Katy Perry nagyot akart alkotni és olyan ruhakölteményt terveztetett magának, aminek láttán mindenkinek tátva maradt a szája, de nem a gyönyörűségtől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry és még jó néhány híresség Grammy-ruháján röhög az internet népe
2019. február 20. 09:32
Egytől egyig valóban borzalmasak. Pedig maga, ez a halvány rózsaszín árnyalat egy jó választás lehetett volna, amennyiben szépen kivitelezik.
2019. február 20. 15:15
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Katy festős és Cardi virágykinyílós (ami nincs a cikkben) mémein kiégtem.
Amúgy annyira azért nem vészesek.
Meg az, hogy Orlando meg Katy eljegyezték egymást nem azt jelenti, hogy terhes. Házasság nélkül is lehet gyereket vállalni.
Amúgy annyira azért nem vészesek.
Meg az, hogy Orlando meg Katy eljegyezték egymást nem azt jelenti, hogy terhes. Házasság nélkül is lehet gyereket vállalni.
2019. február 20. 15:36
|
unikornis23visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.10.30. Hozzászólás: 426 Csatolások: 0 Azonosító: 271043 offline
|
Szerintem összes gyönyörű!!!! Cardi B a legszebb!!!❤️❤️
2019. február 20. 19:25
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Hát ezek undorítóak...majd a temetésemre vigyetek ilyenbe.
2019. február 24. 17:16
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Idézet (caesar @ 2019.02.20. 10:31)
Szerintem Katy terhes. Majd meglátjátok, hogy igazam van. Nem véletlenül házasodnak össze.
Simán benne van a pakliban. Anno Mirandát is akkor jegyezte el mikor már úton volt a baba.
2019. április 13. 09:24
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Na jó! Gaga és a húsruhája nem lepett meg, szinte vártam az új hülyeségét, de pl. Katy Perrytől kicsit stílusosabb öltözéket vártam...
2019. április 28. 18:48
|
|
CelebrityCatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.04.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 272026 offline
|
Katy: A szín maga tetszik, de a ruhát nem értem.
Cardi: Tudom, hogy egy lázadós stílusa van, és jól is áll neki, de a nem értem hogy akadt a kezei közé pont egy ilyen darab, hisz sok más is olyan jól állna neki.
Kylie: Eleve nem értem mit keres a Grammyn, de mindegy. Ugyanaz mint Katynél, a szín tetszik, de a ruha borzalmas.
Ashanti: Nekem nem tetszik a ruha, de egész jól áll rajta. Viszont az író nem ment messzire a "teltebb" lábak megnevezésével? Szerintem jól áll neki, de ez a ruha sem a szívem csücske.
Cardi: Tudom, hogy egy lázadós stílusa van, és jól is áll neki, de a nem értem hogy akadt a kezei közé pont egy ilyen darab, hisz sok más is olyan jól állna neki.
Kylie: Eleve nem értem mit keres a Grammyn, de mindegy. Ugyanaz mint Katynél, a szín tetszik, de a ruha borzalmas.
Ashanti: Nekem nem tetszik a ruha, de egész jól áll rajta. Viszont az író nem ment messzire a "teltebb" lábak megnevezésével? Szerintem jól áll neki, de ez a ruha sem a szívem csücske.
2019. május 04. 11:25
Katy: A felső része a ruhának tetszik, de tényleg egy festőhengerre hasonlit.
Cardi: A ruha tetszett, olyan benne, mint egy virág, de azért nem venném fel.
Kylie: Hogy került a Grammyre??? De mivel utálom őt, nem különösebben érdekel, hogy mi van rajta. De azért szörnyű.
Ashanti: Olyan, mintha felvett volna egy fekete pólót, és a szekrénye aljáról kivett volna 1 vörös, gyűrött takarót és felvette.
Cardi: A ruha tetszett, olyan benne, mint egy virág, de azért nem venném fel.
Kylie: Hogy került a Grammyre??? De mivel utálom őt, nem különösebben érdekel, hogy mi van rajta. De azért szörnyű.
Ashanti: Olyan, mintha felvett volna egy fekete pólót, és a szekrénye aljáról kivett volna 1 vörös, gyűrött takarót és felvette.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: