Ha télen felszaladt rád pár kiló, de utálod az edzőtermet és az aerobic óráktól egyenesen sikítófrászt kapsz, összeszedtünk neked pár alternatívát, amivel ledolgozhatod azt a pici felesleget, hogy bomba formában hódíts idén tavasszal is!
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt a tavasz, de lusta vagy edzőterembe járni? Összeszedtünk néhány alternatívát, hogy fitt legyél!
2019. március 23. 13:27
|
|
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 offline
|
Biztos vannak annyira lusta emberek, hogy nem járnak el edzőterembe, de saját bőrömön tapasztalom már 2 hónap edzés után, hogy igenis megéri korábban felkelni és elbattyogni a kondiba!
Persze, különbözőek vagyunk, így leginkább munka/suli után van tömve az edzőterem többnyire, ezért (is) szeretek munka előt leugrani 1 órára, akkor kb. nagyon maximum vagyunk olyan 5-6-an (illetve rajtam kívül mindenki egy kigyúrt pasi, majdhogynem én vagyok az egyetlen csaj reggelente a recepcióson kívül
)
De na, azt akarom ebből kihozni, hogy irtó jó érzés edzeni, mert én ettől abszolút feltöltődök energiával és a munka is könnyebb valamivel utána, valamint jobban tudok koncentrálni is.
+ jótanács: NE 3 hónappal a bikiniszezon kezdete előtt kezdj el parázni, hogy "Jaj, nem jó az alakom, gyorsan fogyjunk és izzadjunk és csináljunk valamit!!!
" Tessék hamarabb észbe kapni!
Régi és bejáratott vicc, hogy a legtöbben az "újévi fogadalmak" szezonjában, illetve mikor beköszönt a tavasz és hirdetik mindenfelé a bikiniszezon kezdetét, akkor kezd el kondiba járni és kiugróan felfelé növekedni a bérleteladások száma az edzőtermekben.....ami átlagosan 2 hét alatt visszacsökken az eredeti szintre.
(Mondjuk nálam kilóg a lóláb, mert én vasággyal együtt SE érem el az 50-et, ezért kezdtem el edzeni anno
Én inkább azt remélem, félév alatt formásodok valamennyit
)
Persze, különbözőek vagyunk, így leginkább munka/suli után van tömve az edzőterem többnyire, ezért (is) szeretek munka előt leugrani 1 órára, akkor kb. nagyon maximum vagyunk olyan 5-6-an (illetve rajtam kívül mindenki egy kigyúrt pasi, majdhogynem én vagyok az egyetlen csaj reggelente a recepcióson kívül
De na, azt akarom ebből kihozni, hogy irtó jó érzés edzeni, mert én ettől abszolút feltöltődök energiával és a munka is könnyebb valamivel utána, valamint jobban tudok koncentrálni is.
+ jótanács: NE 3 hónappal a bikiniszezon kezdete előtt kezdj el parázni, hogy "Jaj, nem jó az alakom, gyorsan fogyjunk és izzadjunk és csináljunk valamit!!!
Régi és bejáratott vicc, hogy a legtöbben az "újévi fogadalmak" szezonjában, illetve mikor beköszönt a tavasz és hirdetik mindenfelé a bikiniszezon kezdetét, akkor kezd el kondiba járni és kiugróan felfelé növekedni a bérleteladások száma az edzőtermekben.....ami átlagosan 2 hét alatt visszacsökken az eredeti szintre.
(Mondjuk nálam kilóg a lóláb, mert én vasággyal együtt SE érem el az 50-et, ezért kezdtem el edzeni anno
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: