Starity

Kollégáit is lesújtotta Luke Perry halála

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. március 07. 13:22 #1
egridora
egridora
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 271238
Mindenkit lesújtott Luke Perry hirtelen halála, akit 52. életévében ért a stroke. A sztárért a 90-es években tinik millió voltak odáig és kollégái nagyon szerették. Most búcsúznak tőle, ha csak virtuálisan is.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. március 07. 19:35 #2
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Rengeteg ilyet olvastam Riverdale-beli és más filmes kollégáitól, és annyira meghatóak, hogy folyamatosan könnyeztem.
Elhunyt színészről nem igen írtak még ennyire szépeket. Luke-nak nagyon nagy szíve volt, fantasztikus ember és színész is volt egyaránt, aki sosem szállt el a hírnévtől és mindig egy egyszerű férfinak tartotta magát aki borzasztóan szerette a családját, barátait, kollégáit. Mindenkivel közvetlen volt és mindenkivel éreztette, hogy fontosak ez pedig a showbizniszben valóban nagy szám, ahogy valaki írta. Még mindig le vagyok sújtva. Mindig a legjobb emberek mennek el. Nyugodjon békében.
2019. március 07. 22:07 #3
- törölt felhasználó -    
Továbbra is le vagyok sújtva. Nem véletlenül szerették ennyien, példaértékű ember volt. Korán távozott közülünk, de remélem, hogy már egy jobb helyen, békében pihen. Gondolataim továbbra is a szeretteivel vannak.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!