Ha unod már az amerikai, francia esetleg olasz divatmárkák tömkelegét, ezt a négy márkát garantáltan imádni fogod!
A teljes cikkhez kattints ide!
4 magyar divatmárka, amire érdemes odafigyelned
2018. augusztus 15. 12:14
A Nanushkaról hallottam már pont a napokban, olyan jó, hogy Dua Lipa is viselte már ezt a magyar márkát!
2018. augusztus 15. 15:22
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Én még a Rabocsi márkát is megemlítettem volna a cikkben. Rabocsi Reni egy istennő! Olyan ruhákat tervez hogy világhírneve lehetne tehetségesebb mint sok agyonhypeolt márka tulajdonosai! Ráadásul ezt a márkát is imádják főleg a magyar sztárok. Rengeteg gálán vagy showműsorban megjelentek már Rabocsi ruhában!
2018. augusztus 15. 16:36
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
oké,h érdemes odafigyelni rájuk,csak baromi drágák
2018. augusztus 15. 18:21
A Konsanszky és a Nubu ruhák egyáltalán nem tetszenek, de a Kata Szegedi és a Nanushka márka nagyszerű. Ez a néhány kép nem igazán mutatja be milyen csinos ruháik is vannak valójában. Ízlések és pofonok. Bár egyiket se venném fel utcára mert nem nekem lettek kitalálva, de máson tetszenek.
2018. augusztus 29. 12:08
+ Lukéj Gabi
Az előttem hozzászólóval értet egyet. Lehet, hogy virágzik, de csak külföldön tudják értékesíteni.
Az előttem hozzászólóval értet egyet. Lehet, hogy virágzik, de csak külföldön tudják értékesíteni.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: