Mindenkit lesújtott Luke Perry hirtelen halála, akit 52. életévében ért a stroke. A sztárért a 90-es években tinik millió voltak odáig és kollégái nagyon szerették. Most búcsúznak tőle, ha csak virtuálisan is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kollégáit is lesújtotta Luke Perry halála
2019. március 07. 19:35
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Rengeteg ilyet olvastam Riverdale-beli és más filmes kollégáitól, és annyira meghatóak, hogy folyamatosan könnyeztem.
Elhunyt színészről nem igen írtak még ennyire szépeket. Luke-nak nagyon nagy szíve volt, fantasztikus ember és színész is volt egyaránt, aki sosem szállt el a hírnévtől és mindig egy egyszerű férfinak tartotta magát aki borzasztóan szerette a családját, barátait, kollégáit. Mindenkivel közvetlen volt és mindenkivel éreztette, hogy fontosak ez pedig a showbizniszben valóban nagy szám, ahogy valaki írta. Még mindig le vagyok sújtva. Mindig a legjobb emberek mennek el. Nyugodjon békében.
Elhunyt színészről nem igen írtak még ennyire szépeket. Luke-nak nagyon nagy szíve volt, fantasztikus ember és színész is volt egyaránt, aki sosem szállt el a hírnévtől és mindig egy egyszerű férfinak tartotta magát aki borzasztóan szerette a családját, barátait, kollégáit. Mindenkivel közvetlen volt és mindenkivel éreztette, hogy fontosak ez pedig a showbizniszben valóban nagy szám, ahogy valaki írta. Még mindig le vagyok sújtva. Mindig a legjobb emberek mennek el. Nyugodjon békében.
2019. március 07. 22:07
Továbbra is le vagyok sújtva. Nem véletlenül szerették ennyien, példaértékű ember volt. Korán távozott közülünk, de remélem, hogy már egy jobb helyen, békében pihen. Gondolataim továbbra is a szeretteivel vannak.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: