolsó részt. Annyira megérintett, hogy a hangulatomat is megpecsételte. Nem voltam készen, hogy megnéztem, de a spoilerek miatt meg kellett néztem, mielőtt elözönlik az internetet.
2020. november 23. 09:40
|
|
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline
|
Az utóbbi évadok nekem nem annyira nyerték el a tetszésemet de ettől függetlenül hiányozni fog a sorozat. Az utolsó részt konkrétan végig sírtam, megható volt nagyon, méltó lezárást kaptak a Winchester tesók. Hihetetlen még számomra, hogy vége lett egy korszaknak.
2020. november 24. 17:22
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Én még nem néztem meg az utolsó részt... Nem akarom elengedni az Odaátot
Évek óta a mindennapjaim részei voltak a karakterek, annyira örültem neki, hogy egymás után jöttek az új évadok... én még meg tudnák nézni ugyanennyit... remélem készítenek majd spin offokat, például Rob és Bobby egy közös vadászatáról, esetleg Castiellel valamit, vagy Crowleyról is megnéznék valami különkiadást.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: