A Bajos csajok sztárjának durván nekiestek, amiért ismertségét kolléganőjééhez mérte az Instagramon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohannek beszóltak, amiért Miley Cyrushoz hasonlította magát
2019. március 24. 19:10
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. március 25. 06:24
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Lindsay nagyon jól néz ki, úgyhogy nem értem, miért kell pocskondiázni. Ha megnézitek azokat a fotóit, amelyen nincs, vagy alig van rajta smink, akkor látható, hogy milyen természetes.
2019. március 25. 12:43
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Igazából Lindsay pont, hogy "elrontotta" magát a műtétekkel. Azelőtt gyönyörű volt! Most is szép, de nyilvánvaló a különbség.Szóval ez egy elég félresikerült beszólás lett a kedves kommentelő részéről.
2019. március 25. 23:50
Nem gondolnám, hogy Miley szemében szimpatikusak lesznek ezek a pocskondiázó "rajongók", ha valóban ilyen jó viszonyt ápolnak.
2019. április 04. 19:57
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Hát... nem is tudom, szerintem Lindsay Lohan fényévekre van Miley Cyrustól, a rajongói kicsit túlbuzognak...
2019. május 02. 21:26
|
|
Dawn Whiteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.03.19. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 271828 offline
|
Istenem.......Imádtam anno a Bajos csajokat.Együtt tudtam érezni Cady-vel.Szerintem több mindent lerakott az asztalra Lindsay mint Miley.Max már régebb volt hatalmas sztár,de ezek a lenéző kommentek. Nekem fájt!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: