Végre eljött a jó idő, és ha eddig még nem vásároltál kényelmesen szellőző lábbelit, akkor itt a tökéletes alkalom.
A teljes cikkhez kattints ide!
Útmutató a 2018-ban legjobban keresett szandálokhoz
2018. május 30. 09:49
|
szintikeee10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 209294 offline
|
Ezek a lehető legcsúnyább és leggagyibb "szandálok"
2018. május 30. 11:28
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
SZANDÁL CAITLIN arany,egy divatos árnyalatú lábbeli, de nem nevezhető szandálnak, inkább papucs formája van... De a színe tetszik!
A SZANDÁL KELSEY pirosban nem szép, de ezekben a színekben:fekete, fehér, világoskék, teveszín vagy mi
nagyon csinosak, szívesen hordanám őket, csak az árak kissé húzósak...
A többi nem jön be...
A SZANDÁL KELSEY pirosban nem szép, de ezekben a színekben:fekete, fehér, világoskék, teveszín vagy mi
A többi nem jön be...
2018. május 30. 22:12
Tehát most ez az oldal, ami mindig megjekenik reklámnak, kitalálta, hogy ez a divat (nem akarom tudni honnan) és néhányan már rendelik is.
Oke
Oke
2018. június 08. 18:44
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
jó, legyen egy reklám, rendben, elfér, oké
de miért kell ugyanarról a témáról egymás után dobálni vagy három cikket? mint a fürdőruháknál, az is röhejes volt
legalább oszlassátok el, vagy valami
de miért kell ugyanarról a témáról egymás után dobálni vagy három cikket? mint a fürdőruháknál, az is röhejes volt
legalább oszlassátok el, vagy valami
2018. június 22. 20:11
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Szerintem mind ocsmány.
2018. július 01. 20:43
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
ezek leginkább papucsok, de még annak is rondák
2018. július 17. 21:41
|
|
Arevúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.17. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 270359 offline
|
Egyébként csak szerintem rohadt undorítóak?
Kint van belőle a lábujjad meg minden. MEG NEM VÉDI SEMMI. Akárhányszor papucs/szandál volt rajtam mindig akkor léptek rá a lábamra, akkor rúgtam bele valamibe. Emellett irtózom mások a lábujjától (a sajátomtól is just sayin' ) . Szóval szerintem feladom ezt a "divatos" leszek dolgot.
2018. július 29. 13:02
|
|
zuraiklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.28. Hozzászólás: 71 Csatolások: 3 Azonosító: 270444 offline
|
Nekem nagyon nem tetszenek
2018. december 05. 13:38
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Decemberben miért van még mindig itt ez a cikk?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: