Starity

Itt a tavasz, de lusta vagy edzőterembe járni? Összeszedtünk néhány alternatívát, hogy fitt legyél!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. március 23. 10:55 #1
egridora
egridora
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 271238
Ha télen felszaladt rád pár kiló, de utálod az edzőtermet és az aerobic óráktól egyenesen sikítófrászt kapsz, összeszedtünk neked pár alternatívát, amivel ledolgozhatod azt a pici felesleget, hogy bomba formában hódíts idén tavasszal is!
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. március 23. 13:27 #2
Fzsuzsi96
Fzsuzsi96
új tag
Hozzászólás: 44
Azonosító: 269850
Biztos vannak annyira lusta emberek, hogy nem járnak el edzőterembe, de saját bőrömön tapasztalom már 2 hónap edzés után, hogy igenis megéri korábban felkelni és elbattyogni a kondiba!
Persze, különbözőek vagyunk, így leginkább munka/suli után van tömve az edzőterem többnyire, ezért (is) szeretek munka előt leugrani 1 órára, akkor kb. nagyon maximum vagyunk olyan 5-6-an (illetve rajtam kívül mindenki egy kigyúrt pasi, majdhogynem én vagyok az egyetlen csaj reggelente a recepcióson kívül biggrin.gif )

De na, azt akarom ebből kihozni, hogy irtó jó érzés edzeni, mert én ettől abszolút feltöltődök energiával és a munka is könnyebb valamivel utána, valamint jobban tudok koncentrálni is. smileeee.gif

+ jótanács: NE 3 hónappal a bikiniszezon kezdete előtt kezdj el parázni, hogy "Jaj, nem jó az alakom, gyorsan fogyjunk és izzadjunk és csináljunk valamit!!! ohmy.gif " Tessék hamarabb észbe kapni! wink.gif
Régi és bejáratott vicc, hogy a legtöbben az "újévi fogadalmak" szezonjában, illetve mikor beköszönt a tavasz és hirdetik mindenfelé a bikiniszezon kezdetét, akkor kezd el kondiba járni és kiugróan felfelé növekedni a bérleteladások száma az edzőtermekben.....ami átlagosan 2 hét alatt visszacsökken az eredeti szintre. rohog.gif

(Mondjuk nálam kilóg a lóláb, mert én vasággyal együtt SE érem el az 50-et, ezért kezdtem el edzeni anno laugh.gif Én inkább azt remélem, félév alatt formásodok valamennyit rohog.gif )
2019. március 23. 19:23 #3
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Fzsuzsi96 egyetértek
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!