Jövőre lesz tizenöt éve annak, hogy képernyőre került minden idők legnépszerűbb szitkomjának fináléja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Aniston, Courteney Cox és Lisa Kudrow nyitottak lennének a Jóbarátok folytatására
2018. december 12. 21:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. december 13. 09:04
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Egyetértek.Szerintem sincs szükség folytatásra.Nagyon szeretem a sorozatot,mégse örülnék ha folytatnák.Úgy lett vége ahogyan kell és az így volt tökéletes.Kár lenne elrontani egy rossz továbbgondolással.
2018. december 13. 15:38
|
|
ianginger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.29. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 1350 Azonosító: 271029 offline
|
Az egyik kedvenc sorozatom emlékszem egy időben a tv2-ön kezdtem el nézni és mikor leadták az utolsó részt még sírtam is, azóta már 100x végig néztem.
De a folytatásnak valóban nem lenne értelme, ez így volt szép és jó. Inkább megnézem még vagy 100x mint hogy készítsenek egy erőltetett folytatást legyen film vagy sorozat.
De a folytatásnak valóban nem lenne értelme, ez így volt szép és jó. Inkább megnézem még vagy 100x mint hogy készítsenek egy erőltetett folytatást legyen film vagy sorozat.
2018. december 13. 16:19
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Amikor adják ezt a sorozatot, akkor nézem! Imádnivaló széria! Mindenesetre jó fej csajok, hogy benne lennének a folytatásban!
2018. december 13. 21:26
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Szerintem sem kellene folytatni vagy rebootolni, manapság annyi mindent rebootolnak mert nincs új egyedi ötlet.
Bár egy mozifilm tök jó lenne, hogy lássuk mi lenne most a karakterekkel.
Bár egy mozifilm tök jó lenne, hogy lássuk mi lenne most a karakterekkel.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: