Magával a királynővel vett részt egy megnyitón Meghan Markle, sussexi hercegné.
A teljes cikkhez kattints ide!
„Illetlen” ruhája után most már takarta vállát Meghan Markle
2018. június 15. 20:36
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Előző ruhája is szép volt, akár csak ez
2018. június 15. 21:13
|
|
joelxperrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 268376 offline
|
Nagyon rászálltak erre a Meghan Markle-re!
2018. június 15. 21:45
Ugye hogy fel lehet venni olyan ruhát ami egy hercegnéhez illik?
2018. június 16. 10:52
Nagyon kipécézték maguknak az emberek Meghant. Konkrétan tényleg mindig próbálnak valami "tűt keresni a szénakazalban", amivel piszkálják akár megjelenés, akár bármi más szempontjából. De ez felesleges. Ahogy múltkor, úgy most is gyönyörű volt. Ez a ruha valami csoda!
2018. június 16. 12:38
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Megán? Most már ezt is lemagyarosítottuk? Egyre gázabb ez a magyar nyelv/nép. Őszintén az egyik legszebb nyelvnek tartottam egy időben a mi nyelvünket, de ez a túlzott magyarosítás...
Konkrétan egy másik nép se fordítja le, legalábbis nem ennyire durván a külföldi neveket. Basszus, gusztustqlan ez már, de tényleg. Hányni tudnék most már a saját nyelvemtől
Konkrétan egy másik nép se fordítja le, legalábbis nem ennyire durván a külföldi neveket. Basszus, gusztustqlan ez már, de tényleg. Hányni tudnék most már a saját nyelvemtől
2018. június 16. 15:20
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
(Szinte) az egész történelem alatt a királyi / felségi / nemesi (stb) neveket magyarosították. Nem is értem, miért újdonság ez most, főleg azoknak, akik tanultak törit iskolában (feltételezem, mindenki).
2018. június 16. 15:22
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Gyönyörű nő, ez a ruhája is az, ahogyan az előző is az volt. Nm értem, mi baja volt vele a népnek...
2018. június 16. 16:27
Akárki bármit mond szerintem gyönyörű nő, a mosolya elbűvölő, ami pozitívan hat rám akárhányszor meglátok róla egy fényképet. Fantasztikusan néz ki.
2018. június 17. 01:38
Ötletes visszavágás volt ez a nevetségesen nagy válltakarás
Egyébként meg, hiába tartozik számtalan idióta szokásaink közé, akkor is rém tanulatlan benyomást kelt magyarosítani a neveket... mintha túl buták lennének a magyarok ahhoz, hogy ki tudjanak ejteni egy angol nevet, angol helyesírással -.- Szégyen.
Egyébként meg, hiába tartozik számtalan idióta szokásaink közé, akkor is rém tanulatlan benyomást kelt magyarosítani a neveket... mintha túl buták lennének a magyarok ahhoz, hogy ki tudjanak ejteni egy angol nevet, angol helyesírással -.- Szégyen.
2018. június 17. 07:04
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Micsoda őszinte mosoly van az arcán!(:
Én sose követtem a királyi család életét,és bizony ez a csajszi se tetszett eleinte, de egész szimpatikus lett számomra. Teljesen más,mint a többi,unott arcú.
Én sose követtem a királyi család életét,és bizony ez a csajszi se tetszett eleinte, de egész szimpatikus lett számomra. Teljesen más,mint a többi,unott arcú.
2018. június 17. 17:10
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Nem érdekel annyira a királyi család élete, az esküvő sem érdekelt. Viszont ezeket a képeket nézve, annyira szimpatikus lett Meghan. Gyönyörű a mosolya.
Amúgy a ruhája is gyönyörű, habár az előzővel sem volt nagy probléma...
Amúgy a ruhája is gyönyörű, habár az előzővel sem volt nagy probléma...
2018. június 21. 11:29
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Ez a nő mindenhogy annyira csinos.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: