A 37 éves szőke szépség az Instagramon közzétett bejegyzésében vallott megbetegedéséről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anna Camp is elkapta a koronavírust! Súlyos következményekkel járt a betegség!
2020. július 22. 11:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. július 22. 15:03
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Uhh, azért kemény lehetett neki...
2020. július 22. 16:24
|
|
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 736 Csatolások: 16262 Azonosító: 261400 offline
|
Remélem minden ilyen "sztár megbetegedésről" nem lesz cikk, mert akkor a starity is nyithat majd vírus híradót tovább gyűrűzve az amúgy sem kicsi pánikot. Főleg ilyen címmel, hogy "Súlyos következményekkel járt a betegség!" Így is van elég célzott pánik keltés, az ilyenekre már nem hiszem, hogy szükség lenne...
Mondjuk arra a nyilvános helyre kíváncsi lennék ahol egyszer nem viselt maszkot. Látná a csepeli hévpótlót reggel, nem hogy másfél méter, intim szférád sincs.
Ott még maszk viselése közben is simán megfertőzhetek mást, ha pl. hordozó vagyok.
Sajnos akinek olyan az immunrendszere az már a lakásból kilépve veszélynek van kitéve, ráadásul a kézfertőtlenítő ész nélküli használata csak tovább gyengíti a természetes védekező rendszerünket.
Utóbbival mondjuk én nem vagyok hajlandó sikálni a kezem, hozzá teszem én régen sem fogdostam össze semmit puszta kézzel a boltban, köhögésnél meg tüsszentésnél mindig vagy kezem vagy zsepi volt a szám előtt. Szomorú, hogy ezeket csak most tanulják sokan, holott ez alapnak kellene lennie.
Mindegy is, a színésznő túlélte, szóval olyan súlyos következménye nem lett a dolognak. Azért tényleg vigyázzunk egymásra az alapvető higiéniák betartásával. Aztán reméljük, hogy ezt mindenki begyakorolja annyira, hogy a vírus után sem fogdossa végig az összes zsömlét és nyomkodja szét puszta kézzel.
Mondjuk arra a nyilvános helyre kíváncsi lennék ahol egyszer nem viselt maszkot. Látná a csepeli hévpótlót reggel, nem hogy másfél méter, intim szférád sincs.
Sajnos akinek olyan az immunrendszere az már a lakásból kilépve veszélynek van kitéve, ráadásul a kézfertőtlenítő ész nélküli használata csak tovább gyengíti a természetes védekező rendszerünket.
Mindegy is, a színésznő túlélte, szóval olyan súlyos következménye nem lett a dolognak. Azért tényleg vigyázzunk egymásra az alapvető higiéniák betartásával. Aztán reméljük, hogy ezt mindenki begyakorolja annyira, hogy a vírus után sem fogdossa végig az összes zsömlét és nyomkodja szét puszta kézzel.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: