Továbbra is keresik a szerdán eltűnt színésznőt, egyre valószínűbb, hogy baleset érte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tragikus baleset vezethetett Naya Rivera eltűnéséhez
2020. július 11. 18:05
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Twitteren láttam pár idiótát a kisfiút szapulni,mert a paparazzi képeken 'túl vidám' az apukája kezében. Először is a fotósok egy kisgyereket zargatnak aki nagy valószínűséggel elvesztette az anyját. Másodszor egy 4 éves gyerek még nem fogja fel az ilyen tragédiákat,az apa pedig próbál úgy tenni,mintha semmi baj nem lenne,hogy a kisfiú ne érzékelje a történtek súlyosságát. Bár már teljesen biztos,hogy elhunyt remélem megtalálják a testét,és nem adják fel olyan gyorsan,mert egy tisztességes búcsúztatást mindenki érdemel.
2020. július 11. 20:18
|
|
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 online
|
Én azt hallottam, hogy sok idióta olyanokat ír, hogy Lea nyert. WTF? Mit nyert? Komolyan még ilyenkor is csak a mocskolódás.
Még mindig hiszek abban, hogy él.
Még mindig hiszek abban, hogy él.
2020. július 12. 19:12
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Tyrus94- á nem normálisak. A helyi rendőrségnek szét bombázzák a Twitterét ilyen jobbnál jobb hozzá szólásokkal. És nem tudod nekik megmagyarázni mert a logikára csak a támadás jön. Pl sokan búvárkodás ismeretével írták le hogy miért nem keresik este erre a hülyék hívogatják a rendőrséget hogy keressék tovább, ezzel feltartva a vonalat hogy akinek tényleg kell nem tud oda telefonálni.
2020. július 13. 20:00
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
5 nappal az eltűnése után megtalálták a tó fenekén a holtestét legalább is mindenhol ezt írják a külföldi lapok. Tudtam hogy nincs esély a túlélésre de annyira akartam hogy mégis éljen csak sérült és nem tud jelezni senkinek, reménykedtem már csak a szegény kisfia miatt és a családja miatt, Naya jó ember volt nem tökéletes de jó ember aki imádta a fiát és a családját és mindig őszinte volt. Nyugodj békében Naya
2020. július 14. 07:51
|
|
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline
|
Pont most olvastam én is, hogy elvileg megtalálták a holtestét. Főleg, hogy a Glee beli színésztársai már "búcsúzkodó" üzenetet írtak ki a social media felületükre.
Ráadásul pont Cory halálának évfordulóján
Ráadásul pont Cory halálának évfordulóján
Idézet (rosa82 @ 2020.07.13. 20:00)
5 nappal az eltűnése után megtalálták a tó fenekén a holtestét legalább is mindenhol ezt írják a külföldi lapok. Tudtam hogy nincs esély a túlélésre de annyira akartam hogy mégis éljen csak sérült és nem tud jelezni senkinek, reménykedtem már csak a szegény kisfia miatt és a családja miatt, Naya jó ember volt nem tökéletes de jó ember aki imádta a fiát és a családját és mindig őszinte volt. Nyugodj békében Naya
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: