Kutatást készítettünk, melyben azt vizsgáltuk, hogy Magyarországon az internetet használó férfiak körében melyik körömdivat a trendi. Cikkünkből kiderülnek az eredmények!
A teljes cikkhez kattints ide!
A nagy körömkérdés: ilyen körmöt szeretnek a magyar férfiak
2018. december 17. 12:50
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Amúgy nehogymár a körmök alapján legyünk megítélve. Mármint oké, túl hosszú és csicsás körmöket én sem szeretem, de a túl rövidet és egyszerűeket sem. Szerintem a közepes pont jó, max 2 összepasszoló színnel vagy arany-,ezüstpor meg én szeretem legalább a gyűrűsujjamat feldobni kis kövekkel vagy esetleg 2 körmömet sellőporral.
2018. december 17. 14:51
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Nekem sose volt se műkörmöm, se géllakkom. Fiatalabb koromban mindig sötét színűre volt kifestve, meg pár centisre megnövesztettem, mert az illett a személyiségemhez. Ahogy az változott, manapság már leginkább rövidre vágom, és maximum színtelenre festem.
2018. december 17. 15:00
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Nekem általában hosszú (azért nem olyan durván xd), hegyes, sötét színre lakkozott körmöm van. Megértem, ha valakinek ez nem tetszik, sokan megszóltak már miatta, de én így szeretem, így szoktam meg. Hosszabb köröm nélkül már egy poharat sem tudok normálisan megfogni, úgyhogy nekem ez számít természetesnek. Szerintem mindenki el tudja dönteni magának, hogy milyen körömmel érzi jól magát, nekem speciel még az önbizalmamat is megnövelte, ami rám is fért. Nem azt fogom nézni, hogy másnak tetszik-e, ha én így érzem jól magamat a bőrömben
2018. december 17. 17:11
|
|
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 offline
|
persze, majd pont azt fogom figyelni mi tetszik a férfiaknak. a nők ne igazítsák már a kinézetüket a férfiak elvárásaihoz. agyrém, és rémesen szánalmas.
2018. december 17. 19:26
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Én nem az alapján választok körmöt, hogy mi jön be a férfiaknak, hanem hogy mi jön be NEKEM...
2018. december 17. 19:52
|
|
ianginger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.29. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 1350 Azonosító: 271029 offline
|
Istenem mik vannak...persze van véleményük a pasiknak is de úgyis mindenki olyan körmöt csinál ami neki tetszik.
Én mondjuk nem vagyok oda a műkörmökért nekem még sosem volt, de némelyik tetszik nekem is.
Én mondjuk nem vagyok oda a műkörmökért nekem még sosem volt, de némelyik tetszik nekem is.
2018. december 19. 18:28
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
várható volt az eredmény
nem csoda, hogy az idősebbek a műköröm ellen vannak, szerencsére ma már a fiatalok többsége is, mert kiszorul a műköröm, egyre divatosabb a géllak, ami sokkal természetesebb hatásban is!
nem csoda, hogy az idősebbek a műköröm ellen vannak, szerencsére ma már a fiatalok többsége is, mert kiszorul a műköröm, egyre divatosabb a géllak, ami sokkal természetesebb hatásban is!
2019. január 10. 19:23
Az orosz manikűr alatt ezt értem.
https://www.google.hu/search?q=orosz+manik%C5%B1r&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi91ubI6uPfAhXELl...fkZDC4yL7D1c-M:
https://www.google.hu/search?q=orosz+manik%C5%B1r&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi91ubI6uPfAhXELl...fkZDC4yL7D1c-M:
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: