Starity

Tragikus baleset vezethetett Naya Rivera eltűnéséhez

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. július 11. 16:29 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Továbbra is keresik a szerdán eltűnt színésznőt, egyre valószínűbb, hogy baleset érte.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. július 11. 16:51 #2
Kenna
Kenna
visszatérő vendég

StátuszIn case you haven't noticed,I'm a weirdo.I don't fit in,And I don't want to...
Hozzászólás: 304
Azonosító: 270073
Képtelen vagyok elhinni. Naponta nézem az oldalakat, hogy hátha van valami friss információ.
2020. július 11. 18:05 #3
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
Hozzászólás: 423
Azonosító: 276094
Twitteren láttam pár idiótát a kisfiút szapulni,mert a paparazzi képeken 'túl vidám' az apukája kezében. Először is a fotósok egy kisgyereket zargatnak aki nagy valószínűséggel elvesztette az anyját. Másodszor egy 4 éves gyerek még nem fogja fel az ilyen tragédiákat,az apa pedig próbál úgy tenni,mintha semmi baj nem lenne,hogy a kisfiú ne érzékelje a történtek súlyosságát. Bár már teljesen biztos,hogy elhunyt remélem megtalálják a testét,és nem adják fel olyan gyorsan,mert egy tisztességes búcsúztatást mindenki érdemel.
2020. július 11. 20:18 #4
tyrus94
tyrus94
visszatérő vendég
Hozzászólás: 131
Azonosító: 202353
Én azt hallottam, hogy sok idióta olyanokat ír, hogy Lea nyert. WTF? Mit nyert? Komolyan még ilyenkor is csak a mocskolódás.
Még mindig hiszek abban, hogy él.
2020. július 12. 19:12 #5
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Tyrus94- á nem normálisak. A helyi rendőrségnek szét bombázzák a Twitterét ilyen jobbnál jobb hozzá szólásokkal. És nem tudod nekik megmagyarázni mert a logikára csak a támadás jön. Pl sokan búvárkodás ismeretével írták le hogy miért nem keresik este erre a hülyék hívogatják a rendőrséget hogy keressék tovább, ezzel feltartva a vonalat hogy akinek tényleg kell nem tud oda telefonálni.
2020. július 13. 20:00 #6
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
5 nappal az eltűnése után megtalálták a tó fenekén a holtestét legalább is mindenhol ezt írják a külföldi lapok. Tudtam hogy nincs esély a túlélésre de annyira akartam hogy mégis éljen csak sérült és nem tud jelezni senkinek, reménykedtem már csak a szegény kisfia miatt és a családja miatt, Naya jó ember volt nem tökéletes de jó ember aki imádta a fiát és a családját és mindig őszinte volt. Nyugodj békében Naya
2020. július 14. 07:51 #7
Kenna
Kenna
visszatérő vendég

StátuszIn case you haven't noticed,I'm a weirdo.I don't fit in,And I don't want to...
Hozzászólás: 304
Azonosító: 270073
Pont most olvastam én is, hogy elvileg megtalálták a holtestét. Főleg, hogy a Glee beli színésztársai már "búcsúzkodó" üzenetet írtak ki a social media felületükre.
Ráadásul pont Cory halálának évfordulóján sad.gif

Idézet (rosa82 @ 2020.07.13. 20:00)
5 nappal az eltűnése után megtalálták a tó fenekén a holtestét legalább is mindenhol ezt írják a külföldi lapok. Tudtam hogy nincs esély a túlélésre de annyira akartam hogy mégis éljen csak sérült és nem tud jelezni senkinek, reménykedtem már csak a szegény kisfia miatt és a családja miatt, Naya jó ember volt nem tökéletes de jó ember aki imádta a fiát és a családját és mindig őszinte volt. Nyugodj békében Naya

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok