Jövőre lesz tizenöt éve annak, hogy képernyőre került minden idők legnépszerűbb szitkomjának fináléja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Aniston, Courteney Cox és Lisa Kudrow nyitottak lennének a Jóbarátok folytatására
2018. december 12. 21:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. december 13. 09:04
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Egyetértek.Szerintem sincs szükség folytatásra.Nagyon szeretem a sorozatot,mégse örülnék ha folytatnák.Úgy lett vége ahogyan kell és az így volt tökéletes.Kár lenne elrontani egy rossz továbbgondolással.
2018. december 13. 15:38
|
|
ianginger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.29. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 1350 Azonosító: 271029 offline
|
Az egyik kedvenc sorozatom emlékszem egy időben a tv2-ön kezdtem el nézni és mikor leadták az utolsó részt még sírtam is, azóta már 100x végig néztem.
De a folytatásnak valóban nem lenne értelme, ez így volt szép és jó. Inkább megnézem még vagy 100x mint hogy készítsenek egy erőltetett folytatást legyen film vagy sorozat.
De a folytatásnak valóban nem lenne értelme, ez így volt szép és jó. Inkább megnézem még vagy 100x mint hogy készítsenek egy erőltetett folytatást legyen film vagy sorozat.
2018. december 13. 16:19
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Amikor adják ezt a sorozatot, akkor nézem! Imádnivaló széria! Mindenesetre jó fej csajok, hogy benne lennének a folytatásban!
2018. december 13. 21:26
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Szerintem sem kellene folytatni vagy rebootolni, manapság annyi mindent rebootolnak mert nincs új egyedi ötlet.
Bár egy mozifilm tök jó lenne, hogy lássuk mi lenne most a karakterekkel.
Bár egy mozifilm tök jó lenne, hogy lássuk mi lenne most a karakterekkel.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: