Kris Jenner szerelme általában háttérbe vonul, de most szókimondó reakciója volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Jenner lányok balhéjába valahogy édesanyjuk pasija is belekeveredett
2020. október 17. 02:10
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Ahogy én megfigyeltem,soha sem voltak kedvesek Corey-val ez az oka annak,hogy általában a sarokba húzodik. Kendall a legbunkóbb vele,teljesen kimutatja az ellenszenvét,míg Kylie egy fokkal jobb,vannak vele kedves pillanatai,ezért nem csoda ha őt jobban bírja. Bár nekem az volt a fura,hogy miután Kendall elhagyta az autót,ők ketten ugyanúgy tovább mentek,kettesben anyám fiatal palijával,hát nem tudom. Kris-t pedig egyáltalán nem is érdekelte micsinálhat a barátja vagy hol van.
2020. október 17. 17:59
|
asdfgh00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.06.04. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 272253 offline
|
Nem tudom, lehet én vagyok túl régimódi, de én soha nem beszéltem még ilyen stílusban a mostohaapámmal, se a szüleimmel. Kendall-nek igaza van, mert Kylie állandóan kihasználja azt, hogy ő a legkisebb gyerek, és mindig az van, amit ő akar, de Kendall-nek akkor sem illene így beszélnie vele. Tetszik neki vagy sem, Corey az anyja pasija. Így a csalashoz tartozik.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: