Semmi más nem kell hozzá, csak a jegy, ami igazolja, hogy augusztus 13-án ott leszel Shawn Mendes napján, na meg egy frappáns Instagram-poszt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Találkozz Shawn Mendes-zel! Fantasztikus játékot hirdetett meg a Sziget
2018. augusztus 02. 23:23
|
NagyképűEgoistaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 270447 offline
|
Engem boldoggá tesz, ha valaki nem lehet ott! Muhahahaaa
2018. augusztus 02. 23:48
|
|
Aurora Roseéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 208014 offline
|
Az a baj, hogy én is szívesen mennék de úgy érzem esélytelen mivel nemrég megnéztem kik vettek részt eddig a játékban és a java részük külföldi (brazil, német stb - ahova nyilván több eséllyel fog elmenni egynél többször) Shawn rajongói oldal akik 7 képet tesznek fel egy este alatt és én értem, hogy ők is vettek jegyet a Szigetre és ott lesznek, de egyszer jön Shawn Magyarországra és velük ellentétben sok magyar lány (többek között a húgom aki 4 éve szeretne találkozni Shawn-nal) akik szeretnének találkozni vele nem biztos, hogy ki tudnak fizetni külföldi koncertre jegyet, szállást utazást, így a mi esélyünk eltűnik. Persze lehet, hogy nem így lesz és egy hazai rajongó nyeri meg, de ha nem én ezt akkor sem egészen érzem igazságosnak.
2018. augusztus 03. 05:54
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
inkább felverem a sátrat a reptéren és futkorászok utána de egy próbát megér
/so i hope/
/so i hope/
2018. augusztus 03. 11:41
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Jaj de jóóó!! jaj de szupi jó! Nekem kéne megnyerni, és akkor végre csókolózhatnék swan mendezzel, az én második szerelmemmel!! <3 <3
2018. augusztus 03. 23:19
|
|
Lovaslány28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.28. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 261550 offline
|
Amint megtudta, hogy Shawn Mendes jön a Szigetre, tudtam hogy ott akarok lenni! Azért dolgoztam hogy ott lehessek, és ott is leszek! Úgyhogy mit veszthetek? Én megpróbálom!
2018. augusztus 04. 17:30
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Szívesen ott lennék, csak sajnos nem lehet.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: