A szépség nem csak a helyes arcot jelenti. A szépség mindenhol jelen van, de nem mindenki látja. Polina Brzhezinskaya, egy fotós Oroszországból, a különböző kontinensek szépségideáljait kívánja bemutatni a saját szemszögéből, de a saját kultúrájukban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egy orosz lány körbeutazta a Földet, hogy bemutassa a női szépséget
2019. március 22. 12:31
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Valóban nem nemzetiségtől, se vallástól függ a szépség. Szimpla genetika. Mindenhol és mindig lesznek szebb és csúnyább emberek is,
2019. március 22. 16:22
|
|
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline
|
a kiskutya a legszebb ♥
2019. március 22. 21:09
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Tetszenek a képek, de én inkább a sokszínűséget választottam volna a szépség helyett, ha definiálni kéne a fotókat. Nyilván álszent lennék, ha elhanyagolandó tényezőnek tartanám a szépséget, de ezekről a képekről számomra nem feltétlenül az jutott eszembe, hogy az arcok esztétikusságát kéne figyelnem. Sokkal inkább, hogy milyen különbözőek vagyunk, mégis "egyformák".
2019. március 22. 22:54
|
caesarvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.08.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 265852 offline
|
Nekem nem tetszik, hogy csak az arcok fele látszik, értem én, hogy így művészibb, de nagyon zavaró. Az ötlet viszont szuper, a lányok gyönyörűek, a fotóslány is az, és az anyukája is. Tényleg rendkívül sok arca van a szépségnek.
2019. április 02. 08:38
Ötletes, de nem igazán értem neki miért kellett minden képen szerepelni.... Jó lett volna, ha az arcokat teljes egészében látjuk és nem a fotóst mindenhol....
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: