Starity

Felmérések szerint a szingli nők boldogabbak

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. március 14. 16:31 #1
egridora
egridora
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 271238
Mindegy, hogy érezzük magunkat, tény, hogy az egyedülálló nők száma növekszik. Nehéz elmondani, hogy miért is szeretnek egyedül maradni a nők vagy egyáltalán boldogok-e így. Talán a demográfiai egyenlőtlenség vagy a modern világ nem hagy más lehetőséget. Ha kicsit mélyebbre ástunk kiderül, hogy az egyedülálló nők tényleg boldogabbak.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. március 14. 16:42 #2
- törölt felhasználó -    
Én is jobb szeretek egyedül lenni.
2019. március 14. 18:34 #3
- törölt felhasználó -    
Érdekes téma. Annyi biztos, hogy valóban meg van a maga szépsége az egyedüllétnek is. Több idő nyílik önmagunk megismerésére és más emberi kapcsolatainkra is. Persze az ember mégis csak társas lénynek lett teremtve, így inkább a személyiségtől függ, hogy ki hogyan érzi jobban magát.
2019. március 14. 19:54 #4
littleleo77
littleleo77
Életművész™

StátuszSleep with the devil and then you must pay
Hozzászólás: 4413
Csatolások: 153
Azonosító: 270825
Ki hogy éli meg biggrin.gif
Egy idő után szerintem jó ha társra talál az ember, kinek lenne kedve egyedül megöregedni?
Azt viszont saját magamon tapasztaltam, hogy miután különféle okok miatt vége lett tavaly -a korombelieknél-hosszúnak mondható kapcsolatomnak mindig hajtottam magam, hogy találjak valakit magam mellé. Most már kezdek ott tartani, hogy letojom. Szeretek egyedül lenni....meg sose értettem azokat a nőket, akiknek tök mindegy, hogy ki a másik, csak pasas legyen. Köszi, azt kihagyom.
2019. március 15. 08:55 #5
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Kapcsolatban vagyok és valóban több problémám van, mint mikor szingli voltam. biggrin.gif
Ha szingli vagy akkor a magad ura vagy és nem kell senkihez sem alkalmazkodnod, viszont vágysz a szeretetre és valakire aki mindig ott van neked és mindig számíthatsz rá.
2019. március 15. 11:18 #6
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
szingliként nem idegeskedik annyit az ember.
2019. április 12. 18:55 #7
caesar
caesar
visszatérő vendég

StátuszAz analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 383
Csatolások: 0
Azonosító: 265852
Én nagyon jól éreztem magam szingliként, de azért mégiscsak más, ha az igazi van melletted, aki szeret, és nem az állandó veszekedésről szól a kapcsolat, hanem szeretetteljes és harmonikus. Ez persze nagyon ritka. Főzni így sem kell, én sem szoktam. Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy a szinglik többsége olyan boldog lenne, hiszen a nők többsége társfüggő.
2019. április 13. 21:20 #8
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1477
Csatolások: 377
Azonosító: 233579
Egy idő után szerintem jó ha társra talál az ember, kinek lenne kedve egyedül megöregedni? smileeee.gif Persze az is igaz hogy nem minden jött menttel kel össze állni csak hogy legyen valakivel az ember. biggrin.gif
2020. június 02. 18:44 #9
- törölt felhasználó -    
De jó hogy én nem tudok párkapcsolatot kialakítani.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!