Továbbra is keresik a szerdán eltűnt színésznőt, egyre valószínűbb, hogy baleset érte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tragikus baleset vezethetett Naya Rivera eltűnéséhez
2020. július 11. 18:05
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Twitteren láttam pár idiótát a kisfiút szapulni,mert a paparazzi képeken 'túl vidám' az apukája kezében. Először is a fotósok egy kisgyereket zargatnak aki nagy valószínűséggel elvesztette az anyját. Másodszor egy 4 éves gyerek még nem fogja fel az ilyen tragédiákat,az apa pedig próbál úgy tenni,mintha semmi baj nem lenne,hogy a kisfiú ne érzékelje a történtek súlyosságát. Bár már teljesen biztos,hogy elhunyt remélem megtalálják a testét,és nem adják fel olyan gyorsan,mert egy tisztességes búcsúztatást mindenki érdemel.
2020. július 11. 20:18
|
|
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline
|
Én azt hallottam, hogy sok idióta olyanokat ír, hogy Lea nyert. WTF? Mit nyert? Komolyan még ilyenkor is csak a mocskolódás.
Még mindig hiszek abban, hogy él.
Még mindig hiszek abban, hogy él.
2020. július 12. 19:12
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Tyrus94- á nem normálisak. A helyi rendőrségnek szét bombázzák a Twitterét ilyen jobbnál jobb hozzá szólásokkal. És nem tudod nekik megmagyarázni mert a logikára csak a támadás jön. Pl sokan búvárkodás ismeretével írták le hogy miért nem keresik este erre a hülyék hívogatják a rendőrséget hogy keressék tovább, ezzel feltartva a vonalat hogy akinek tényleg kell nem tud oda telefonálni.
2020. július 13. 20:00
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
5 nappal az eltűnése után megtalálták a tó fenekén a holtestét legalább is mindenhol ezt írják a külföldi lapok. Tudtam hogy nincs esély a túlélésre de annyira akartam hogy mégis éljen csak sérült és nem tud jelezni senkinek, reménykedtem már csak a szegény kisfia miatt és a családja miatt, Naya jó ember volt nem tökéletes de jó ember aki imádta a fiát és a családját és mindig őszinte volt. Nyugodj békében Naya
2020. július 14. 07:51
|
|
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline
|
Pont most olvastam én is, hogy elvileg megtalálták a holtestét. Főleg, hogy a Glee beli színésztársai már "búcsúzkodó" üzenetet írtak ki a social media felületükre.
Ráadásul pont Cory halálának évfordulóján
Ráadásul pont Cory halálának évfordulóján
Idézet (rosa82 @ 2020.07.13. 20:00)
5 nappal az eltűnése után megtalálták a tó fenekén a holtestét legalább is mindenhol ezt írják a külföldi lapok. Tudtam hogy nincs esély a túlélésre de annyira akartam hogy mégis éljen csak sérült és nem tud jelezni senkinek, reménykedtem már csak a szegény kisfia miatt és a családja miatt, Naya jó ember volt nem tökéletes de jó ember aki imádta a fiát és a családját és mindig őszinte volt. Nyugodj békében Naya
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: