A 37 éves szőke szépség az Instagramon közzétett bejegyzésében vallott megbetegedéséről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anna Camp is elkapta a koronavírust! Súlyos következményekkel járt a betegség!
2020. július 22. 11:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. július 22. 15:03
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Uhh, azért kemény lehetett neki...
2020. július 22. 16:24
|
|
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 736 Csatolások: 16262 Azonosító: 261400 offline
|
Remélem minden ilyen "sztár megbetegedésről" nem lesz cikk, mert akkor a starity is nyithat majd vírus híradót tovább gyűrűzve az amúgy sem kicsi pánikot. Főleg ilyen címmel, hogy "Súlyos következményekkel járt a betegség!" Így is van elég célzott pánik keltés, az ilyenekre már nem hiszem, hogy szükség lenne...
Mondjuk arra a nyilvános helyre kíváncsi lennék ahol egyszer nem viselt maszkot. Látná a csepeli hévpótlót reggel, nem hogy másfél méter, intim szférád sincs.
Ott még maszk viselése közben is simán megfertőzhetek mást, ha pl. hordozó vagyok.
Sajnos akinek olyan az immunrendszere az már a lakásból kilépve veszélynek van kitéve, ráadásul a kézfertőtlenítő ész nélküli használata csak tovább gyengíti a természetes védekező rendszerünket.
Utóbbival mondjuk én nem vagyok hajlandó sikálni a kezem, hozzá teszem én régen sem fogdostam össze semmit puszta kézzel a boltban, köhögésnél meg tüsszentésnél mindig vagy kezem vagy zsepi volt a szám előtt. Szomorú, hogy ezeket csak most tanulják sokan, holott ez alapnak kellene lennie.
Mindegy is, a színésznő túlélte, szóval olyan súlyos következménye nem lett a dolognak. Azért tényleg vigyázzunk egymásra az alapvető higiéniák betartásával. Aztán reméljük, hogy ezt mindenki begyakorolja annyira, hogy a vírus után sem fogdossa végig az összes zsömlét és nyomkodja szét puszta kézzel.
Mondjuk arra a nyilvános helyre kíváncsi lennék ahol egyszer nem viselt maszkot. Látná a csepeli hévpótlót reggel, nem hogy másfél méter, intim szférád sincs.
Sajnos akinek olyan az immunrendszere az már a lakásból kilépve veszélynek van kitéve, ráadásul a kézfertőtlenítő ész nélküli használata csak tovább gyengíti a természetes védekező rendszerünket.
Mindegy is, a színésznő túlélte, szóval olyan súlyos következménye nem lett a dolognak. Azért tényleg vigyázzunk egymásra az alapvető higiéniák betartásával. Aztán reméljük, hogy ezt mindenki begyakorolja annyira, hogy a vírus után sem fogdossa végig az összes zsömlét és nyomkodja szét puszta kézzel.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: