Magával a királynővel vett részt egy megnyitón Meghan Markle, sussexi hercegné.
A teljes cikkhez kattints ide!
„Illetlen” ruhája után most már takarta vállát Meghan Markle
2018. június 15. 20:36
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Előző ruhája is szép volt, akár csak ez
2018. június 15. 21:13
|
|
joelxperrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 268376 offline
|
Nagyon rászálltak erre a Meghan Markle-re!
2018. június 15. 21:45
Ugye hogy fel lehet venni olyan ruhát ami egy hercegnéhez illik?
2018. június 16. 10:52
Nagyon kipécézték maguknak az emberek Meghant. Konkrétan tényleg mindig próbálnak valami "tűt keresni a szénakazalban", amivel piszkálják akár megjelenés, akár bármi más szempontjából. De ez felesleges. Ahogy múltkor, úgy most is gyönyörű volt. Ez a ruha valami csoda!
2018. június 16. 12:38
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Megán? Most már ezt is lemagyarosítottuk? Egyre gázabb ez a magyar nyelv/nép. Őszintén az egyik legszebb nyelvnek tartottam egy időben a mi nyelvünket, de ez a túlzott magyarosítás...
Konkrétan egy másik nép se fordítja le, legalábbis nem ennyire durván a külföldi neveket. Basszus, gusztustqlan ez már, de tényleg. Hányni tudnék most már a saját nyelvemtől
Konkrétan egy másik nép se fordítja le, legalábbis nem ennyire durván a külföldi neveket. Basszus, gusztustqlan ez már, de tényleg. Hányni tudnék most már a saját nyelvemtől
2018. június 16. 15:20
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
(Szinte) az egész történelem alatt a királyi / felségi / nemesi (stb) neveket magyarosították. Nem is értem, miért újdonság ez most, főleg azoknak, akik tanultak törit iskolában (feltételezem, mindenki).
2018. június 16. 15:22
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Gyönyörű nő, ez a ruhája is az, ahogyan az előző is az volt. Nm értem, mi baja volt vele a népnek...
2018. június 16. 16:27
Akárki bármit mond szerintem gyönyörű nő, a mosolya elbűvölő, ami pozitívan hat rám akárhányszor meglátok róla egy fényképet. Fantasztikusan néz ki.
2018. június 17. 01:38
Ötletes visszavágás volt ez a nevetségesen nagy válltakarás
Egyébként meg, hiába tartozik számtalan idióta szokásaink közé, akkor is rém tanulatlan benyomást kelt magyarosítani a neveket... mintha túl buták lennének a magyarok ahhoz, hogy ki tudjanak ejteni egy angol nevet, angol helyesírással -.- Szégyen.
Egyébként meg, hiába tartozik számtalan idióta szokásaink közé, akkor is rém tanulatlan benyomást kelt magyarosítani a neveket... mintha túl buták lennének a magyarok ahhoz, hogy ki tudjanak ejteni egy angol nevet, angol helyesírással -.- Szégyen.
2018. június 17. 07:04
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Micsoda őszinte mosoly van az arcán!(:
Én sose követtem a királyi család életét,és bizony ez a csajszi se tetszett eleinte, de egész szimpatikus lett számomra. Teljesen más,mint a többi,unott arcú.
Én sose követtem a királyi család életét,és bizony ez a csajszi se tetszett eleinte, de egész szimpatikus lett számomra. Teljesen más,mint a többi,unott arcú.
2018. június 17. 17:10
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Nem érdekel annyira a királyi család élete, az esküvő sem érdekelt. Viszont ezeket a képeket nézve, annyira szimpatikus lett Meghan. Gyönyörű a mosolya.
Amúgy a ruhája is gyönyörű, habár az előzővel sem volt nagy probléma...
Amúgy a ruhája is gyönyörű, habár az előzővel sem volt nagy probléma...
2018. június 21. 11:29
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Ez a nő mindenhogy annyira csinos.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: