James Charles bocsánatot kért, amiért a turnéjára 500 dollárért árulta a jegyeket
2019. május 01. 08:14
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Szerettem, követtem, tiszteltem, de ez a folytonos dráma ezzel és az incidense Tati-val (aki jártas az amcsi youtube dráma világában, tudja, miről van szó) arra késztetett, hogy kikövessem. Problematikus már a kezdetektől és úgy néz ki, ehhez már egészségtelen mennyiségű ego is társul. A művészetét szeretem, az attitűdje rebootolandó.
2019. május 01. 08:18
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Idézet (Gabrella @ 2019.04.28. 12:19)
Ez a pasas úgy néz ki mint 1 b*zi.
Egy Lady Gaga rajongótól kicsit érdekes hozzászólás. Dolgozz a belsődön, hogy utána kritizálhasd mások külsejét kedves.
2019. május 01. 10:03
|
|
Nia1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.25. Hozzászólás: 336 Csatolások: 12 Azonosító: 239462 offline
|
Az tény hogy rengeteg pénzről beszélünk és szerintem is a fejébe szált kicsit a hirtelen jött népszerűség (nem is annyira követem...) de szerintem nem kell szidni őt sem. Nem ez az első alkalom hogy valaki így reagál a rövid időn belül megszerzett követő táborra és legalább "bocsánatot" kért.
2019. május 01. 16:17
|
|
Arabella505új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.27. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 271725 offline
|
Ez normális? Híresebb énekesek és bandák se kérnek ennyit, nemhogy ő.. Én nem értem mit szeretnek ennyire benne az emberek..Oké, tud sminkelni, meg nagyjából énekelni is..De számomra irritáló az egész jelensége annyira, hogy 1 percnél tovább nem bírom nézni a videóit..Az, meghogy az instán mutogatja a seggét egyenesen undorító.. Stop making stupid people famous
2019. május 11. 19:38
|
|
amoderncikkektükre12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 269880 offline
|
Nekem eddig se volt a szivem csücske...nem tudom min tudnék meglepödni #bysister
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: