Jennifer Lopez - The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes On Fashion at The Metropolitan Museum of Art in New York - May 6, 2019
2019. május 11. 13:31
Iszonyatosan visszataszítóan néz ki. Szerintem mindenki tudja, hogy nincs melle és, hogy ez csak push up. A haja vagy nem tudom mi ez, nagyon öregíti. Nem beszélve arról a vakatról ami az arcán van. Nem vagyok benne biztos, hogy kell neki ez a sok smink... Talán sminkes kéne váltani.
2019. május 11. 13:58
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (khalifa @ 2019.05.11. 13:31)
Iszonyatosan visszataszítóan néz ki. Szerintem mindenki tudja, hogy nincs melle és, hogy ez csak push up.
Ha még azt megmondod, hogy ebbe a ruciba hová van elrejtve a push-up, az nem lenne baj.
A haja vagy nem tudom mi ez, nagyon öregíti.
Szerintem jól látható, hogy az nem a haja, mint ahogy az is, hogy az - nevezzük fejdísznek - a ruha része. Azt meg csak mellesleg jegyzem meg, hogy a Met gálán nem éppen a szolid ruhák voltak többségben.
Nem beszélve arról a vakatról ami az arcán van. Nem vagyok benne biztos, hogy kell neki ez a sok smink... Talán sminkes kéne váltani.
Ebben az esetben élek a gyanúval, hogy a smink pontosan a ruhához készült.
2019. május 15. 07:54
Idézet (joe_r @ 2019.05.11. 13:58)
Ha még azt megmondod, hogy ebbe a ruciba hová van elrejtve a push-up, az nem lenne baj.
Szerintem jól látható, hogy az nem a haja, mint ahogy az is, hogy az - nevezzük fejdísznek - a ruha része. Azt meg csak mellesleg jegyzem meg, hogy a Met gálán nem éppen a szolid ruhák voltak többségben.
Csak egy valamit nem értek... Miért kell a másikba állandóan beleállni?
Nemcsak a Met Gálán nézett ki így, hanem szinte minden megjelenés ilyen. Ez az én véleményem, az meg a Tiéd ennyi. Nem kell egyből a másikat támadni... Ha jól tudom ez az oldal arra van, hogy mindenki leírhatja mit gondol, de már attól is elment a kedvem, mert egyesek csak azt lesik mikor lehet belekötni a másikba.
Én elfogadom a gondolataid és nem vitatkozom.
"Élni és élni hagyni..."
Kapcsolódó sztárok
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

3 felhasználónak tetszik: