Moonlight1
Akkor bocsi rosszul tudtam. Vagy en masra gondolok mint ti. De en vegig mikor hallok valakit a hatterben Nicki hangjat hallom.
Aztan lehet csak rossz a fulem :,) fail
Megjelent Ariana Grande és Nicki Minaj legújabb közreműködése a The Light Is Coming
2018. június 20. 19:39
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Jobban tetszik, mint a NTLTC
2018. június 20. 21:26
Nekem nagyon nem jön be, egy idő után már kezd unalmassá válni benne a dal egyes részeinek ismétlődése. Kár, hogy ezt választották második kislemeznek, még a Bednél is gyengébb.
2018. június 21. 12:35
Sokkal jobbra számítottam a NTLTC után. Ez kétségkívül az egyik legunalmasabb és leggyengébb Ariana dal, amit sajnálok, mert nagyon beharangozták, és rettentően csalódnom kellett. Miután már vagy hússzor elmondja ugyanazt, szörnyen elunom magamat, és szenvedve hallgatom végig az egészet. Sajnálom, hogy így sikerült, pedig tényleg sokkal jobbra számítottam. Remélem azért a Sweetener-ön erősebb dalok lesznek.
2018. június 21. 16:34
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
ok ha ez a legerősebb dal az albumon akkor már előre félek, milyen lesz a többi.
repetitív, monoton, unalmas. nagyjából ezzel a három szóval tudnám jellemezni ezt a dalt, ami véleményem szerint Ariana valaha volt legrosszabb száma. borzasztóan csapnivaló munka, de nem csak a dal, ha nem a hozzá készült klipp is. nekem már élőben sem tetszett, de így, hogy bejött hozzá ez a felesleges férfi hang a háttérben még rosszabb lett.
kezdek kicsit aggódni, hogy milyen lesz a többi dal az albumon, mert a No Tears Left To Cry óta egyik dal sem tetszett. ha ilyen stílusú lesz a többi is, mint amikhez Ariana mostanában a nevét adta, akkor nagy valószínűséggel nekem nem lesz a kedvenc lemezem.
repetitív, monoton, unalmas. nagyjából ezzel a három szóval tudnám jellemezni ezt a dalt, ami véleményem szerint Ariana valaha volt legrosszabb száma. borzasztóan csapnivaló munka, de nem csak a dal, ha nem a hozzá készült klipp is. nekem már élőben sem tetszett, de így, hogy bejött hozzá ez a felesleges férfi hang a háttérben még rosszabb lett.
kezdek kicsit aggódni, hogy milyen lesz a többi dal az albumon, mert a No Tears Left To Cry óta egyik dal sem tetszett. ha ilyen stílusú lesz a többi is, mint amikhez Ariana mostanában a nevét adta, akkor nagy valószínűséggel nekem nem lesz a kedvenc lemezem.
2018. június 21. 22:21
Nem lett rossz, de a Side To Side névre keresztelt együttműködésük ütősebb volt.
2018. június 22. 01:11
|
|
babydollúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 265464 offline
|
ez csak egy promóciós dal volt, a hivatalos 2. single a "God is a Woman" lesz. szóval szerintem nincs min aggódni bár tényleg túlpromózták az érkezését. ettől függetlenül nekem megtetszett. <3
2018. június 22. 13:20
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
A csávót a háttérben legszívesebben leütném, de amúgy imádom a dalt
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: