Mindegy, hogy érezzük magunkat, tény, hogy az egyedülálló nők száma növekszik. Nehéz elmondani, hogy miért is szeretnek egyedül maradni a nők vagy egyáltalán boldogok-e így. Talán a demográfiai egyenlőtlenség vagy a modern világ nem hagy más lehetőséget. Ha kicsit mélyebbre ástunk kiderül, hogy az egyedülálló nők tényleg boldogabbak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Felmérések szerint a szingli nők boldogabbak
2019. március 14. 18:34
Érdekes téma. Annyi biztos, hogy valóban meg van a maga szépsége az egyedüllétnek is. Több idő nyílik önmagunk megismerésére és más emberi kapcsolatainkra is. Persze az ember mégis csak társas lénynek lett teremtve, így inkább a személyiségtől függ, hogy ki hogyan érzi jobban magát.
2019. március 14. 19:54
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Ki hogy éli meg
Egy idő után szerintem jó ha társra talál az ember, kinek lenne kedve egyedül megöregedni?
Azt viszont saját magamon tapasztaltam, hogy miután különféle okok miatt vége lett tavaly -a korombelieknél-hosszúnak mondható kapcsolatomnak mindig hajtottam magam, hogy találjak valakit magam mellé. Most már kezdek ott tartani, hogy letojom. Szeretek egyedül lenni....meg sose értettem azokat a nőket, akiknek tök mindegy, hogy ki a másik, csak pasas legyen. Köszi, azt kihagyom.
Egy idő után szerintem jó ha társra talál az ember, kinek lenne kedve egyedül megöregedni?
Azt viszont saját magamon tapasztaltam, hogy miután különféle okok miatt vége lett tavaly -a korombelieknél-hosszúnak mondható kapcsolatomnak mindig hajtottam magam, hogy találjak valakit magam mellé. Most már kezdek ott tartani, hogy letojom. Szeretek egyedül lenni....meg sose értettem azokat a nőket, akiknek tök mindegy, hogy ki a másik, csak pasas legyen. Köszi, azt kihagyom.
2019. március 15. 08:55
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Kapcsolatban vagyok és valóban több problémám van, mint mikor szingli voltam.
Ha szingli vagy akkor a magad ura vagy és nem kell senkihez sem alkalmazkodnod, viszont vágysz a szeretetre és valakire aki mindig ott van neked és mindig számíthatsz rá.
Ha szingli vagy akkor a magad ura vagy és nem kell senkihez sem alkalmazkodnod, viszont vágysz a szeretetre és valakire aki mindig ott van neked és mindig számíthatsz rá.
2019. április 12. 18:55
|
caesarvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.08.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 265852 offline
|
Én nagyon jól éreztem magam szingliként, de azért mégiscsak más, ha az igazi van melletted, aki szeret, és nem az állandó veszekedésről szól a kapcsolat, hanem szeretetteljes és harmonikus. Ez persze nagyon ritka. Főzni így sem kell, én sem szoktam. Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy a szinglik többsége olyan boldog lenne, hiszen a nők többsége társfüggő.
2019. április 13. 21:20
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
Persze az is igaz hogy nem minden jött menttel kel össze állni csak hogy legyen valakivel az ember.
2020. június 02. 18:44
De jó hogy én nem tudok párkapcsolatot kialakítani.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: