Úgy tűnik, a divatguruk megtanultak tökéletesen kontúrozni, megtalálták a tökéletes vörös rúzsokat és a macskaszemhúzás is gyerekjáték számukra. El kell, hogy keserítsünk titeket, ezek a trükkök idén nem lesznek a leghasznosabbak, ugyanis sokat változik a smink világ. A partisminkek is átalakulnak. Megmutatjuk, hogyan kövesd a sminkszabályokat, ha élen akarsz járni a trendi lányok között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hogyan változtak a sminktrendek az elmúlt egy évben? Ezekre figyelj!
2019. március 10. 07:58
Úgy érzem az embereknek elegük volt a mű nőkből.
Nekem az a véleményem, hogy aki eddig megszokott egy sminkelési rutint, az nem fogja a divat miatt átváltoztatni.
Nekem az a véleményem, hogy aki eddig megszokott egy sminkelési rutint, az nem fogja a divat miatt átváltoztatni.
2019. március 10. 11:36
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Lehet bármilyen a divat, én mindig olyan sminket csinálok ami épp tetszik, vagy ami megy a ruhámhoz.
Amúgy a cikk jó lett:))
Amúgy a cikk jó lett:))
2019. március 10. 14:32
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Hülyeség ez a sok sminkelési trend minden évben, úgyis mindenki úgy fog sminkelni ahogy megszokta és amilyen sminkben jól érzi magát az ember.
Gusztustalan sminkek meg mindig lesznek a sminkelési trendek ellenére is.
Gusztustalan sminkek meg mindig lesznek a sminkelési trendek ellenére is.
2019. március 11. 00:54
|
caesarvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.08.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 265852 offline
|
Továbbra is úgy fogok sminkelni, ahogy a legelőnyösebb, nem a trendek szerint. By the way, szerintem borzalmasak ezek a Kiszel tünde szemöldökök, az agyonkontúrozott és highlighterezett arcok pedig egészen bizarrnak tűnnek.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: