A 33 éves sportoló a Monday Night Raw keretein belül tudatta rajongóival, hogy egy időre visszalép a rivaldafényből.
A teljes cikkhez kattints ide!
Súlyos betegsége miatt bejelentette visszavonulását Roman Reigns
2018. október 24. 17:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. október 24. 21:59
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18952 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 online
|
Sírva néztem végig az adás első óráját. Nem akartam felfogni, hogy ez most tényleg a valóság. El se tudom mondani, mennyire furcsa volt nézni a döbbent arcokat, s hallani, hogy mindenki élteti őt. Michael Cole mondta jól, hogy néha eltávolodnak az "igazi" világtól és az ilyen helyzetekben jönnek rá, hogy ők is csak emberek.
Nem vagyok az a hithű ember, de még én is elmondtam egy imát érte és a családjáért. Joe erős és újra győzni fog. Egyszer már sikerült neki, újra képes lesz rá. Felépülése után pedig visszatér majd a második otthonába, a WWE-be. #ThankYouRoman
Nem vagyok az a hithű ember, de még én is elmondtam egy imát érte és a családjáért. Joe erős és újra győzni fog. Egyszer már sikerült neki, újra képes lesz rá. Felépülése után pedig visszatér majd a második otthonába, a WWE-be. #ThankYouRoman
2018. október 25. 12:41
Nagyon bízom benne, hogy újra le tudja győzni a betegségét. Egy ideje a WWE-n kívül nézek csak pankrációt, de a Shield fénykorában még aktív rajongó voltam, és ők is a kedvenceim közé tartoztak (kinek nem?). Tényleg furcsa belegondolni, hogy ez igaz. Roman/Joe olyan fickónak látszik, akiről nehezen hiszi el az ember, hogy van gyenge pontja, és ráadásul olyan dolog, ami miatt a karrierjével sem tud foglalkozni.
Gyors és fájdalommentes gyógyulást kívánok neki, leginkább a felesége és a kislánya miatt! ♥
Gyors és fájdalommentes gyógyulást kívánok neki, leginkább a felesége és a kislánya miatt! ♥
2018. október 25. 20:41
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Majdnem bőgtem, amikor végignéztem a videót. Nagyon nehéz róla, a nagy big dog-ról elhinni azt, hogy ilyen komoly betegséggel küzd és hónapokig nem láthatjuk majd. Nem lesz ugyan az nélküle a WWE de alig várom már, hogy visszatérjen és vissza vegye a bajnoki övét. Nagyon gyors felépülést kívánok neki!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: